paci sa mi jedno dievca a neviem co dal

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: paci sa mi jedno dievca a neviem co dal

Príspevok od používateľa lukas9206 »

test: To viem a verím že povie áno

Terepin: Niečo na tom možno bude, ale keby zase nemala žiadny záujem čo zatiaľ to tak nevyzerá tak by som to nechal tak.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ja som písal o tebe, nie o nej.
lukas9206
Addict
Addict

Viem. Myslel som to tak že keby tu nebola žiadna šanca tak by som žiadnu nádej v sebe nedržal.
Terepin
Addict
Addict

To ako keby si tvrdil "Mám 2 promile alkoholu v krvi, ale viem chodiť rovno." Je užitočné si zistiť názory druhých, poskytne ti to svieži, no hlavne nezaujatý pohľad na vec. Pokiaľ sa na to cítiš, tak to riskni a choď strmhlav do toho. Len pamätaj na jednu vec: Before you attempt to beat the odds, be sure you could survive the odds beating you. :wink:
lukas9206
Addict
Addict

Druhých? Tí to moc neposúdia si myslím. Skúsiť to skúsim, nenechám to predsa len tak keď už som začal.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Terepin napísal:To ako keby si tvrdil "Mám 2 promile alkoholu v krvi, ale viem chodiť rovno." Radšej to nechaj na posúdenie druhých. Alebo to riskni a vyrieš to sám. Je to na tebe.
vzdy ked Ta vidim radit ludom musim si spomenut na skec, ktory mi popisoval jeden moj kamarat. asi to trochu pokazim ale je to nejako takto:

A: I can give you some great advices on how to loose weight quick. You know what you should really do? (person is fat)
B: Yeah, not listen to you fatass.
Terepin
Addict
Addict

lukas9206 napísal:Druhých? Tí to moc neposúdia si myslím. Skúsiť to skúsim, nenechám to predsa len tak keď už som začal.
Veľmi nevhodne formulovaná myšlienka. V hlave znela lepšie... Ale už som to upravil a doplnil.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

axxis napísal:vzdy ked Ta vidim radit ludom musim si spomenut na skec, ktory mi popisoval jeden moj kamarat. asi to trochu pokazim ale je to nejako takto:

A: I can give you some great advices on how to loose weight quick. You know what you should really do? (person is fat)
B: Yeah, not listen to you fatass.
podobné myšlienky behajú hlavou mne, keď vidím tvoje príspevky ktoré často nemajú s témou absolútne nič spoločného, len kritizuješ názor iných
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

audiotrack napísal: podobné myšlienky behajú hlavou mne, keď vidím tvoje príspevky ktoré často nemajú s témou absolútne nič spoločného, len kritizuješ názor iných
ja som sa nikdy nehral na to, ze som vzorny uzivatel a uz vobec nie na to, ze sa niekomu snazim poradit. a popravde, ked okomenutjem o niecom, ze je to totalna debilina tak ani neocakavam, ze si z toho ktokolvek bude brat ponaucenie (ono to ani velmi nejde, vsak)ale to, ze autor onoho nazoru sa nad nim mozno zamysli (aj ked to asi tiez nie) a skusi usudit ci je spaty s realitou, pretoze vacsina toho co tu citam teda vobec nie je (to su take tie veci co som tituloval hojko bullshit genericke rady alebo ako).

ak s tym mas problem a nepaci sa Ti to po obsahovej alebo formalnej stranke...si predsa administrator, zmaz mi to, daj mi ban, prava su na Tvojej strane.

edit:// zabudol som napisat preco som mu to vlastne napisal. terepin je psychicky nevyrovnany a depresivny. dokonca musi navstevovat cvokara aby zvladol tie najzakladnejsie socialne ukony v case kratsom ako desiatky rokov. ale ak si aj napriek tomu myslis, ze je schopny fundovanych rad v zlozitych zivotnych situaciach tak be my guest. nechaj si nim napr. naplanovat aj cely zvysok zivota, stavim sa, ze by to bola pekne adrenalinova jazda :)
lukas9206
Addict
Addict

Neviem čo je pravdy na tom čo hovorí axxis ale Terapinou názor na to že by som sa mal spýtať druhých čo oni na to mi príde ako dobrý nápad ale pre mňa asi bezvýznamný keďže si nedám povedať, keby že mali na to taký negatívny názor ako tí čo sa mi tu snažili poradiť alebo pomôcť či odhovoriť ma od toho.
Terepin napísal: Before you attempt to beat the odds, be sure you could survive the odds beating you. :wink:
Akurát tomu nejak nechápem a príde mi to že to do tej témy nejak nepasuje, alebo si to iba ja zle prekladám :|

//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 21:08)
Ja neviem, je to už asi blbosť sem písať ale, tí ktorí to čítali od začiatku vedia že hlavný problém bol v tom, ako to povedať, hmm, v nejakej ignorancii, možno. Zo začiatku mi po čase, neodpisovala, no ja som jej stále začal písať. Ubehli už nejaké štyri mesiace tuším, bola už aj nejaka večera, stretko na party, ale stále mi počas písanie bezdôvodne neodpíše. Môžem povedať že konverzácia prebieha vo veľkom, je čo odpísať, snažím sa jej tak písať aby stále bolo o čom rozprávať, a aj keď neni o čom ona sama začne písať o niečom inom, ale po nejakom čase zase z ničoho nič nenapíše, resp. neodpíše. Mne to nedá a samozrejme jej po dvoch, troch dňoch opäť napíšem. A už si začínam pripadať dosť otravne jej stále tak písať, lebo to vyzerá ako keby nemala záujem a ja ju stále otravujem. A práve ona bola tá ktorá si ma pridala do priateľov a potom aj chcela kontakt na skype.

//autoeditácia príspevku (12 Dec 2012, 21:14)
Problém je jednoznačne v diaľke, to viem. Keby neštudovala tak ďaleko tak by som už teraz určite vedel na čom som, no ta diaľka to veľmi komplikuje.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

ešte stále ?
Kašli na to už, sám sebe len robíš zle.
lukas9206
Addict
Addict

Hmm, to že to nemá význam som si už povedal veľa krát, ale keď to sa nedá nechať len tak :?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Dá sa. Zmaž si ju z facebooku a hotovo. Živíš v sebe utopistické myšlienky, popros nejakého kamaráta nech ti dá facku.
Terepin
Addict
Addict

danodrevo napísal:popros nejakého kamaráta nech ti dá facku
Terepin napísal:Je užitočné si zistiť názory druhých, poskytne ti to svieži, no hlavne nezaujatý pohľad na vec.
Duh!
lukas9206
Addict
Addict

danodrevo napísal:Dá sa. Zmaž si ju z facebooku a hotovo. Živíš v sebe utopistické myšlienky, popros nejakého kamaráta nech ti dá facku.
To by potom moje snaženie ju dostať vyšlo na zmar.
Terepin
Addict
Addict

Buď tvoje snaženie vyjde na zmar, alebo ty sám.

Vyber si.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Keď ti niekto niekedy povedal, že "aj snaha sa cení" tak ti klamal. Dôležitý je výsledok, úspech, ktorý ty nedosiahneš. Pretože sa na vec nepozeráš objektívne.
Rád by som v tebe živil nádeje, že budete mať spolu nádherný vzťah, ale nie. Ste do seba 500km ? jeden víkend v mesiaci ? Toto sa nedá. Rozkrájaj sa, ale nedá sa.
Terepin
Addict
Addict

Poviem ti jedno: Viem presne kam smeruješ. A poviem ti, že nechceš zistiť, čo tam je. Otoč sa, ešte kým môžeš.
lukas9206
Addict
Addict

Myslím že už je neskoro, čiže mi ostáva už len skúsiť to.
Terepin
Addict
Addict

Ty nemyslíš...
Napísať odpoveď