Pád mobilu na zem - Samsung Galaxy S III
Pád mobilu na zem - Samsung Galaxy S III
spadol mi MT samsung S3 na zem asi z 1 metra a teraz nejde zapnut len podsvietenie sa rozsvieti ani nezavibruje bol v obale ziadne mech porusenie nevidno zdvihol som ho ani neskontroloval asi o hod som si chcel stiahnut z neho fotky zapol som PC a ked nabiehal win napojil som ho cez kabel az vtedy som si vsimol ze sa vobec nepripojil skusal som vybrat baterku nepomohlo 12 hodinove nabianie trojhmat proste len sa rozsvieti a nic sa dalej nedeje poradite mi vdaka
//uplink: na budúce si tam prosím Ťa hoď niečo výstižnejšie ako názov, už som Ti to prepísal
//uplink: na budúce si tam prosím Ťa hoď niečo výstižnejšie ako názov, už som Ti to prepísal
Re: pad na zem
Ak nie je vidiet mech. poskodenie -> reklamacia
nemohol som nieco odfajcit tim ze som ho pripojil k PC pocas nabiehania win?
nasiel som asi 2 mm akoby prasklinku na display tesne v rosku ani to nevidno len pri fakt detajlnejsom pozerani je tam trosku svetlejsi pasik
nasiel som asi 2 mm akoby prasklinku na display tesne v rosku ani to nevidno len pri fakt detajlnejsom pozerani je tam trosku svetlejsi pasik
ak ti spadol, tak to zistia
aj keby nemal prasklinku
pri nabiehani winu sa nic odfajcit nemohlo, nema sa co
treba skusit reklamaciu
pri nabiehani winu sa nic odfajcit nemohlo, nema sa co
treba skusit reklamaciu
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pád mobilu na zem - Samsung Galaxy S III
Jedine vyskusat tu reklamaciu ak sa technik nepozre uplne detailne tak mas stastie. Skus sem hodit foto podla toho ti budem vediet povedat viac.
To chezter: a ako by podla teba zistili ze padol ked nema mech. Poskodenie? Ked technik nic nenajde tak sa to normalne reklamuje
1500
To chezter: a ako by podla teba zistili ze padol ked nema mech. Poskodenie? Ked technik nic nenajde tak sa to normalne reklamuje
1500
-
bb5unlock
Light Professional
mechanicke posykodenie nie je len o poskodeni vonkajsich krytov
takze aj ked nie je vidiet poskodenie z vonku, po rozobrati to moze vyzerat uplne inak (bezne je ze moze byt ohnuta doska)
ale skusit reklamaciu vzdy mozes (maximalne ti daju zaplatit poplatok za neopravnenu reklamaciu)
takze aj ked nie je vidiet poskodenie z vonku, po rozobrati to moze vyzerat uplne inak (bezne je ze moze byt ohnuta doska)
ale skusit reklamaciu vzdy mozes (maximalne ti daju zaplatit poplatok za neopravnenu reklamaciu)
Naposledy som daval reklamovat Nokiu 5130 a ta bola okrem ineho aj utopena. oskrabana povyletovane tlacidla. Vsetko toto si spisali a telefon zreklamovali.
-
guess.whoo
Redeemer
na slovensku?
-
Arkaz
Addict
tak tak ako vravi bb5unlock. mechanicke poskodenie je kludne aj ohnuta/prasknuta doska. naco sa zvycajne dojde no :-/
Mne raz odišiel notebook zo dňa na deň. Mal sa ako v perinke, a zo dňa na deň prestal ísť. Tvrdili mi, že musel spadnúť, alebo také niečo. Proste, že bol mechanicky poškodený, čo bola blbosť. Nakoniec to uznali.
-
Arkaz
Addict
Tak oni sa snazia v prbom rade zakaznika odpalkovat a nie reklamovat. tak to tu chodi hmm.
reklamacia sa vydarila a vymenili mi ho sice to trvalo trosku dlhsie ale je ako novy
-
Arkaz
Addict
No vidis to =) Urcite bol v PPI-ETC vsak ?