Moje vlasy po mesiaci vyzerali rovnako mastne ako predtym. Zmenu som si vsimal az ked som si zacal vlasy znovau umyvat so samponom. Mastia sa pomalsie.hughito napísal:Tak na také krátke fakt netreba. Ja nepoužívam tiež, ale tak to preto, lebo mám furt krátke a neviem to vyskúšať na dlhých.
Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
Re: Sprchovanie sa bez mydla alebo gélu
-
lowmanek
Light Professional
Lepsie sa vam vlasy "odmastuju" studenou alebo teplou vodou? Zatial som nepouzil sampon cca tyzden a vlasy si umyvam kazdy den, len sa mi zda, ze su stale trochu mastne...
Skôr teplou.
Jasne ze teplou, vsak aj zamasteny hrniec umyjes jedine pod teplou vodou 
-
lowmanek
Light Professional
To hej, par stran dozadu niekto spominal, ze studenou a nejak sa mi to nezdalo, tak som sa spytal...
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
soviet, otcova druha zena ma vlasy az pod pas a umyva si vraj raz do tyzdna aj to len preventivne, ze ich nema mastne ani po tyzdni
Ma taky typ vlasov, poznam tiez zenu co si umyva vlasy raz za tyzden a vyzeraju ako cerstve.... Appr, nie kazdy sa vie naroditPhYs0c napísal:soviet, otcova druha zena ma vlasy az pod pas a umyva si vraj raz do tyzdna aj to len preventivne, ze ich nema mastne ani po tyzdni
-
javatar
Hardcore addict
Zacni teplou (az horucou by som povedal), potom prestriedaj na chvilku na ladovu a zase tepla. Nasledne ak chces otuzovat hlavu alebo mat stabilny uces tak zafixuj studenou. Nerobit pocas prechladnutia.lowmanek napísal:Lepsie sa vam vlasy "odmastuju" studenou alebo teplou vodou?
Studenou vodou sa mi zafixuju vlasy?
-
javatar
Hardcore addict
Neviem cim to je ale ked ich potom uceses tak je ten uces trvalejsi. Toto neviem z vlasnej skusenosti - toto som cital na jednom z mnohych blogov kde ludia ospevuju svoju skusenost umyvania sa cistou vodou.
-
Bad.boy
Medium Professional
U mna je to uz vyse 2 rokov co nepouzivam ziadne sprchove gely ani mydla
Za cely ten cas som o tom nikomu nepovedal a nikdy mi nikto za ten cas nepovedal ze by som smrdel alebo nieco podobne. Skusal som aj vysadit sampon ale po skoro 2 tyzdnoch som to vzdal pretoze vlasy proste vyzerali hrozne mastne. Mometalne mam vlasy cca 2cm, striham pri 5 a sampon pouzivam raz za 3 dni.
Vy čo sa sprchujete iba vodou, používate potom nejaký podpažák alebo nič? 
-
Bad.boy
Medium Professional
Pouzivam sprej kedze sa velmi lahko spotim ale inak nic.
-
Grim
Darca
...sem tam deodorant...a všimol som si, že čím menej si holím pazuchy, tým viac smrdím...aj po osprchovaní...
-
PhYs0c
King
ja uz tyzden skusam
vlasy - po prvych troch dnoch som si zacal so samponom, nebolo to ono..ale dal som sa ostrihat tak asi este raz skusim bez samponu
telo - prve tri dni som sa nepotil pod pazuchami, potom som sa zacal a neviem preco tak si davam deodorant, ale co ma tesi ustupuje mi akne z ruk, kde nepomahalo ani sirove mydlo
vlasy - po prvych troch dnoch som si zacal so samponom, nebolo to ono..ale dal som sa ostrihat tak asi este raz skusim bez samponu
telo - prve tri dni som sa nepotil pod pazuchami, potom som sa zacal a neviem preco tak si davam deodorant, ale co ma tesi ustupuje mi akne z ruk, kde nepomahalo ani sirove mydlo
-
lowmanek
Light Professional
bez sprch. gelov to je uplne v pohode a tiez mi pomaly mizne ekzem /tusim to je tyzden aj nieco bez/
vlasy vyse 2 tyzdnov...su mastnejsie, ale nesmrdia...ta mastnota je vsak dost vyrazna (hlavne na dotyk, na pohlad to je este nositelne), asi opat dam sampon, ale klasiku - zihlavovy a raz za tyzden
vlasy vyse 2 tyzdnov...su mastnejsie, ale nesmrdia...ta mastnota je vsak dost vyrazna (hlavne na dotyk, na pohlad to je este nositelne), asi opat dam sampon, ale klasiku - zihlavovy a raz za tyzden
-
Soviet
Darca
No co chlopi, dake nove poznatky, rady?
Umna sa to blizi k roku a stale som velmi spokojny. je*aky co som obcas mal na tele som nevidel veelmi dlhu dobu, co predtym byvalo bezne.
Taktiez viacero dievcin potvrdilo, ze nesmrdim aj ked jedna sa cudovala, ked si chcela pozicat sprchovy a som jej povedal, ze nepouzivam, ale nic nato nepovedala a smrdet som jej nesmrdel dodnes. Takze spokojne to zvladam. Sampon som vymenil za druhy http://www.kozmetikazkonope.sk/seborea/ ... upiny.html a zatial spokojnost, aj ked uz mam dlhsie vlasy. Tie sa bez samponu nedaju. Keby som mal kratke jezkovite nepoviem.
Umna sa to blizi k roku a stale som velmi spokojny. je*aky co som obcas mal na tele som nevidel veelmi dlhu dobu, co predtym byvalo bezne.
Taktiez viacero dievcin potvrdilo, ze nesmrdim aj ked jedna sa cudovala, ked si chcela pozicat sprchovy a som jej povedal, ze nepouzivam, ale nic nato nepovedala a smrdet som jej nesmrdel dodnes. Takze spokojne to zvladam. Sampon som vymenil za druhy http://www.kozmetikazkonope.sk/seborea/ ... upiny.html a zatial spokojnost, aj ked uz mam dlhsie vlasy. Tie sa bez samponu nedaju. Keby som mal kratke jezkovite nepoviem.
-
javatar
Hardcore addict
U mna je to uz cez dva roky.
Obcas pouzijem sampon. Pred par tyzdnami som bol nuteny pouzit aj gel. Mam nehorazne mnozsvo lupin ale to suvisi aj so zivotnym stylom. Povacsine nesmrdim ale kedze som pred cca pol rokom zacal aktivne sportovat tak po treningoch je to dost bieda (kym sa neosprchujem).
Prestal som otuzovat a to bola chyba - na podpazusie je totiz studena voda dost nutnost (plus to tam treba castejsie holit).
Premyslam nad samponom proti lupinam, planujem sa opat vratit k studenym sprcham, ku gelom/mydlam v sprche sa nehodlam vratit. Jedine v specialnych situaciach (chemicka spina (farba, olej...)), na pot a prach staci voda.
Ked som mal trosku dlhsie vlasy tak dost pomahalo striedat teplu a studenu vodu. Zacat teplou.
Celkovo je velmi dobre zakoncit sprchu ladovou vodou (5 sekundova smrst po celom tele - celkom neprijemne ale kedysi som tak zvladal celu sprchu aj ked som nemusel a dufam, ze sa mi opat podari sa k tomu vratit).
Obcas pouzijem sampon. Pred par tyzdnami som bol nuteny pouzit aj gel. Mam nehorazne mnozsvo lupin ale to suvisi aj so zivotnym stylom. Povacsine nesmrdim ale kedze som pred cca pol rokom zacal aktivne sportovat tak po treningoch je to dost bieda (kym sa neosprchujem).
Prestal som otuzovat a to bola chyba - na podpazusie je totiz studena voda dost nutnost (plus to tam treba castejsie holit).
Premyslam nad samponom proti lupinam, planujem sa opat vratit k studenym sprcham, ku gelom/mydlam v sprche sa nehodlam vratit. Jedine v specialnych situaciach (chemicka spina (farba, olej...)), na pot a prach staci voda.
Ked som mal trosku dlhsie vlasy tak dost pomahalo striedat teplu a studenu vodu. Zacat teplou.
Celkovo je velmi dobre zakoncit sprchu ladovou vodou (5 sekundova smrst po celom tele - celkom neprijemne ale kedysi som tak zvladal celu sprchu aj ked som nemusel a dufam, ze sa mi opat podari sa k tomu vratit).
-
Eritrea
Star
hm, zaujimava tema...asi to zalezi od cloveka...
napr. moj frajer mi vonia aj spoteny
ale kamos co sa tym trochu chvali ze nic nepouziva a nesmrdi a jake to je super, tak vyslovene ked som s nim v aute taaaaak ho citim a nieje to prijemna vona...ale mozno niekto sam o sebe vonia, kazdy mame nejaky svoj pach...
ja nejake prehnane parfumovane sprchace nemusim, umyvam sa len mydlom vecsinou dove...na plet, telo, vlasy klasika bezsulfatovy sampon a kondicioner, bez toho by som ich mala ako slamu...na vlasy dbam asi najviac
arganovy olej po umyti.
napr. moj frajer mi vonia aj spoteny
ale kamos co sa tym trochu chvali ze nic nepouziva a nesmrdi a jake to je super, tak vyslovene ked som s nim v aute taaaaak ho citim a nieje to prijemna vona...ale mozno niekto sam o sebe vonia, kazdy mame nejaky svoj pach...
ja nejake prehnane parfumovane sprchace nemusim, umyvam sa len mydlom vecsinou dove...na plet, telo, vlasy klasika bezsulfatovy sampon a kondicioner, bez toho by som ich mala ako slamu...na vlasy dbam asi najviac
-
DeFeAt
Medium Professional
tak som sa nechal inspirovat a prestavam pouzivat sprchove gely a pod, som zvedavy