Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
chlapci si sice nahovaraju, aku maju otvorenu mysel a triezvy pohlad na svet, ale pritom vsetko slepo rozdeluju na cervene a modre, resp. biele a cierne.
Odpovedal som Beardiemu. Modrí som vás nezačal prezývať ja, ale myslím, že tým myslí tých – väčšinou zmanipulovaných – ktorí zastávajú USA a Izrael. Čiže väčšinou ľudia, ktorí ešte nenašli pravdu a nechávajú sa manipulovať médiami. Pravdu nevedia buď preto, že im to karma nedovolí, alebo preto, že pravdu nehľadajú, ale skôr hľadajú vedomosti, aby mohli múdro diskutovať.
Extra k.kot, ktorý obdržal nobelovu cenu za ekonómiu a vyučuje na 5. najprestížnejšej univerzite na svete v Princetone.
http://www.timeshighereducation.co.uk/w ... ld-ranking
prave som dopozeral toto videjko s titulkami a dufam ze coraz viac bude podobne zmyslajucich ludi ako ten aaron, ktory mi troska pripadal ako maradona s indianckymi korenmiIvanSk napísal:
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ver, ze ti, ktorych nazyvas modrymi nezastavaju ani USA a uz von koncom nie Izrael. Len nie su (nie sme) tak manipulovatelni kdejakymi internetovymi kecalkami, ktori vytahuju "fakty" z deravej ponozky. Ty pravdepodobne uveris hociakej propagande, ktora zapada do tvojho myslienkoveho pochodu. My sa po vacsine najskor zamyslime a az potom vyhodnocujeme. Co je rozdiel medzi nami modrymi a vami cervenymi (alebo kam sa to radis).Yes0b napísal:Odpovedal som Beardiemu. Modrí som vás nezačal prezývať ja, ale myslím, že tým myslí tých – väčšinou zmanipulovaných – ktorí zastávajú USA a Izrael. Čiže väčšinou ľudia, ktorí ešte nenašli pravdu a nechávajú sa manipulovať médiami. Pravdu nevedia buď preto, že im to karma nedovolí, alebo preto, že pravdu nehľadajú, ale skôr hľadajú vedomosti, aby mohli múdro diskutovať.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Yes0b, môj milý, a kdeže sa ja zastávam USA alebo Izraela? Máš vlčiu tmu alebo halucinácie? Ale aspoň si krásne ukázal, aká si ovca - niekto tu zadrie totálnu sprostosť a ty sa na ňu s úplnou ľahkosťou namotáš, bez kritického uvažovania a zamyslenia sa, či je to OK alebo nie. A ozrejmi mi ešte jednu vec - čo je to tá pravda? Hádam nie tá tvoja? Všetci ostatní tu diskutujú celkom rozumne, ale čo tu ty predvádzaš, to je na zamyslenie...
Ja tie Nobelove ceny za mier uz neberiem ani vazne. Ved si zober minuly rokm Obama(wtf) a tento rok EUIvanSk napísal:Extra k.kot, ktorý obdržal nobelovu cenu za ekonómiu a vyučuje na 5. najprestížnejšej univerzite na svete v Princetone.
Korag napísal: Tak ako spomenul Srnec, hlavny dovod si myslim bol urobit udalost na ktoru ludia nezabudnu. Ano naraz lietadla by bohato stacil, na to aby niekto obvinil teroristov, ale preco neurobit udalost svetovu, na ktoru sa este dlhe roky nezabudne a bude sa o zlocine hovorit este velmi dlho po samotnej udalosti, proste nejaka vacsia tragedia a myslim ze znicenie jednych z najvacsich mrakodrapov sveta (+WTC 7) s 3000 ludmi spusti dalsie knflikty a tie zas dalsie, pricom elity postupne docielia to co chceli. Navyse, urcite si nemyslim, ze to bolo ''len'' kvoli konfliktu na blizkom vychode, to nie, takato udalost musela mat svoje dovody, ale ta verejnosti zostava skryta. A s tym ze Alkajda prevzala zodpovednost sem ani nechod, vycvik mali od tajnych americkych zloziek, ak aj nepracovali s nimi staci podplatit a vobec mozu byt prepojeni, takze toto neznamena vobec nic.
1. Lebo keby celé útoky prebehli bez pádu WTC7 alebo 1 a 2, tak by si to určite ani nikto nevšimol nie? Hlavne kvoli tej WTC7 sa začala vojna inak by tam ani hasičov neposlali čo? A ak by nepadli, tak ceeelkom určite by sa dali ešte opraviť nie? hahah
2. Ľudia na to nezabudnú hlavne kvôli takým ako ty.
3. Alkajda prevzala zodpovednosť - to je fakt. To, že Alkajda bola neviem čo, zaplatená, trénovaná a pod. to je len dohad a špekulácia, ktorá sa hodí do príbehu, inak by nemal zmysel. Môže to byť hociako, ale držme sa hlavne sa držme faktov, lebo podplatiť niekoho aby sa išiel zabiť, vieš asi len ty. Možno Alkaida je vlastne CIA, a určite aj ten Taliban sú prezlečení americký agenti. Možno, že aj Husajn bol len agent, lebo nejako ten Irak veľmi nebránil. Možno že aj celá Iránska vláda sú nasadení agenti.
musim ta sklamat, nie som modry, kedze az tak ani USA ani Izraelu nefandim, skor naopakYes0b napísal:Odpovedal som Beardiemu. Modrí som vás nezačal prezývať ja, ale myslím, že tým myslí tých – väčšinou zmanipulovaných – ktorí zastávajú USA a Izrael. Čiže väčšinou ľudia, ktorí ešte nenašli pravdu a nechávajú sa manipulovať médiami. Pravdu nevedia buď preto, že im to karma nedovolí, alebo preto, že pravdu nehľadajú, ale skôr hľadajú vedomosti, aby mohli múdro diskutovať.
a kedze som SaS pozitiv, tak by som mal byt skor zeleny, skoda, ze si na fore tak kratko, nemas prehlad a zle skatulkujes
ono jaksi neexistuju len 2 extremy, ako si mylne namyslas
Ty stale nechapes, ze cim vacsia pohroma, udalost, tym sa to lepsie vryje do pamati kazdeho z nas, cely svet to bude vnimat inac ved teroristicke utoky prebiehaju stale, ma ale niektory z nich taku popularnost alebo znamost prave ako 11.sep? Tie budovy boli stavane voci vsetkym zivlom, katastrofam, predvidatelnym tak mi nehovor, ze lietadielko hentak zruti budovu a wtc7 nonsens, ani komentovat nebudem.slay napísal:
1. Lebo keby celé útoky prebehli bez pádu WTC7 alebo 1 a 2, tak by si to určite ani nikto nevšimol nie? Hlavne kvoli tej WTC7 sa začala vojna inak by tam ani hasičov neposlali čo? A ak by nepadli, tak ceeelkom určite by sa dali ešte opraviť nie? hahahBože, ty si fakt pacient.
2. Ľudia na to nezabudnú hlavne kvôli takým ako ty.
3. Alkajda prevzala zodpovednosť - to je fakt. To, že Alkajda bola neviem čo, zaplatená, trénovaná a pod. to je len dohad a špekulácia, ktorá sa hodí do príbehu, inak by nemal zmysel. Môže to byť hociako, ale držme sa hlavne sa držme faktov, lebo podplatiť niekoho aby sa išiel zabiť, vieš asi len ty. Možno Alkaida je vlastne CIA, a určite aj ten Taliban sú prezlečení americký agenti. Možno, že aj Husajn bol len agent, lebo nejako ten Irak veľmi nebránil. Možno že aj celá Iránska vláda sú nasadení agenti.
Nie kvoli takym ako my urcite nie, keby nas niekto bral vazne, tak by sa uz davno zostavila serioznejsia komisia a vysetrila by udalost tak ako sa patri.
Tym tretim bodom si sa slay uplne odpisal, je vidiet ze ty nedokazes brat informacie aj z druhych stran a pre teba je fakt len to ze ujo Usama sa priznal na CNN a tym sa potvrdilo, ze vsetci teroristi idu proti dokonalej Amerike. Ked uz sa chces drzat faktov, Al-Kaida vznikla za podpory prave USA, pretoze za cias studenej vojny boli podporovani proti okupacnym Sovietskym vojskam. Preco by to teraz tak nemalo byt, vyvrat to, vsetko nasvedcuje tomu ze maju podporu az doteraz. A si trapny s tou nadradenostou, tvaris sa ako keby si pozral mudrost sveta, tak sa nad sebou zamysli.
To nie je ziadny fakt. Al-Kaida nebola nikdy trenovana, ani podporovana USA. Je to iba dalsi vymysel, ktory bol opakovany tolkokrat, az sa stal pre mnohych pravdou. Nikto z konspiracnych teoretikov nebol nikdy schopny podlozit toto tvrdenie ziadnou pisomnostou a dokonca aj samotny Bin Ladin povedal, ze to nie je pravda. USA poskytovali peniaze na armadu v Afganistane v 80tych rokoch v ich boji proti Sovietom, ale afganska armada odmietla financovat dobrovolnicke skupiny ako Al-Kaida.Korag napísal:Ked uz sa chces drzat faktov, Al-Kaida vznikla za podpory prave USA, pretoze za cias studenej vojny boli podporovani proti okupacnym Sovietskym vojskam.
usa podporovali partizanov,aganskych rebelov,turbanistov,mudzahedinov v radach ktorych boli clenovia al kaidy.
Son goku jemu to nemusis vysvetlovat, on to vie len to nema potvrdene ja neviem kym bushovou administrativou alebo to nebolo na CNN, preto tomu nemozes verit. To ze Americania obchoduju s nelegalnymi zbranami a ich vojaci strazia makove polia je asi tiez len neovereny fakt.
A tento obrazok hovori za vsetko
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2012, 0:28)
Alebo toto tusim v tej al-kajde poznaju elixir omladzovania, ked ujo Ladin z roka na rok mladne
.
A tento obrazok hovori za vsetko
//autoeditácia príspevku (14 Dec 2012, 0:28)
Alebo toto tusim v tej al-kajde poznaju elixir omladzovania, ked ujo Ladin z roka na rok mladne
- Prílohy
-
- zbigniew brzezinski with Osama bin Laden.jpg (83.08 KiB) 1278 zobrazení
-
- images.jpg (7.91 KiB) 1272 zobrazení
Ano, iste to bude svata pravda, pisalo sa to na nwoo.org, ac24 a potvrdil to sam Alex Jones... Armada mala k dispozicii stvrt miliona miestnych Afgancov, ochotnych bojovat, no preco nepodporovat aj nejake cudzinecke radikalne teroristicke skupiny... Navyse, tieto skupiny podporu Americanov ani nepotrebovali, kedze boli financovani stovkami milionov dolarov rocne z moslimskych zdrojov.Son-Goku napísal:usa podporovali partizanov,aganskych rebelov,turbanistov,mudzahedinov v radach ktorych boli clenovia al kaidy.
fu stofky milionov dolacov rocne a amici tam museli trenovat turbanistov a este im aj posielat sem tam nieco.stofky milionov dolacov a turbanisti nemali ani na posrate helmy hehehe,no nist to
also korag penke polske meno ma zbigniew
also korag penke polske meno ma zbigniew
A hlavne dolezite postavenie v US government
.
Nj, je to sokujuce. Len skoda, ze ten vedla neho nie je Bin Ladin.
http://www.911myths.com/index.php/Bin_L ... Brzezinski
http://www.911myths.com/index.php/Bin_L ... Brzezinski
Bin Ladinov mudzahedin 
Ano, hlavne ze ma pakistansku uniformu... dobre ty!
// Karmista: prosit ma mozes, no neznamena to, ze ti vyhoviem.
// Karmista: prosit ma mozes, no neznamena to, ze ti vyhoviem.
a syrsky rebeli maju m16