zadané baby

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

chodili ste už niekedy so zadanou aj ked ste vedeli že je zadaná

ano
20
18%
nie
91
82%

Celkom hlasov: 111

MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

zadané baby

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

čaute
mám takú otázočku na všetkých
ponúkla sa vám niekedy zadaná baba, aj napriek tomu že prežíva skvelý vzťah s niekým iným ??
chodili ste s ňou s vedomím že zároveň chodí aj s iným, s ktorým samozrejme spáva ??
myslíte že je to normálny jav ??

jeden známy tak zrovna s jednou chodí, aj s ňou spáva a vôbec mu nevadí, že baba chodí a spáva aj s druhým, ktorý samozrejme o tom druhom nič nevie
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: zadané baby

Príspevok od používateľa hd_ »

Nie je to normálne, pokiaľ sa tvári, že je spokojná v tom prvom vzťahu. Takže zrejme nie je. A čudujem sa tomu chalanovi, ktorý vie, že spáva s druhým. Jednak preto, že by som do takej baby neišiel a jednak preto, že mám nejakú chrbtovú kosť a nechcel by som svojim pričinením niekomu pokaziť vzťah. Ale tá baba je najväčšia krava zo všetkých, to bez debaty. :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

žiadna baba by toto nespravila pokiaľ by prežívala skvelý vzťah, nazývajme veci pravým menom, je to kur*a a tvoj kamoš asi zrejme zúfalý keď vedome spáva s nejakou, ktorá zároveň spáva s iným
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Vraví sa, že keď suka nedá, ani pes neje*e.... čo z toho plynie???? Babe zjavne musí vo vzťahu niečo chýbať, niečo, čo jej súčasný priateľ nedokáže poskytnúť a tak to hľadá niekde inde.... Takže takto to berem z hľadiska teórie. A z hľadiska praxe? Pokiaľ niečo chcem a vidím, že to pôjde, tak si to jednoducho zoberiem....
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Síce som so žiadnou takou nechodil no vyspať som sa vyspal, v jednom prípade som to zistil až na druhý deň a to som plánoval že sa jej ozvem no po tom zistení som to radšej nechal tak a v druhom som to síce vedel, ale ako hovorí Pinhead, keď sa dalo tak som si to jednoducho zobral a mal som o pekný večer postarané :D
V žiadnom s tých prípadov som ja či ona neboli nejak opitý, čiže usudzujem že im ten vzťah nedával to čo chceli alebo to boli ku*vy
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

PhYs0c napísal:žiadna baba by toto nespravila pokiaľ by prežívala skvelý vzťah, nazývajme veci pravým menom, je to kur*a a tvoj kamoš asi zrejme zúfalý keď vedome spáva s nejakou, ktorá zároveň spáva s iným
no vyberať si velmi nemôže :? , ale stále je na tom lepšie ako ja :cry: a to by som s takou určite nechodil
a ked som sa jej spýtal na vzťah s tym druhym tak povedala že ho miluje a klape im to, ale asi niečo naozaj tají
lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

Asi len svoju demenciu /no offence/
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

autorovi temy, keby si vedel kto vsetko s kym trtkosi, a kto koho podvadza a kto koho by podviedol, a kto co robi, tak si prilozis s placom pistol k hlave, .... alebo si mozes dat zazracne tabletky, pribera sa od nich, a sediet vysmiaty ako taky kkt, v kute miestnosti s flaskou v ruke a bude ti to absolutne u prdele, .... vacsina z nas voli ten druhy sposob, inak nezabudni cvicit fakt sa od toho pribera rychlo.

//// nie, nie som mimo temu....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ponúkla sa vám niekedy zadaná baba, aj napriek tomu že prežíva skvelý vzťah s niekým iným ??
chodili ste s ňou s vedomím že zároveň chodí aj s iným, s ktorým samozrejme spáva ??
myslíte že je to normálny jav ??
Nie.
Nie.
Ale aj napriek dvom nie, k tretej otázke sa môžem vyjadriť. A zase nie.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Hmm, chcel by som vidiet kolko z Vas by bolo schopnych odmietnut dievca, ktore mate radi len preto, ze je zadana. Lahko sa hovori o moralke ked ste ju nikdy nemuseli prenasat do praxe.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

axxis to je už vec charakteru. Mohol som jedného času tiež niečo riešiť s babou, ktorú mám dodnes celkom rád, ale zdupkal som len preto, že bola zadaná. Pre mňa je to neprekonateľná prekážka. Kebyže sa rozíde kvôli mne s priateľom, tak by som si to asi vyčítal. Keby bola nezadaná, tak nie je o čom. :wink:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Aké to šťastie, že som nemorálny človek. So zadanou by som síce nikdy nechodil, ale pár zadaných som už vyskúšal a veľmi verne sa voči svojim partnerom veru nezachovali :twisted:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...axxis...zrejme si to ešte nezažil z opačnej strany...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ľudí ktorí podvádzajú vo vzťahu, akomkoľvek by som dal na odstrel ku stene. Vyriešil by som hneď dva svetové problémy. Utláčanie dobrákov a globálne premnožovanie idiotov.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Grim napísal:...axxis...zrejme si to ešte nezažil z opačnej strany...
samozrejme, ze nie. snad si len nemyslis, ze som mal nejaku priatelku? :lol:
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

stotoznujem sa s pinheadovym: ked suka neda ani pes neje*e. keby to bola kamaratova frajerka, tak by som dal ruky prec, to je hranica moralky, kedy treba mat viac rozumu ako ta baba, prave preto, ze mate radi toho kamarata, keby to bola baba ktoru mam rad a lahla by mi do postele a ja som bol nezadany...ja zavazky nemam, co to urobi s jej hlavou je uz jej vec, ale vztah by ma odradzal, predstava, ze ju musim strazit a mysliet co robi ked nie je somnou, na to uz som pristary...od takej ako predmetu dlhodobeho vztahu ruky prec.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

tak ja mam zial tu horsiu skusenost a to ze moja byvala spavala s niekym, kto urcite vedel, ze je zadana. Po tejto skusenosti viem, ze existuju baby, ktore to dokazu uplne dokonale maskovat a navonok aj v postely moze vztah klapat. Inak si myslim, ze beznejsie je to v tomto garde, lebo chlap ked povie babe, ze je zadany, tak kazda normalna zenska automaticky da ruky prec, ale u chlapov je to asi viac jedno, ked ma prilezitost niekoho sumdat, tak vacsinou neodola, pokial nie je zalubeny do inej a je mu jedno s kym sa zapletie. Ale baba, ktora je schopna pravidelne sulozit s priatelom aj s niekym dalsim, tak zrejme nedokaze byt verna nikdy, lebo po case bude vzdy hladat nieco nove, co s priatelom nezazila.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

axxis napísal:Hmm, chcel by som vidiet kolko z Vas by bolo schopnych odmietnut dievca, ktore mate radi len preto, ze je zadana. Lahko sa hovori o moralke ked ste ju nikdy nemuseli prenasat do praxe.
done... moralku som uz zmenil, isiel by som do toho vtedy...

z pohladu 3tieho, teda aspon u mna, ide o to, aky vztah mam k jej frajerovi a tiez, aky vztah mam k nej... pokial ho nepoznam a je mi u prdele, ona atraktivna a nie sesterska kamaratka... why not?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nechodil a ani by som to nikdy nespravil aj ked som mal moznost, resp mal som moznost rovno rozbit par vztahov. Je to svinstvo a sice neverim na karmu, v takomto pripade by ma to urcite dobehlo a vsetko by sa mi pekne vratilo.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mozno by nebolo odveci sa zamysliet nad testovanim baby, ....

mate zensku ktora je vam verna, a schvalne jej nechat dostatok volnosti aj medzi vasimi znamymi a kamosmi, ak ju ktorysi nabali a na tajnaka prefikne a povie vam o tom na koho sa hnevat ? na kamosa ci na nu ? .... kamos je hovado ze to spravil a vasa holka defka ze mu dala, alebo len je ona defka a kamos vam chcel ukazat ze s touto babou cesta nevede a radsej nech to viete od kamosa ako by to mal byt niekto neznamy o ktorom by ste sa mozno nikdy nedozvedeli??? ....

--- kto rezolutne odmietne riesenie nech si to precita s kludom a pokojom na dusi este raz, taketo situacie sa totizto mozu stat, ja to riesim cisto teoreticky, a dufam ze nebudem musiet prakticky, aj ked clovek dneska neveri ani vlastnej riti ....
Napísať odpoveď