Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Za tie peniaze to hra viac než dobre, ale samozrejme na Beyery to zvukovo nema. Dizajn je sice rovnaky, ale tie materialy su niekde inde.
Zdravím , neviete ako hrajú tieto slúchadlá Marley Positive Vibrations http://www.datart.sk/Sluchadla-Marley-P ... Rasta.html ? Alebo je to niečo ako Skullcandy 
-
Ryan Giggs
VIP
Recenzie nie su nijako oslavne. Takže asi niečo ako Skullcandy. Hlavne nie su 2x pohodlne kvôli tvrdym naušnikom.
poradíte nejaké stuple do 50EUR, teraz som mal soundmagic E10 a bol som s nimi spokojný. počúvam House tak výraznejšie basy musia byť. ostať pri e10 či je niečo V takej cene čo hra lepšie? dik
-
Ryan Giggs
VIP
Môžeš pozrieť Klipsch S4, Fischer Audio Silver Bullet, t-jays three.
dík, asi skúsim niečo nové a pojdem do tých S4Ryan Giggs napísal:Môžeš pozrieť Klipsch S4, Fischer Audio Silver Bullet, t-jays three.
poradi mi niekto pecky (alebo sa viac oplatia spunty?) do 50 Eur? co najlepsi zvuk, hlavne nic prebasovane. proste co najlepsie vyvazeny zvuk. Dakujem.
Chalani podarilo sa mi ohnut jack na Audio-technica ATH-T500, kupoval som ich v alze. Myslite, ze mi ich vyreklamuju? Nehraju uz po tomto incidente totizto dobre. Damage vsak nie je nejak viditelny. Dik
-
Ryan Giggs
VIP
Či ich vyreklamuju, neviem. Keby aj nie, stači niekto aspoň trochu šikovnejši, kto už niekedy držal v ruke pajkovačku. Vymena jacku je otazka par minut a slušnejši jack je otazka 2-3 eur.
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2013, 17:14)
Asi momentalne najlepšia kupa VSONIC VSD1/VSD1S.
//autoeditácia príspevku (26 Okt 2013, 17:14)
Určite špunty. Pecky jedine ak by si v uchu špunty z nejakeho dôvodu nezniesol.punky66 napísal:poradi mi niekto pecky (alebo sa viac oplatia spunty?) do 50 Eur? co najlepsi zvuk, hlavne nic prebasovane. proste co najlepsie vyvazeny zvuk. Dakujem.
Asi momentalne najlepšia kupa VSONIC VSD1/VSD1S.
Určite špunty. Pecky jedine ak by si v uchu špunty z nejakeho dôvodu nezniesol.punky66 napísal:poradi mi niekto pecky (alebo sa viac oplatia spunty?) do 50 Eur? co najlepsi zvuk, hlavne nic prebasovane. proste co najlepsie vyvazeny zvuk. Dakujem.
Asi momentalne najlepšia kupa VSONIC VSD1/VSD1S.[/quote]
No to je to, ze nevim ci mi ich znesiem, zatial som mal len pecky. Inak ti Vsonic sa celkom tazko asi zohnaju na sk/cz shopoch, ci ? nasiel som len GR rady ..
-
Ryan Giggs
VIP
Na headphones.cz ich par dni uz predavaju.
potreboval by som poradit brat by chcel nejake sluchadla kPC bez mikrofonu a cena do takych 20€ viem ze to nebude ziadna turbo kvalita ale tak neco pevnejsie aby to bolo a aspon kvalitnejsi zvuk vdaka
-
Ryan Giggs
VIP
Za 20 eur neviem o nicom pouzitelnom. Jedine Maxell Retro DJ. To su ale prenosne sluchadla (supraauralne, kratky kabel) takze ich pouzitie na doma nemusi byt uplne pohodlne.
Inak Superlux HD 662 (662B, 662F), Samson CH700. Stoja ale okolo 30 eur.
Inak Superlux HD 662 (662B, 662F), Samson CH700. Stoja ale okolo 30 eur.
Caute,
potreboval by som poradit nejake sluchatka cca do 30 eur na hudbu(do iphone-u). Mozu byt aj stuplovky kazdopadne nie On-Ear sluchatka. Ide mi hlavne o kvalitu zvuku... Kvalitnejsie basy su len plus. Vdaka
potreboval by som poradit nejake sluchatka cca do 30 eur na hudbu(do iphone-u). Mozu byt aj stuplovky kazdopadne nie On-Ear sluchatka. Ide mi hlavne o kvalitu zvuku... Kvalitnejsie basy su len plus. Vdaka
-
Ryan Giggs
VIP
Vyssie mas odporucanie na Vsonic VSD1. Nic lepsie momentalne za tie peniaze nekupis.
Ryan chcel som do 30 eur. Nechcem davat za sluchatka 42 eur. Nieco ine realne do tych 30 eur ? Najlepsie aby som ich vedel dostat na SK kvoli reklamacii. Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Pouvazovat by si mohol aj o tych 40 eurach. Za maly doplatok mas "stoeurovy" zvuk. Do 100 eciek tazko najdes konkurenta. Inak na ebay su za menej.
Dalsia moznost basove Sony MH1C, tam je ale treba ratat s kompromisom co sa pohodlia pouzivania kabla tyka.
Striktne do 30 eur napr. Soundmagic PL30, Soundmagic ES18, Vsonic GR99.
Dalsia moznost basove Sony MH1C, tam je ale treba ratat s kompromisom co sa pohodlia pouzivania kabla tyka.
Striktne do 30 eur napr. Soundmagic PL30, Soundmagic ES18, Vsonic GR99.
da sa kupit nieco lepsie v rovnakej cene ako porty pro?
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Maxell Retro DJ, v-jays...
Potreboval by som poradiť sluchátka ku pc na hranie hier. Mam koss sb/45 len mam stále snimi problém že sa mi tam kábel láme tak musím každé dva až 3 mesiace posielať na záruku neviete mi niečo iné poradiť ?