Problém zo sieťov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
stanky
Amateur
Amateur

Problém zo sieťov

Príspevok od používateľa stanky »

Ak to tu už niekde je tak sa ospravedlňujem.

Mám wifi adsl router a k nemu pripojený wifi router a na tento pripojené multimediálne centrum.

Kým som mal toto centrum pripojené priamo na wifi adsl router tak som sa naň pripojil no teraz keď je medzi nimi ešte wifi router tak sa mi už pripojiť nedá.

Vedel by mi niekto poradiť ako to mám nastaviť aby som sa pripojil na to multimediálne centrum?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém zo sieťov

Príspevok od používateľa hojko »

Chces sa pripojit z pocitaca na mult. centrum??? Ak to nejde, tak si nastav port forwarding v nastaveni wifi routra.
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

napr by ma zaujimalo preco mas ten wifi router ked ten adsl ma tiez wifi?
dva routre v beznej domacnosti je totalna zbytocnost...ak potrebujes viac veci pripojit na ten adsl kablom, tak na to treba switch a nie dalsi router
stanky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa stanky »

hojko napísal:Chces sa pripojit z pocitaca na mult. centrum??? Ak to nejde, tak si nastav port forwarding v nastaveni wifi routra.

Myslíš v ADSL wifi router alebo v tom wifi router. Lebo som skúšal nastaviť smerovanie na IP toho wifi routra ale nič.

wladas napísal:napr by ma zaujimalo preco mas ten wifi router ked ten adsl ma tiez wifi?
dva routre v beznej domacnosti je totalna zbytocnost...ak potrebujes viac veci pripojit na ten adsl kablom, tak na to treba switch a nie dalsi router

Hlavným dôvodom, je že tam nemám WIFI pokrytie.
Napísať odpoveď