http://www.youtube.com/watch?v=UdL8ZxAN3cE
ja a taky jeden manas XD
Re: ja a taky jeden manas XD
Tak mi napadlo, ze ked bude niekto zas pindat, tak mu odpoviem: I WANNA ROCK !!!

No skus od Kataklysmu-Like angels weeping the darkwladas napísal:metal nepocuvam ale nemam nic proti nemu...aj ten najtvrdsi sa da znies (napr od Kataklysm The Road to Devastation celkom dobry song)
ale to obliekanie...
K téme: Niektore metalistky su velmi sexy vtom oblečení.No mne osobne by nevadilo keby moja frajerka pocuvala ci uz metal,rock,pop,rap,house.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sexi dievca je sexi vo vsetkom. Spatna zostane spatna bez ohladu co na seba da.Blastbit napísal: Niektore metalistky su velmi sexy vtom oblečení.
Tema sice nie je o obleceni metalistiek, ale budis.
Kazdopadne sa vzdy da upravit tak, aby ste vyzerali slusne aj ked vam priroda nenadelila. Aj metalova moda sa da upravit tak,aby clovek nevyzeral ako blazon.
Kazdopadne po vcerajsku ( dnesku ), mi je absolutne jasne, ze o obleceni to normalne nie je. Cely vecer mi aj tak zachranila navsteva Randalu ( tie opite tvare vam pripadaju tak mile, ked vas deprimuje ostatok sveta...
). Clovek je tam uvolneny a je mu fajn. Asi prestanem kacirsky mysliet na nejake "medziplanetarne" spojenia. 
Kazdopadne sa vzdy da upravit tak, aby ste vyzerali slusne aj ked vam priroda nenadelila. Aj metalova moda sa da upravit tak,aby clovek nevyzeral ako blazon.
Kazdopadne po vcerajsku ( dnesku ), mi je absolutne jasne, ze o obleceni to normalne nie je. Cely vecer mi aj tak zachranila navsteva Randalu ( tie opite tvare vam pripadaju tak mile, ked vas deprimuje ostatok sveta...
-
jorg22
Medium Professional
Neverim ze metalistky vyzeraju dobre, posli sem svoje foto pls.
Metalistky vyzerajú najskvostnejšie. nebol si na žiadnom koncerte evidentne. Divil by si sa. Také fajnové korzety napasované..
Ja nenosim korzety..len som rada v ciernom...Ale to aj particka studentov z VSMU hrajucich barokovu muziku. 
-
Grim
Darca
...ja by som tiež bol zvedavý na fotku...skús nahodiť a tuná nezávislá porota zložená výhradne z mužského osadenstva ti otvorene povie svoj názor...
Uz Jorgovi som to poslala....no ale dobre...ale aby ste vedeli, to nie je len o tom,ako vyzeram
A zeleny je ten ujcek folklorny
//obrazky vkladaj do priloh
//obrazky vkladaj do priloh
-
Grim
Darca
...keby som ťa videl na verejnosti, tak ani nepoviem, že si metalistka...a s tvojim dovolením sem pridám fotku v súlade s pravidlami...
Ale ze..
Si velmi sympaticka baba, pekny usmev mas. Neries to uz, kludne chod do toho
. Hodili by ste sa ku sebe.
Si velmi sympaticka baba, pekny usmev mas. Neries to uz, kludne chod do toho
S Grimom sa v ziadnom pripade neda nesuhlasit. Za mna tiez ano.
Btw nosis aj retaze alebo inu "bizuteriu" ?
Btw nosis aj retaze alebo inu "bizuteriu" ?
-
Soviet
Darca
Heh mam najradsej nazor, ze nevypadas ako metalistka
Chcel by som definiciu toho, ako musi clovek vypadat, aby bol metalistom, kedze hudobne styly niesu vobec o tom, ako clovek vypada a ako sa oblieka.
Daj inak vediet, ked sa nieco zmeni v tejto nenapadnej telenovele
Daj inak vediet, ked sa nieco zmeni v tejto nenapadnej telenovele
-
axxis
Addict
omg, neverim tomu, ze tu fotku fakt poslala
to by sa tu malo inac stat novym standardom. tak isto ako su tu ludia vzdy pytaju na vek v temach mali by pozadovat aj fotku, ta pomoze pri posudzovani sanci snad este viac nez ten vek
to by sa tu malo inac stat novym standardom. tak isto ako su tu ludia vzdy pytaju na vek v temach mali by pozadovat aj fotku, ta pomoze pri posudzovani sanci snad este viac nez ten vek
s hudbou to mas este v pohode
ja zatvrdily nacionalista som chodil s komunistkou a clenkou szm a nejak v tom nebol problem :DDDD
axxis: Pozri, zaslanim fotky som sa vyhla spekulaciam ohladom mojho vyzoru a som spokojna. Kebyze ju neposlam, zas sa smejes, ze som asi strasne skareda. A nakolko zas nerobim nic zle, nemam dovod sa nejak tajit.
A standard fotiek....tu islo aj o cest inych metalistiek
Ze nie su vsetky hnusne
wladas: Nie, nenosim cetky...len jeden vacsi prsten.
brainwirm:
Ja si ta pamatam zo Spisskej.A inak ti podivni komanci...Do isteho veku by mi to nevadilo,lebo by som dufala,ze z toho ten clovek vyrastie...ale komunisti fakt nie...fakt nie
Inak...cela ta zalezitost mi bude este trvat, lebo idu skusky a nacim sa ucit treba.
A standard fotiek....tu islo aj o cest inych metalistiek
wladas: Nie, nenosim cetky...len jeden vacsi prsten.
brainwirm:
Inak...cela ta zalezitost mi bude este trvat, lebo idu skusky a nacim sa ucit treba.
nacionalista s komunistom...tak tomu hovorim brutal mega kombinacia 
skratka sme sa o politike nebavili to bolo pravidlo
a urt spolu vychadzame dobre spolocne akcie atak... ale s jej brachom som sa koli tomu pohodal ze sa na seba ani nekukneme
, btw ak si ma pamatas tak uz by si ma nespoznala image zleho metalistu uz neje, ostala len muzika
holt robota nedovoli
akurat martensky si neodpustim ani k obleku
// ach jaj co by som dal zato moct sa teraz opiercovat nahodit retaze, na hlavu pilu 
Ale spoznal by som....tvoju sestru poznam..nejaka podoba tam snad je, ty metlak