Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
skor ho daj k niekomu do garaze, ak ti to pomrzlo aj v hadickach, kvapalina nepomoze
hmm... ved to, si myslim, ze aj tam v hadicke. bol som v garazi tak cca 3 hodiny total nic, by muselo byt riadne nad 0.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to riesil dnes. Mal som tam este trochu letnej, dolial som pred asi tromi tyzdnami zimnu zmes, ale evidentne to bol zly pomer a tak dnes zamrzla. Stacilo ist do nakupneho centra do podzemnej garaze na dve ci tri hodiny a bolo po probleme.
no ved takto som to myslel, bol som v nakupnom a nic. len ja nemam absolutne riedenu takze. a kolko tej vody tam je nemam sajn, mam pocit ze dost vela. a nejak teplo ani v tej podzemnej nieje. jedine ze skusim od rana do vecera.
Pozri tam ti netreba nejak extra veľkú teplotu stačí aby bolo na nulou. Počkáš, tie 2-3 litre sa ti rozmrazia rýchlo, cestou na benzínku vystriekaj čo sa dá, dolej čo najextrémnejšiu (-40) aby sa to zriedilo s tým čo tam ostane a nezabudni ešte trocha postriekať aby aj z hadičiek vyšla nezriedená potom.ventilare napísal:no ved takto som to myslel, bol som v nakupnom a nic. len ja nemam absolutne riedenu takze. a kolko tej vody tam je nemam sajn, mam pocit ze dost vela. a nejak teplo ani v tej podzemnej nieje. jedine ze skusim od rana do vecera.
Niekto tu spomínal... v hadičkách sa ti to rozmrazí rýchlejšie ako veľký kus ľadu v nádržke.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
su aj koncentraty do -63 vylej tam flasu a niekde rozmraz
dik za tipy. zajtra skocim odviest a nechat auto od rana niekde dole do garaze v nakupnom. medzi tym kupim zmes. 
-
RATZINGER666
Darca
PRE SPOLUPATRICNYCH SPOLUOBCANOV!!! Dnes nadranom mi bol spred rodinneho domu v Povazskej Bystrici ukradnuty motocykel YAMAHA TT600 bielo-modrej farby, spz PB066AE. Ak mate akekolvej informacie, dajte mi, prosim, vediet. ODMENA ISTA.
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?sid=1017
prosim, zdielajte tento status a link medzi Vasimi znamymi, kamaratmi a na socialnych sietach, pomozete, K+ ista, staci napisat SS, dakujem... v pripade akychkolvek informacii veducich k najdeniu motocykla ci odhalenia pachatela je financna odmena samozrejmostou...
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?sid=1017
prosim, zdielajte tento status a link medzi Vasimi znamymi, kamaratmi a na socialnych sietach, pomozete, K+ ista, staci napisat SS, dakujem... v pripade akychkolvek informacii veducich k najdeniu motocykla ci odhalenia pachatela je financna odmena samozrejmostou...
aj mne zamrzla tento tyzden, no mam aj silne podozrenie, ze nieco sa aj urvalo... dolial som uplne po vrch nadobky nemrznucu a po 24h, jej tam bolo menej, pricom som nestriekal vobec (lebo to stale neslo
)
nadobka je skryta a pre lepsi pristup pri nalievani je vyvedeny valec cca 20cm vyska a 4cm priemer - cely bol prazdny, hladina bola az nizsie v nadobke, cize cca -2,5 dcl
nadobka je skryta a pre lepsi pristup pri nalievani je vyvedeny valec cca 20cm vyska a 4cm priemer - cely bol prazdny, hladina bola az nizsie v nadobke, cize cca -2,5 dcl
Je možné že roztrhlo motorček ostrekovača - stalo sa mi to isté minulú zimu. Zistil som to podľa modrých cencúľov na ľavom blatníkusmejo napísal:aj mne zamrzla tento tyzden, no mam aj silne podozrenie, ze nieco sa aj urvalo... dolial som uplne po vrch nadobky nemrznucu a po 24h, jej tam bolo menej, pricom som nestriekal vobec (lebo to stale neslo)
auto odvezene do podzemnej garaze v nakupnom, takze som zvedavy ci sa ten lad po 12tich hodinach roztopi. zaparkoval som rovno pod ventiltory kde fuka teply vzduch takze, nechajme sa prekvapit.
kráááásna RS, skoda že ĽS z UK, dufam ze ho nerospreda po castiach, ale tak motor je kompled 
-
RATZINGER666
Darca
to je este slabe, ja som si raz ulozil toto:
"mato blu-of -ventil- kopled novi vifuk -sportovi filter -velmi kratke prevodi vhodne do kopcov.. predam bud v celku alebo -plne pojazdne.. rospredam na DIELI........."
// a asi Vas to ani moc neprekvapi, ked Vam poviem, ze to je ten isty predajca
http://subaru-impreza.autobazar.eu/20-t ... 93709.html
"mato blu-of -ventil- kopled novi vifuk -sportovi filter -velmi kratke prevodi vhodne do kopcov.. predam bud v celku alebo -plne pojazdne.. rospredam na DIELI........."
// a asi Vas to ani moc neprekvapi, ked Vam poviem, ze to je ten isty predajca
-
Grim
Darca
...a otázka...kúpili by ste si čokoľvek od človeka, ktorý píše takto?...
vobec ma to neprekvapuje, kedze firma, ci co to ma, sa mu vola NAHRADNE DIELI 
chlapci mozno to tak nieje.. ale mozno je to cudzinec zijuci na slovensku, a preto pise slovencinu tak jak pise... poznam par takych ludi. a su uplne normalny, len proste niesu original slovaci,
-
RATZINGER666
Darca
to je jedno, mozeme sa na nich aspon zasmiat 
-
Scorpion90
King
ale ze tam toho maCheZteR napísal:vobec ma to neprekvapuje, kedze firma, ci co to ma, sa mu vola NAHRADNE DIELI
-
rufus59
Light Professional
Podľa anglických autíčok a že je to na východe by som povedal, že to ma "utláčaný spoluobčan"