F.A. Premier league

O športe...
K!K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: F.A. Premier league

Príspevok od používateľa K!K0 »

Akej farby je Manchester?! :smt006
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Takej ako rozhodca ;)
K!K0
Light Professional
Light Professional

Ty si ožratý? jaký zase rozhodca? :D :D čo si pozeral? :lol:
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

V preklade...
@RioFerdinand:“Možno, že moje zranenie bolo nevyhnutné, pretože bolo treba ukázať a pripomenúť, aká farba skutočne v Manchesteri vládne.”
:D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Nemozem si pomoct ale ti United vzdy pridu k vitaztvu jak slepe kura ku zrnu.

Titul zrejme vyhraju ale to bude sposobene ani nie tym ze su nejak zvlast dobri ale skor tym ze su menej tragicki jak muzstva ktore by im mali konkurovat.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Menej tragicky, ergo lepši. To nie je to iste?

Dali 4 goly, super 2. To je slepe kura?
kali520
Darca
Darca

Ryan Giggs napísal:Dali 4 goly, super 2. To je slepe kura?
Ano. Nezda sa mi ze by v tomto ale aj v ostatnych zapasoch ako napr s Chelsea, Liverpool atd atd boli nejak vyrazne lepsi. Keci o tom ze dali viac golov vypoveda iba o skore, nie o kvalite hry.
Ryan Giggs napísal:Menej tragicky, ergo lepši. To nie je to iste?
Nie, nieje. Lebo ked sa nato pozreme z pohladu Europy zaostavaju, hlavne herne a velmi vyrazne za takymi muzstvami ako su Madrid, Barcelona, Bayern, Juventus atd atd... A nie len oni ale cela anglicka liga. Na Lige majstrov mozme vidiet ako isla anglicka liga kvalitativne dole, City vypadli, Chelsea hraje EL, Arsenal postupil z 2 miesta a nijak zvlast s vykonmi nepresvedcil, United postupili asi papierovo s najlachsej skupiny.

Ci United je na tom naozaj tak dobre sa dozvieme v tomto rocniku Ligy majstrov, v minulom svoje kvality ukazali tak ze sa pakovali hned zo skupiny. Osobne s tym ich vykonom dalej jak stvrtfinale netipujem a ked nahodou v osemfinale narazia na Madrid tak ani tam nedojdu.
kmt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kmt »

podla mna aj sir alex este hlada nejake posily ,ale nemoze financne konkurovat inym muzstvam.tak uvidime aku mladez vytiahne do zostavy.mozno ,ze dalsi backham a spol.predsa len mladsi hraci este niesu tak vyhraty.potrebuju cas.zas tam maju v muzstve strelca,ou.persie aj ronez su schopny hraci,ale priznajme si nieje to uplna svetova spicka.takze podla mna na svoje pomery hraju vyborne.ved 1miesto v angl.lige hovori samo za seba ak sa pozrieme aku maju konkurenciu.
hd_
King
King

van Persie a Rooney nie sú svetová špička? To myslíš vážne? :) Prezradím ti tajomstvo. Svetovú špičku netvorí len Messi a Ronaldo.
kmt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kmt »

to netvrdim ,ale myslel som to tak,ze su len v tej sirsej skupene.stale este nerobia vysledky a forma im kolise.aj ked van persie ma fazonu momentalne.ale ani sirka lavyciek nieje tak kvalitna aku u city napr.
kali520
Darca
Darca

kmt napísal:ved 1miesto v angl.lige hovori samo za seba ak sa pozrieme aku maju konkurenciu.
Aku? City ktory tam maju snad najneschopnejsieho schyzofrenickeho trenera a ktori aj napriek jednemu za najlepsich kadrov v europe v LM nedokazali ani jeden zapas vyhrat? Alebo snad Chelsea ktora momentalne zaziva jedno z najhorsich obdobi za poslednych 10 rokov? Liverpool ktori v anglicku padli az k uplnemu priemeru potacaju sa niekde v strede tabulky a aj v Europskej lige ledva postupili zo skupiny. Arsenal ktory len rozpredava a kupuje takych tragedov ako je Giroud alebo Podolski a pomaly ale isto smeruje presne tam kde je uz spominany Liverpool? Tottenham, Everton, Newcastle atd atd vsetko je to len obycajny priemer. Jedine kto je v anglicku schopny im robit konkurenciu je City ale to by museli vymenit trenera.

Na druhu stranu tu ale musim uznat velkost Fergussona, ktory aj napriek tomu aky ma kader, v podstate az na 3, 4 vinimky vsetko neznami hraci a svojim sposobom ani nicim vynimocny dokaze mat relativne slusne vysledky. Taky Mourinho by sa uz stazoval ze nema vajicka na prazenicu, hold Fergusson je proste top, to musim priznat.
Ryan Giggs
VIP
VIP

kali520 napísal:Ano. Nezda sa mi ze by v tomto ale aj v ostatnych zapasoch ako napr s Chelsea, Liverpool atd atd boli nejak vyrazne lepsi. Keci o tom ze dali viac golov vypoveda iba o skore, nie o kvalite hry.
Ano, hrali zle, preto dali 4 goly. A aj preto vedu tabuľku, lebo hraju slabo. Občas použiť rozum neuškodi.

Keby viedli tabuľku len tuto sezonu nepoviem pol slova. Keď už sa baviš o konkurencieschopnosti, stači sa pozrieť na ich vysledky 10 či 20 rokov dozadu.
kali520
Darca
Darca

Ryan Giggs napísal:Ano, hrali zle, preto dali 4 goly. A aj preto vedu tabuľku, lebo hraju slabo. Občas použiť rozum neuškodi.
Obcas pochopit pisanemu textu a jeho kontextu a navyse ked ho citujes cely, tiez neuskodi.

Tomu zapasu by viac pasovala remiza, to vitazstov patri do kategorie stastnych.

Okrem ineho, hraju zle celkovo, neviem prist na chut tej hre. Ich hra pozostava z nejakeho nakopavania lopty vacsinou po vyske do krajov alebo na hrot, pride mi to ako keby ta ich hra postradala organizaciu a nejaky zmysel, je velmi hekticka a chaoticka, hraci az na par vinimiek nie su ziadne indiviuality ale iba obycajny priemer ktori v podstate vedia len utekat hore dole, neni tam vidiet ziadna technika s loptou. A to ma privadza k zaveru ze hlavna filozofia tam je nedostat gol a nejaky dat, ako na tom uz nezalezi.
Ryan Giggs napísal:Keby viedli tabuľku len tuto sezonu nepoviem pol slova. Keď už sa baviš o konkurencieschopnosti, stači sa pozrieť na ich vysledky 10 či 20 rokov dozadu.
Anglicka liga mi pride slaba asi tak posledne 3 roky, tento rok je to asi najhorsie, tak isto to je s urovnou United. Era ked v zaklade hrali hraci ako Schols, Giggs, Sheringham atd atd sa mi viac lubila. Este era ked tam bol Ronaldo bola ako tak v pohode, ale teraz je to velmi zle co sa tyka predvedenej hry.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Keby futbal sa futbal staval na predvedenej hre tak Chelsea nevyhrá LM ;)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

K!K0 napísal:Keby futbal sa futbal staval na predvedenej hre tak Chelsea nevyhrá LM ;)
A na čom sa stavia futbal? Na predvedenej hre predsa. To, že taktika bola výsostne defenzívna, nuž logické - azda si nečakal, že proti Barce vybehnú s tromi obrancami a útočným štýlom. V tomto je krása futbalu - nikdy nevieš, kto zvíťazí. A nie, nie som fanúšik Chelsea.
kali520
Darca
Darca

To, že taktika bola výsostne defenzívna, nuž logické - azda si nečakal, že proti Barce vybehnú s tromi obrancami a útočným štýlom.
Betis to cez vikedn celkom dokazal, dokonca Barcelonu zaltacil a ta odtial brala 3 body s riadnou davkou stastia.

Argument ze proti Barcelone sa neda hrat utocne a ze sa musime stiahnut tu neobstoji, je to argument slabych muzstiev.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ked uz so zlou hrou vyhravaju ligu a vedu ju aj teraz, tak to musi ta liga mat podpriemernu uroven. Co by potom bolo keby podla tvojich kriterii hrali dobre?

To ze tebe nesedi styl ich hry, neznamena ze hraju zle. Nerob zo subjektivneho nazoru objektivnu pravdu.
Innocence
VIP
VIP

kali520 napísal:Betis to cez vikedn celkom dokazal, dokonca Barcelonu zaltacil a ta odtial brala 3 body s riadnou davkou stastia.

Argument ze proti Barcelone sa neda hrat utocne a ze sa musime stiahnut tu neobstoji, je to argument slabych muzstiev.
Podla mňa je ale rozdiel medzi zápasom v La Lige a LM. Liga je o 38 zápasoch, knock-out stage LM len o dvoch. Betis by dostal štyri goly - nič sa nedeje, má 37 možností na reparát. Chelsea dostane štyri góly - je von z LM, prestížnej kontinentálnej suťaže s krásnymi odmenami. Tomuto tímy prispôsobujú taktiku. Keby Barca hrala Premier League, verím tomu, že tímy by proti nej takto defenzívne nehrali.
hd_
King
King

Tak, 17. ligové kolo a vyzerá to tak, že QPR konečne prvý krát zvíťazí... :D
Innocence
VIP
VIP

City a United po tri body. Newcastle túto sezonu nič moc teda, dosť sklamanie. Som zvedavý, či niekto zlomí tú 7.5 mil. klauzulu, ktoru má Demba Ba v zmlube. Dalej som čakal, že Liverpool vyhrá - sympatický klub, škoda, že sa im nedarí. A QPR napokoj tri body, konečne.
Napísať odpoveď