Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa Korag »

Spominal som nieco o celkovej sprave? Hlavne oficialne body pozna snad kazdy a nemusi si citat 800 stran, vidis ma to vyse 3000 stran a aj tak su to same sracky.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Povedal kto? Richard Gage, ktory "vyvracia" spravu NIST tym, ze necha dve kartonove krabice spadnut na seba?
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Hej Korag, ty budeš možno vedieť odpoveď:

Prečo by zhodili američania sami svoje dvojičky? Na vojnu s afganistanom aj kampaň proti terorizmu by predsa bohate a úplne stačilo len to, že tie lietadlá WTC trafili. Alebo snáď spochybňuješ aj náraz lietadiel do WTC? Alebo mi chceš tvrdiť, že potom čo dve lietadlá plné ľudí narazia do WTC a Alkajda prevezme verejne zodpovednosť by si Američania povedali, že: " Ále no nič, budovy sa nám nezosypali, takže to necháme tak. Nič sa nedeje. Fero choď to opraviť!"

Vieš pri zločine je najdôležitejší motív. A ja motív v tom, že tie mrakodrapy padli nevidím. Teroristický útok bol spáchaný nárazom lietadiel do budovy, nie až tým, že sa tie budovy zosypali. A pokiaľ nemáš motív, tak nemáš nič.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Zabudas na dojem ktory ostane po 3000mrtvych a pade symbolov New Yorku ako po par pokazenych poschodiach a 200 mrtvych. Cim vacsia loz, tym lahsie sa jej da uverit a lepsie zatajit. Kto by tomu predsa veril nie? Ja sa nepriklanam 100% ani k jednej variante, ale nechapem ako moze niekto do krvi bojovat za to, ze sa to fakt stalo kvoli par arabom a dvom lietadlam. Ta pravdepodobnost je OVELA mensia ako vyssie spomenuta konspiracna teoria. Pozornost sa ubera k dvojickam, ale najvacsi gol je WTC7 nizka budova cez ulicu, do ktorej nic nenarazilo - ostal z nej prach-ved to sa pri WTC 1 a 2 strati. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Smiem sa spýtať na matematický variant, na základe ktorého bohorovne tvrdíš, že pravdepodobnosť je v prípade konšpirácia oveľa vyššia ako v prípade "oficiálnej" verzie? Rád by som ho poznal.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Billy napísal:Povedal kto? Richard Gage, ktory "vyvracia" spravu NIST tym, ze necha dve kartonove krabice spadnut na seba?
Troška demagógie som zacítil v tomto príspevku. Ten spolok architektov za pravdu či ako sa volajú tie správy analyzujú dosť detailne, toto je len taký zvulgarizovaný príklad do telky.
Billy
Star
Star

Demagogia? Ja som od Gagea este ziadnu podrobnu analyzu nevidel. To neustale opakovanie starych nezmyslov nepokladam za analyzu. Ich "analyzy" spocivaju v nastrkavani vymyslenych argumentov (straw man), ktore NIST nikdy netvrdili (roztavena ocel, volny pad...) a ich naslednom "vyvracani".

NIST vo svojej sprave nikde neuvadzaju, ze budovy spadli volnym padom. Gage to napriek tomu ide "vyvracat" kartonovymi krabicami. Keby mu aj neslo o to vyvratit volny pad, ale demonstrovat, ze mensia cast budovy nemoze znicit vacsiu cast, je to dalsi absolutny fyzikalny nezmysel, akym sa moze ohanat a kazdy skuseny statik, ktory ma vsetkych 5 pohromade, ho s tym moze iba vysmiat.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja som narážal na tie prezentácie a prednášky, ktorý mali okolo 2 hodín a vyjadrovali sa tam presne k citovaným častiam z oficiálnych správ a podpísalo sa pod to stovky inžinierov a architektov z fachu. Či je tam zakompovaný aj Richard Gage neviem na 100%, ale asi áno.
Billy
Star
Star

Richard Gage je zakladatelom toho spolku, takze tam asi bude zakomponovany. Kazdopadne, ich analyza vznikla pred 4 rokmi a odvtedy bola mnohokrat spochybnena inymi odbornikmi, rovnako ako aj analyzy Stevena Jonesa ohladom termitu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Je to možné, zas tak podrobne to nesledujem. Skôr som dospel k tomu názoru, že keď budem mať 70 rokov, tak potom sa možno objavia nejaké prvé správy a veci ohľadom tohto - to chce proste odstup, zmenu garnitúry, ľudí, režimu. :)
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

je to troska old ale poznate to? ten refren je najsicek
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

slay napísal:Hej Korag, ty budeš možno vedieť odpoveď:

Prečo by zhodili američania sami svoje dvojičky? Na vojnu s afganistanom aj kampaň proti terorizmu by predsa bohate a úplne stačilo len to, že tie lietadlá WTC trafili. Alebo snáď spochybňuješ aj náraz lietadiel do WTC? Alebo mi chceš tvrdiť, že potom čo dve lietadlá plné ľudí narazia do WTC a Alkajda prevezme verejne zodpovednosť by si Američania povedali, že: " Ále no nič, budovy sa nám nezosypali, takže to necháme tak. Nič sa nedeje. Fero choď to opraviť!"

Vieš pri zločine je najdôležitejší motív. A ja motív v tom, že tie mrakodrapy padli nevidím. Teroristický útok bol spáchaný nárazom lietadiel do budovy, nie až tým, že sa tie budovy zosypali. A pokiaľ nemáš motív, tak nemáš nič.
Tak ako spomenul Srnec, hlavny dovod si myslim bol urobit udalost na ktoru ludia nezabudnu. Ano naraz lietadla by bohato stacil, na to aby niekto obvinil teroristov, ale preco neurobit udalost svetovu, na ktoru sa este dlhe roky nezabudne a bude sa o zlocine hovorit este velmi dlho po samotnej udalosti, proste nejaka vacsia tragedia a myslim ze znicenie jednych z najvacsich mrakodrapov sveta (+WTC 7) s 3000 ludmi spusti dalsie knflikty a tie zas dalsie, pricom elity postupne docielia to co chceli. Navyse, urcite si nemyslim, ze to bolo ''len'' kvoli konfliktu na blizkom vychode, to nie, takato udalost musela mat svoje dovody, ale ta verejnosti zostava skryta. A s tym ze Alkajda prevzala zodpovednost sem ani nechod, vycvik mali od tajnych americkych zloziek, ak aj nepracovali s nimi staci podplatit a vobec mozu byt prepojeni, takze toto neznamena vobec nic.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

takze za pad dvojiciek nesie zodpovednost usama hej? to vsetci modri tvrdite teda?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mohol by si specifikovat, kto su ti modri? konkretne poprosim
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Yes0b »

Seťko, Slayko, Billko, Tyko, David Rockefellerko, rodina Rothschildovkov a podobne!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A čím sme "modrí", mojko? Veď nás už ušetri tých tvojich nič nehovoriacich príspevkov a odpovedaj na rovinu.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Yes0b napísal:Tyko
tyko som ja? Len pre istotu sa pytam, ci sa mi spravne podarilo vyriesit tu tvoju infantilnu hadanku...
Yes0b
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Yes0b »

áno
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Odpovieš nám už konečne, že kto sú to tí "modrí" a prečo sú "modrí"? Alebo tu budeš iba bezo zmyslu spamovať? Načo tu vôbec prispievaš, keď nemáš čo k témam povedať? Iba zbytočne zamoruješ diskusie tým svojím bezobsažným spamom, ako keby si sa nudil, alebo trolloval. Ak chceš trollovať, vytvor si novú tému a daj to v nej na vedomie, nech vieme ostatní odfiltrovať nepotrebné kecy.
Napísať odpoveď