podvod pri dobierkach

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
jelenlsd
Amateur
Amateur

podvod pri dobierkach

Príspevok od používateľa jelenlsd »

Zdravím, čital som už dosť príspevkoch o podvodoch na roznych bazaroch atď. a každy hovori že najlepšie je nič nekupovať no lenže ak už si niekto niečo objedna na dobierku a nema nijake informacie o dotyčnom tak čo je najlepšie robiť alebo ako postupovať?
Pišem z toho dovodu že som z bazosa objednal mobil ktory bol za dobru cenu....chlapikovi som volal tak sme sa dohodli že mu pošlem adresu smskou a on to pošle dobierkou i keď by radšej preferoval osobny odber (mam pocit že to piše každy podvodnik). A teraz keď som prešiel asi 10 diskusii o tych podvodoch tak mam normalne strach isť na poštu keď to dojde :D

Problemom je že nemam jeho meno,trvale bydlisko,email no proste nič okrem toho čisla.....už som pisal aj na bazos ohladom jeho udajoch aby mi poskytli bližšie info o nom...sice nič moc ale možno sa chytim aspon niečoho. Mal už niekto s tymto problem? Podarilo sa vam vyhrať nad dotyčnym ak tam bolo uplne niečo ine?
Podla toho čo som sa dočítal by bolo najlepšie hned po zaplateni zavolat nejake baby z pošty aby boli pri otvarani balika a ak by to bolo poškodene alebo niečo uplne ine tak hned spisať nejaku sťažnosť či čo a isť s tym na policiiu..... No čo ak ma mobil nejaku mechanicku chybu ktoru zistim až doma? predsa tam pri mne nebudu stať poštarky kym vyskušam všetky vlastnosti telefonu či funguje.......................napište svoj názor nato. Ďakujem
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: podvod pri dobierkach

Príspevok od používateľa Grim »

..."riziko kupovania použitej veci"...počul si už toto slovné spojenie? Mnohé vysvetľuje...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som dnes v práci čekoval rozbalené, vrátené ponuky a rôzne bazáre, či nenájdem nejaký poklad za babku (ale to ešte len príde po Vianociach :P ) a len tak z prče som na niektoré reagoval, medzi inými aj na iPod Classic 80gb a vyžiadal som fotky. Prišli fotky voľákeho Samsung telefónu :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tu je toho o dobierkach popisaneho az az http://www.hojko.com/v-baliku-som-mal-n ... 45171.html
Zamknuté