Pišem z toho dovodu že som z bazosa objednal mobil ktory bol za dobru cenu....chlapikovi som volal tak sme sa dohodli že mu pošlem adresu smskou a on to pošle dobierkou i keď by radšej preferoval osobny odber (mam pocit že to piše každy podvodnik). A teraz keď som prešiel asi 10 diskusii o tych podvodoch tak mam normalne strach isť na poštu keď to dojde
Problemom je že nemam jeho meno,trvale bydlisko,email no proste nič okrem toho čisla.....už som pisal aj na bazos ohladom jeho udajoch aby mi poskytli bližšie info o nom...sice nič moc ale možno sa chytim aspon niečoho. Mal už niekto s tymto problem? Podarilo sa vam vyhrať nad dotyčnym ak tam bolo uplne niečo ine?
Podla toho čo som sa dočítal by bolo najlepšie hned po zaplateni zavolat nejake baby z pošty aby boli pri otvarani balika a ak by to bolo poškodene alebo niečo uplne ine tak hned spisať nejaku sťažnosť či čo a isť s tym na policiiu..... No čo ak ma mobil nejaku mechanicku chybu ktoru zistim až doma? predsa tam pri mne nebudu stať poštarky kym vyskušam všetky vlastnosti telefonu či funguje.......................napište svoj názor nato. Ďakujem