Hobbit

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Hobbit

Príspevok od používateľa sharky-no »

ten trailer mi pripadal obcas jak keby bol toceny kamerou, ktorou sa tocia telenovely v juznej amerike. Ale miestami bolo citit viac plastickejsi obraz, a pocit 3D efektu. Kazdopadne sa na to tesim, a na 3D pojdem jedine do cinemaxu, v bratislave som z 3d v aupaurku alebo eurovei bol dost sklamany.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Presne, prvotne mi to prišlo ako telenovela, alebo nejaké kvalitnejšie amatérske video. Každopádne, má to bližšie k realite a je to prirodzenejšie pre ľudské oko, a v 3D to musí byť paráda. Ak mi EuropaCinemas v ZV nehodlá odpísať, idem o 20km severnejšie do CineMax-u, s*ať na nich aj na ich prístup k zákazníkom.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Bol som v kine natom a odporucam racej klasicke 2D...inak mne sa to lubilo ale..zaciatok uplne super ako to nadvazuje na Pan Prstenov :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

MP4-27 napísal:Bol som v kine natom a odporucam racej klasicke 2D...inak mne sa to lubilo ale..zaciatok uplne super ako to nadvazuje na Pan Prstenov :)
klasicke 2D ? u mna PRVE !!! PRVE 3D ktore mi nevadilo krasny obraz to48fps wau !!!

proste epicky film co dodat !!
super hlasky .....
Spoiler
zachranili ich horiace sisky ! wtf ?
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal: klasicke 2D ? u mna PRVE !!! PRVE 3D ktore mi nevadilo krasny obraz to48fps wau !!!

proste epicky film co dodat !!
super hlasky .....
Spoiler
zachranili ich horiace sisky ! wtf ?
lenze 3D ta nutit sa kukat len tam kam to zaostruje...navyse toto bolo velmi slabe 3D...to ze 48fps + novy zvukovy system co bol pouzity ma absolutne netrapil ...preto pojdem nato este raz na 2D aby som si to vychutnal a pozeral sa kam ja chcem :wink:
Spoiler
Glum bol aj tak najlepsi :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja som sklamaný... Jackson to podľa mňa s tým nehoráznym kopírovaním scén z LotRa prehnal... + nelogickosti a občasné nefungovanie scén... ale inak hudba, farbičky, krajinky a bojové scény fajn... a že sa tam bude toľko hláškovať by som nečakal... jo a game of riddles super... gollum vynikajúci... ale aj tak 7,5/10 ak zažmúrim obe oči a poviem si že som fanúšik
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no vela ludi bude sklamanych lebo cakaju neviem co vsetko...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

ja som to sice nevidel,ale tiez som sa nato nenormalne tesil,ale ako citam komenty tu alebo na csfd tak moje nadsenie pomaly upada
Luxferi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Luxferi »

Tak pani vcera som bol na tom 3D a musim povedat ze naozaj prve 3D ktore sa mi pacilo. A viete pani ono po LoTR trilogii je celkom tazke natocit film, ktory by este ohuril viac. :)

//autoeditácia príspevku (13 Dec 2012, 19:47)
MP4-27 napísal:
lenze 3D ta nutit sa kukat len tam kam to zaostruje...navyse toto bolo velmi slabe 3D...to ze 48fps + novy zvukovy system co bol pouzity ma absolutne netrapil ...preto pojdem nato este raz na 2D aby som si to vychutnal a pozeral sa kam ja chcem :wink:
Spoiler
Glum bol aj tak najlepsi :D

Lebo pri 2D je cely obraz ostry vsak :).
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

inak ak ste videli Hobita na Slovensku tak ste ho nevideli v tom novom formate s 48FPS :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Podľa čoho tak usudzuješ? U nás majú dokonca HFR aj v názve :D Určite to nebeží vo všetkých kinách v 48fps, ale zrejme sa takých pár nájde...

Hobbit: Neočakávaná cesta 3D HFR
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

cine-max to isté
Filmová distribučná spoločnosť Continental film prináša, dňa 13. decembra 2012, do slovenských kín prvú časť trilógie Hobit, režiséra Petra Jacksona, v troch verziach so slovenskými titulkami. Diváci si ju budú mať možnosť vychutnať v 2D, 3D a v špeciálnom HFR 3D (natáčané 48 snímkov za sekundu, namiesto „klasických“ 24 snímkov za sekundu) formáte.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

jj, videl som to v Cinemaxe... akcne sceny v HFR vyzerali BOZSKY! ale na ostatok som si nevedel vobec zvyknut, cele to bolo take zrychlene, akoby .. aj ked ku koncu filmu som si uz privykol
Luxferi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Luxferi »

Mna normalne trhlo ako tam hodil tu zapalenu sisku a letela na kameru :D. To sa mi stalo v kine 1 krat :D
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no pomylil som si veci ,ono v BA neni ten update projektorov a vsade na Slovensku nenizas ten novy zvukovy system co ma 60kanalov :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Na Slovensku kino s Dolby Atmos nie je vôbec a ešte aj v UK je iba jediné a to v Londýne...Na to si ešte počkáme dosť dlho, pričom otázkou je, že koľko slovenských kín bude ochotných investovať.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Seth, počul si to v Atmose? Je to nejaký drastický rozdiel?
rank
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rank »

Takze v skratke k Hobitovi. Knihu som docital den pred filmom, nabudil som sa este s vlogmi od jacksona a siel na film. Pre mna to bol uzasny efektny zaciatok nic ine som ani neocakaval, postavy, ktore si uz jackson implementoval z Pana Prstenov carodejnika apod., ktore v knihe neboli mi nevadili a kludne by som udelil cez 80 % najlepsia bola hudba, sceneria, neskutocne krasny obraz a gloch :D a prva bojova scena trpaslikov ako thorin seka ruku... zazitok mi strasne skazilo kino ster century cinemas - strasne slaby zvuk nabuduce urcite zamierim do cinemaxu ... vrelo odporucam
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hensym: Nie, ja som to nevidel a ani v kine neuvidím...Nie som veľmi veľký fanúšik Tolkiena...V každom prípade ak máš záujem o info, ako to vlastne približne znie a funguje, tak DS má dobrý článok o prvých pocitoch z Atmosu http://designingsound.org/2012/11/my-im ... lby-atmos/

//autoeditácia príspevku (15 Dec 2012, 15:33)
Jo a čo sa týka rozmiestnenia systému v kine, tak http://tech2.in.com/features/science-an ... ons/625902
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ked niekto nazve gluma "gloch" pustil by som na neho nasrateho thorina nech mu sekerou vysvetli aky preklad knihy sa ma citat a, ze ten slovensky to nebude... :D
Napísať odpoveď