Toto nemá zmysel riešiť, keďže to nemôžeme zistiť bez toho, aby sa daná vec najprv udiala. To, že ty čosi predpokladáš je jedna vec, ale druhá vec je fakt, že ide o tvoje konštrukt, ktorý nie je ničím reálne podložený a ani nemôže byť, keďže píšeš o udalostiach a veciach, ktoré neexistujú.a na zaklade coho? ako som pisal, davnejsie, (ale to by si musel po mne aj citat vsak) ako by ju postavali? ako by ju udrziavali? ako casto by ju vytahovali? vies ono zumpa sa zda ako jednoduche zariadenie, ale pokial sa on nestaras bude smrdiet rovnako ako hovna na dvore
Primitívna argumentácia je to, ak človek x na trápnom anonymnom fóre posiela človeka y niekde, aby niečo zažil, uvidel, vyskúšal, povedal v rámci diskusie o nejakom probléme.. Je to proste tak absurdné, že ťažko sa mi nachádzajú slová, aby som to dostatočne vyjadril. Nevraviac o tom, že to hovorí niekto, kto tam sám nebol a sám tieto výkony neurobil. To je úplný klinec. Keby som chcel spadnúť na vašu úroveň, tak by som mohol naformulovať obdobné trápne výzvy.ano primitivna argumentacia, je povedat clovekovi nech si to skusi zazit a potom o tom rozpravat
najprimitivnejsia zo vsetkych, pretoze o veciach co clovek nezazil sa lahko rozprava
Vybral som si najabsurdnejšiu časť a na to ironicky zareagoval. Hádam si si nemyslel, že budem ten odstavec aspoň trochu brať vážne a pokúšať sa naň seriózne odpoveď?a nakoniec, zase si vyberas co ti pasuje, a vsetko ostatne nechavas tak, citujem seba
Opäť to implicitné naznačovanie toho, ako keby sa tam mali naozaj super, čo je často vidieť v týchto cigánskych debatách. Ver mi, určite by si nechcel nikdy skĺznuť z toho statusu normálnej rodiny do statusu rodiny, ktorá dostáva čosi zadarmo a je odkázaná na nejakú pomoc zvonka. Vy to tu prezentujete hádam až ako Eden, proste úplnú parádu.a tie prisilne oznacenia, prepac, ale ak niekto silou mocou nas tu presviedca o tom ako im malo pomahame, ked je zdokladovane kolko uz toho dostali ZADARMO, co normalne rodiny NIKDY nedostanu
Momentálny stav mi príde skôr ako ustupovanie, keďže tam stále kdesi znie to, že hádam ich vyštveme preč. To sa však zrejme nestane, keďže na to proste nie je reálna páka, takže v záujme aj tých ľudí tam by malo skôr byť nejako vylepšiť aktuálny stav.a ze im mame davat zo svojho viac (teda spoluvlastnici) a teda nam hovori ze pred problemom je lepsie ustupovat ako ho riesit
Už utekám. Ja som to moje nemyslel ako heroickú internetovú výzvu na stretnutie, lebo si uvedomujem absurdnosť a trápnosť takýchto rečí, len ma zaujímalo, či zvykneš ľudí označovať retardovanými debilmi za to, že majú iný pohľad na nejakú problematiku ako ty. Asi aj ten reportér je retardovaný debil a zrejme aj javatar, keďže sa vyjadril tak, ako sa vyjadril, aj keď ten len asi mierne retardovaný, alebo možno len debil.ak chces pridi ku mne domov zahladim sa ti do oci a poviem ti to na rovinu
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2012, 23:57)
Napísal človek, ktorý ešte do tejto témy neprispel hodnotným klepnutím do klávesnice. To chce potlesk. Nech so mnou ktokoľvek akokoľvek nesúhlasí, píšem do tejto témy roky, konštruktívne, nikoho neosočujem. Moje príspevky sú konzistentné a používam aj rozvinuté vetné skladby, čo sa o tebe povedať nedá. Čo tak nereagovať na teba?Andi_Cibula napísal:Proti hughitovi nemá zmysel nijako argumentovať.
Navrhujem nereagovať na neho.
//autoeditácia príspevku (05 Dec 2012, 0:00)
Nemám si teraz možnosť pozrieť si tú reportáž, ale mám dojem, že tam hovorili čosi o tom, že serú do zadnej časti dvora a potom to vyhadzujú kdesi do akejsi záhrady (?), hovorím, nevybavujem si to presne. Vy to tu prezentujete, ako keby si srali na prah a potom do toho stúpali a váľali sa v tom.SRneC napísal:Hughito, ale kazdy normalny clovek, ked nema hajzel a zumpu si doma sadne a povie proste: " Nemame kam srat, treba nieco spravit" a spravi sa latrina - nasledne hnojisko kam sa to bude vyvazat a nasledne kedze nas je 40 aj nejaka zahrada, mozme to hnojit a potom jest. Tak ako starocia predtym.
Vies si predstavit tu inteligenciu, ktora nie je schopna jednoducheho uvazovania o hovne a sere po dvore ako dokaze nicit zivot susedovi? Ako by mohli mat v mozgoch zabudovanu dispoziciu pre medziludsku komunikaciu a spoluzitie, ked nemaju zvladnute elementarne otazky srania najzakladnejsej telesnej potreby? Kriste ved pes 5krat zahrabe nohou do travy po svojom hovne.
Áno, boli tie problémy s Dobrovodským a hádzanie hovien do záhrady a pod. lahôdky, ale toto skôr spadá do toho osobného konfliktu, nie do bežnej praxe. A používať hovná ako prostriedok na riešenie susedského sporu, nie až také ojedinelé - sledujte niekedy Lampáreň.