World of Tanks
Re: Worlds of Tanks
dik za radu skusim to
Zmen grafiku z improved na standard.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
arcrue: Standard je nastavená defaultne...
a jeste se chci zeptat jestli nevite jak bich mohl hrat s kamosem
-
Michaelo
Hardcore addict
Hore jak mas BITVA tak pod tim klikni na Standardni Bitva a vyber CETA.
Pak si do ty cety pozvi kamarada
Pak si do ty cety pozvi kamarada
Michaelo dik
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2012, 12:45)
Sarger dopre si mi poradil ale ked so isiel po tom 1 bitku tak mi to islo ale ked som isiel druhu tak zasa neslonemas este nejake rady?
//autoeditácia príspevku (07 Dec 2012, 12:45)
Sarger dopre si mi poradil ale ked so isiel po tom 1 bitku tak mi to islo ale ked som isiel druhu tak zasa neslonemas este nejake rady?
-
Outsider
Star
Mne u tankov pomohlo pri FPS dropoch dat vsetko na maximum a vypnut travu a tiene. Co ma dost prekvapilo, ked bol na stranke nvidie vsimol som si, ze pri WOT je podpora SLI. Tak som si povedal WTF ? A ono to fakt funguje, ale jedno jadro z procaku, ktore sa vyuzije dokaze grafiku tahat tak na 30 % kazde jadro ale stale lepsie nez v single core rezime 40% jedno jadro.
Neviete čím to môže byť,že my myš laguje ak nemierim na nepriateľa,alebo normálne počas hry lagne na taku 1-2 sekundy,ale pri nepriatelovi to dost intezivne laguje.Niekto pisal ze ma podobny problem a novy patch 0.8.2 to zmeni,ale ja neviem...
Re: World of Tanks
Ako odstranim tanky s ponuky?? predať ich nejde lebo vypisuje to že kasarne su plne
-
Sarger
Guru wannabe
Predaj ich aj s posádkou ak ju nepotrebuješ.
-
Michaelo
Hardcore addict
deszka:
Toto robí aj mne a aj iným, hold je to na H keď ti to mykne myškou pred výstrelom.
Andrejko:
Buď ich predaj s posádkou, predáš posádku z kasární alebo si rozšíriš kasárne.
Toto robí aj mne a aj iným, hold je to na H keď ti to mykne myškou pred výstrelom.
Andrejko:
Michaelo: Ja som nemal ten bug,že občas mi to robili,ale každú mapu.Problém spočíval v tom,že myš som mal zastrčenú du USB Hub-u.Vytiahol som a zastrčil do kompu a všetko ide tak ako predtým 
BTW zajtra vychádza WoT 8.2
BTW zajtra vychádza WoT 8.2
akujem za radu pomohlo.Michaelo napísal: Andrejko:
Inac aj vam sa po novom update na 8,2 zmenil jazik z cestiny na anglictinu?
-
webmasterr
Medium Professional
Nie, mne ostala cestina tak ako som ju mal. Btw pouzili ste bonusovy kod, na ziskanie 1. den premium a nejake consumables? Plati len dodnes.
aký je ten kód?
//tak už som našiel. Kto nemá tak ešte môže stihnúť - HAPPYSTNCKDAY
//tak už som našiel. Kto nemá tak ešte môže stihnúť - HAPPYSTNCKDAY
-
Outsider
Star
To, ze to mykne pocas sniper modu je myslim uz v 8.2 odstranene aspon mne to za tych par hier ani raz nespravilo. Skor ma nasrali, ze je nutne hodit mody na zameriavanie pre 8.2 verziu z predoslej verzie to sice ide ale az pri nacitani do hry to zamrzne takze az vtedy clovek zisti, ze to nejde. Zoom mode ide stale dobre nove XVM tiez.Michaelo napísal:deszka:
Andrejko:
-
Michaelo
Hardcore addict
Lenze oni dlho pred vydanim novej verzie upozornovoali ze zmenili system a preto nepojdu ziadne modifikacie v bitke. Ale tak vacsina ich bola uz vcera vecer (okolo 19:00) upravena a dostupna na stiahnutie.
O akých modoch sa tu bavíte???
Inač príde mi celkom dosť komické ked mam upgadnutu bt-9 na 3. stupni a dava ma to do súbojov proti KV-1
Raz sa mi podarilo do jedného nasypať 10 ran a iba ho to maximálne nasralo
Inač príde mi celkom dosť komické ked mam upgadnutu bt-9 na 3. stupni a dava ma to do súbojov proti KV-1
Asi máš na mysli BT-7. Ten ako ľahký tank nedostáva dobré losy, keďže jeho hlavno zbraňou je pohyblivosť a mal by zisťovať pozície nepriateľov.
-
Outsider
Star
Skoda, ze takych jak si ty je vela. AMX 12t to taktiez hodi aj do hry kde je dokopy na oboch stranach 10x Tier 10 tank a dovod ? Jeho uloha je spotovanie tym, ze to scoutov hadze tak vysoko vyvojari asi chcu donutil ludi, co to hraju aby konecne pochopili, ze to je scout nie TD. Za odhalovanie pozicie neprietelskych tankov a DMG, ktory obdrzia spotovanim nejakeho scouta sa zarata na konci hry taktiez tomu scoutovi, a ten DMG sposobeny pocas spotovania ma tym vyssiu hodnotu cim vyssie tiery scout spotuje. Bez jedineho vystrelu si tak scout moze nahrat ovela viac expov nez tie tier 10 tanky v hre......@ndrejko napísal:O akých modoch sa tu bavíte???
Inač príde mi celkom dosť komické ked mam upgadnutu bt-9 na 3. stupni a dava ma to do súbojov proti KV-1![]()