Ak to tu už niekde je tak sa ospravedlňujem.
Mám wifi adsl router a k nemu pripojený wifi router a na tento pripojené multimediálne centrum.
Kým som mal toto centrum pripojené priamo na wifi adsl router tak som sa naň pripojil no teraz keď je medzi nimi ešte wifi router tak sa mi už pripojiť nedá.
Vedel by mi niekto poradiť ako to mám nastaviť aby som sa pripojil na to multimediálne centrum?
Problém zo sieťov
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém zo sieťov
Chces sa pripojit z pocitaca na mult. centrum??? Ak to nejde, tak si nastav port forwarding v nastaveni wifi routra.
napr by ma zaujimalo preco mas ten wifi router ked ten adsl ma tiez wifi?
dva routre v beznej domacnosti je totalna zbytocnost...ak potrebujes viac veci pripojit na ten adsl kablom, tak na to treba switch a nie dalsi router
dva routre v beznej domacnosti je totalna zbytocnost...ak potrebujes viac veci pripojit na ten adsl kablom, tak na to treba switch a nie dalsi router
hojko napísal:Chces sa pripojit z pocitaca na mult. centrum??? Ak to nejde, tak si nastav port forwarding v nastaveni wifi routra.
Myslíš v ADSL wifi router alebo v tom wifi router. Lebo som skúšal nastaviť smerovanie na IP toho wifi routra ale nič.
wladas napísal:napr by ma zaujimalo preco mas ten wifi router ked ten adsl ma tiez wifi?
Hlavným dôvodom, je že tam nemám WIFI pokrytie.