Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Alois Nebel, ocenovana ceska animovana drama. psycho-drama, ktoru mam rad v ciernobielej animacii, 8/10
The Last Boy Scout
http://www.imdb.com/title/tt0102266/
Velmi dobry akcny snimok s Brucom Willisom, super dialogmi a kultovymi scenkami
8/10 za par nerealnosti ale to k USA patri.
Spoiler: Najlepsia 2 minutova scenka, ktora spravi obraz o filme
http://www.imdb.com/title/tt0102266/
Velmi dobry akcny snimok s Brucom Willisom, super dialogmi a kultovymi scenkami
Spoiler: Najlepsia 2 minutova scenka, ktora spravi obraz o filme
Bourneov odkaz/Bourne Legacy
brutalny film....brutalne nudny! co to bolo? cely film nahananie za tabletkami? wtf??? vobec som ho nepochopil, film vytrhnuty z kontextu, vobec sa to ani nemuselo tocit, som absolutne sklamany, v polke som rozmyslal ze to vypnem, aj som dal pauzu ale vratil som sa k nemu neskor a dopozeral ho....velmi velmi velmi zleee
4/10 (2 za krasnu rachel weisz, 1 za film, 0,5 za to ze som stastny ze som to uz dopozeral a mozem to vymazat a 0,5 za to ze M.Damon sa vyjadril, ak Bourneov odkaz bude nahovno, vrati sa nas5 k filmu - myslim ze je to uplne jasne a mozme sa tesit na Damona...)
brutalny film....brutalne nudny! co to bolo? cely film nahananie za tabletkami? wtf??? vobec som ho nepochopil, film vytrhnuty z kontextu, vobec sa to ani nemuselo tocit, som absolutne sklamany, v polke som rozmyslal ze to vypnem, aj som dal pauzu ale vratil som sa k nemu neskor a dopozeral ho....velmi velmi velmi zleee
4/10 (2 za krasnu rachel weisz, 1 za film, 0,5 za to ze som stastny ze som to uz dopozeral a mozem to vymazat a 0,5 za to ze M.Damon sa vyjadril, ak Bourneov odkaz bude nahovno, vrati sa nas5 k filmu - myslim ze je to uplne jasne a mozme sa tesit na Damona...)
Až to mesta Aš Romovia, neherci, dokumentarna kamera... tak snad sa podari aspon nominacia na Oscara. 9/10
Resident Evil Retribution (2012) - celkom obstojny resident, nenudil som sa, zeby este dalsi diel podla toho konca a jovo by si mala dat zvacsit cuci
6,8/10
The Bourne Legacy (2012) - hlavny hrdina ma bavil len ten koniec mohol byt lepsi 6,9/10
The Bourne Legacy (2012) - hlavny hrdina ma bavil len ten koniec mohol byt lepsi 6,9/10
hodinu a pol som sa nevedel odlepit od monitora, genialne zahrate, super film, mne sadolCheZteR napísal:The Machinist
psycho, neviem co ktomu viac napisat, proste psycho, christian bale vyhladovany doslova len kost a koza, ziadny sval, vsetko kvoli tomuto filmu...psycho no .. nesadne kazdemu 6,5/10
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked uz sme pri tej spanielskej produkcii, tak pridam jeden:
http://www.csfd.cz/film/282302-ojos-de-julia-los/ - Napinave az do uplneho konca, par necakanych zvratov pocas filmu a velmi sympaticka herecka v hlavnej postave. Clovek si mysli, ze sa cely cas pozera na horor, ale na konci je jasne, ze to az tak horor nebol. Velmi dobre natocene a po dlhej dobe som sa bala ist v noci na zachod
10/10
http://www.csfd.cz/film/282302-ojos-de-julia-los/ - Napinave az do uplneho konca, par necakanych zvratov pocas filmu a velmi sympaticka herecka v hlavnej postave. Clovek si mysli, ze sa cely cas pozera na horor, ale na konci je jasne, ze to az tak horor nebol. Velmi dobre natocene a po dlhej dobe som sa bala ist v noci na zachod
10/10
http://www.csfd.cz/film/292988-meda/ videl niekto tento film? Na moje prekvapenia to bolo celkom fajn a dosť som sa pri pozeraní po smial. Viete poradiť nejaký podobný film, na ten štýl humoru?
Exit through the gift shop 9/10
Super mock/doc-umentary film. To pochybné pozadie filmu a neznáma identita Banksyho je super. Akurát druhá polovica filmu bola trochu nudnejšia. Odporúčam
Super mock/doc-umentary film. To pochybné pozadie filmu a neznáma identita Banksyho je super. Akurát druhá polovica filmu bola trochu nudnejšia. Odporúčam
End Of Watch - Zaujimavo natoceny film z prostredia policie v stvrti, kde nikdy neviete odkial prileti gulka. POV zabery, zabery z kamery na hrudi, auta, alebo aj klasicka kamera. Zabery su neni nijak otravne, a vyzeraju prirodzene, clovek sa viac vzije do postavy. Ani to tak nieje o pribehu ako o atmosfere. Dvaja partnery, nakukneme do ich osobneho zivota, ale hlavne ich pracovneho zivota.
Re5ident Evil: Retribution
http://www.csfd.cz/film/293062-resident-evil-odveta/
snezi, mam nadchu a boli ma cely clovek...
720p Bluray + Xfi Sound Blaster + DTS v 5.1 100W Subwoofer = 8/10
ano dobre ... bolo to nelogicke klise plne dementnych dialogov, a CGI noaco ?, ja som sa zabavil
ked niekto sleduje pribeh, super zaver - fakt , tesim sa na dalsiu cast.
snezi, mam nadchu a boli ma cely clovek...
720p Bluray + Xfi Sound Blaster + DTS v 5.1 100W Subwoofer = 8/10
ano dobre ... bolo to nelogicke klise plne dementnych dialogov, a CGI noaco ?, ja som sa zabavil
ked niekto sleduje pribeh, super zaver - fakt , tesim sa na dalsiu cast.
Resident Evil: Retribution
Môj prvý film, ktorý som nedokázal pozerať celý, a musel som to po 20 minútach posunúť na koniec. Totálna nuda. 1/10
Môj prvý film, ktorý som nedokázal pozerať celý, a musel som to po 20 minútach posunúť na koniec. Totálna nuda. 1/10
-
MP4-27
Guru wannabe
Hobit: Neočakávaná cesta
Je Hobit jeden z najočakávanejších filmov tohto roku? Isteže áno. Je jeden z najlepších? Určite nie. Obyčajnému smrteľníkovi sa bude zdať trochu rozťahaný a naopak zarytý tolkienista bude nespokojný s niektorými detailami. Ale ak ste ochotní akceptovať hru tvorcov a necháte sa dobrovoľne vtiahnuť do sveta, ktorý sme na filmovom plátne spoznali pred 10 rokmi, sklamaní nebudete.
kvalitnych 8/10
Je Hobit jeden z najočakávanejších filmov tohto roku? Isteže áno. Je jeden z najlepších? Určite nie. Obyčajnému smrteľníkovi sa bude zdať trochu rozťahaný a naopak zarytý tolkienista bude nespokojný s niektorými detailami. Ale ak ste ochotní akceptovať hru tvorcov a necháte sa dobrovoľne vtiahnuť do sveta, ktorý sme na filmovom plátne spoznali pred 10 rokmi, sklamaní nebudete.
kvalitnych 8/10
Ja zloduch
velmi velmi mila rozpravka, urcite potesi aj dospelych, velmi vela milych scen, pozerane po cesky, ale z traileru som zistil ze po anglicky to ma lepsi smrnc
urcite odporucam kto nevidel
pripajam najmilsiu scenku s malou Agnes
8/10
The Campaign
volby na senatora v Caroline, proti sebe Will Ferrell a Zach Galifianakis, ako to mohlo dopadnut? fantasticky! bombova komedia, kde sa oni objavia, vzdy to je super, plakal som od smiechu v niektorych scenkach, odporucam po cesky, skusil som aj po anglicky ale cesky dabing je fakt genialny, urcite odporucam, pre mna jedna z naj komedii tento rok!
9+/10
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 14:46)
Lawless
nadherny film, uz davno som chcel nieco take vidiet, velmi mi to pripominalo Mafiu(pc game), krasna doba, krasne prostredie, krasne saty, krasne auta, krasne zvyky, krasne zbrane, thompsony...USA 1930+
+ Gary Oldman, Shia LeBeouf a anglicky prizvuk Toma Hardyho ... fantazia
10/10
velmi velmi mila rozpravka, urcite potesi aj dospelych, velmi vela milych scen, pozerane po cesky, ale z traileru som zistil ze po anglicky to ma lepsi smrnc
pripajam najmilsiu scenku s malou Agnes
8/10
The Campaign
volby na senatora v Caroline, proti sebe Will Ferrell a Zach Galifianakis, ako to mohlo dopadnut? fantasticky! bombova komedia, kde sa oni objavia, vzdy to je super, plakal som od smiechu v niektorych scenkach, odporucam po cesky, skusil som aj po anglicky ale cesky dabing je fakt genialny, urcite odporucam, pre mna jedna z naj komedii tento rok!
9+/10
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 14:46)
Lawless
nadherny film, uz davno som chcel nieco take vidiet, velmi mi to pripominalo Mafiu(pc game), krasna doba, krasne prostredie, krasne saty, krasne auta, krasne zvyky, krasne zbrane, thompsony...USA 1930+
10/10
-
audiotrack
VIP
Total Recall - tešil som sa na remake slávneho starého total recallu ale skôr mi to pripomínalo film Agent bez minulosti. Niektoré scény ako cez kopirák. Pre mňa mierne sklamanie. 6/10
Hobit: Neočakávaná cesta
3D..slovenské title...
Mňa osobne Jackson opäť nesklamal..názory na webe sú rôzne, avšak pokiaľ mi 166 min. "prsteňových" filmov s krásnymi efektami a prostredím ubehne ako voda, nieje čo riešiť, doporučujem fanúšikom ságy a čakám netrpezlivo na pokračovanie...9/10
3D..slovenské title...
Mňa osobne Jackson opäť nesklamal..názory na webe sú rôzne, avšak pokiaľ mi 166 min. "prsteňových" filmov s krásnymi efektami a prostredím ubehne ako voda, nieje čo riešiť, doporučujem fanúšikom ságy a čakám netrpezlivo na pokračovanie...9/10
-
audiotrack
VIP
Norman a duchovia - Do traileru vybrali všetky vtipné scény, a tak som od toho čakal vtipnú rozprávku. Namiesto toho som sa dočkal kresleného hororu. No, horor je silné slovo, ale istotne to nie je rozprávka pre deti. Na scénach úplne vidno že to bolo cielene robené pre 3D. Taký šedý priemer - 5/10
prave som dopozeral norman a duchovia a v podstate suhlasim s audiom, je to kreslene, ale ako rozpravka pre deti asi nie
5/10
5/10
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Konečne som videl dark knight rises a musím povedať že to je najlepší batmanovsky film, najlepší film tohto roka a jeden z najlepších filmov vôbec 10/10
Hotel Transylavnia Akurát som dopozeral, velice príjemný animák taká zábavná oddychovka 8/10