Ste za bezvizovy styk s USA?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ano
65
65%
Nie
5
5%
je mi to jedno
30
30%

Celkom hlasov: 100

Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Les »

Aj ja sam ako obcan USA podporujem a som ZA bezvizovy styk so SR. SR je predsa pravoplatnym clenom NATO a dobrym spojencom USA. Myslim si, ze vizovy rezim je neopodstatneny. Viete napriklad, ze Slovinsko ma bezvizovy styk?

Ked vsak v terajsej dobe tolko Slovakov zneuziva turisticke vizum a nevratia sa odtial, kedy sa maju, nacierno pracuju a niektori su pachatelmi aj trestnych cinov, tak zial ten vizovy rezim v dohladnej dobe asi zruseny nebude. Skoda !
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Je mijedno, nechystam sa tamnajblizsich 50 rokov.
Este k tej zastave: Paci sa mi najma vtedy, ked ju moslimski alebo arabski bojovnici na namesti podpaluju a tesia sa okolo nej. Aspon niekomu robi vtedy radost :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Samozrejme, ze ano. Vela ludom by sa tam podarilo dostat a z vlastnej skusenosti by sa dozvedeli, ze co je to za krajinu.
Les
King
King

rsc napísal:Je mijedno, nechystam sa tamnajblizsich 50 rokov.
Este k tej zastave: Paci sa mi najma vtedy, ked ju moslimski alebo arabski bojovnici na namesti podpaluju a tesia sa okolo nej. Aspon niekomu robi vtedy radost :)
Ja niesom taky ako ty nastastie, ja by som sa netesil, keby volakto palil slovensku zastavu.
Les
King
King

hojko napísal:Samozrejme, ze ano. Vela ludom by sa tam podarilo dostat a z vlastnej skusenosti by sa dozvedeli, ze co je to za krajinu.
Presne tak. Kazdy by tam mal moznost ist a spravit si vlastny usudok o tej krajine. Som presvadceny o tom, ze vela prispievatelov na hojko fore by si zmenilo svoj nazor.
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Les napísal:Ja niesom taky ako ty nastastie, ja by som sa netesil, keby volakto palil slovensku zastavu.
Chvalabohu, ze okrem teba ju nema kto palit. Som rad, ze nie si ako ja :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ano som za bezvizovy, samozrejme. :)

Tu vylepsenie k tej tvojej vlajke
//hojko: precitaj si pravidla
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

samozrejme ze ano,co my sme nejaki horsi?
inak Slovinsko to ma za nieco,nie len tak ze su dobri...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ja som za bezvizovy styk nielen do USA ale viza by sa mali zrusit vsade
podla mna riadna blbost platit ked tam idem na par dni
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Linkman napísal:ja som za bezvizovy styk nielen do USA ale viza by sa mali zrusit vsade
podla mna riadna blbost platit ked tam idem na par dni
Keby slo len o platenie, tak je to este ako tak v pohode. Ale tu ide o to, ze to vizum do USA takmer s pravdepodobnostou nedostanes.
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

Ano. som.
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

som za .ved mame NA TO pravo nie?
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

co je to za krepu otazku....ved kto by bol proti??? ma to najaku nevyhodu nepotrebovat viza???
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

No boli by to fajn, keby sa zrusila vizova povinost...isiel by som tam mozno pozret este aspon ako turista...a trochu by som sa tam zabavil
:lol: :lol: :lol:
Oplati sa tam ist na par rokov , zarobit peniaze (ale nie na priliz dlho, lebo americka demencia zacina vplyvat casom na mozog, ako vidime na roznych induviduach..sak vieme o kom sa hovori :) ), potom sa vratit, kupit byt/domov, auto...a ostat robit tu. Ja proste ked som v inej krajine stale citim ze domov je Slovensko a neviem si predstavit zit zbytok zivota niekde inde.
cypruss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cypruss »

Isteze ano... a myslim, ze by to mali ocenit vsetci, cez vsetky negativa, ktore o USA koluju si myslim, ze k dokonalosti ma blizsie ako SR, aj ked stale velmi daleko :)
romero
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romero »

to Les
: A ty Les vies preco ma Slovinsko bezvizovy styk s USA a mi nie?
je to preto, že Slovinsko malo byť v prvej vlne( to znamena, medzi ČR, Poľskom a Maďarskom) rozširovania ale nakoniec nebolo. Tak na znak ospravedlnenia im USA poskytli bezvizovy styk.
a toto si nevymyslam. toto je pravda
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Som proti bezvizovemu styku... zatial si to nezasluzime... 90 % slovakov kde zijem je tu nacierno... Aj ked su amici pomalsi aj tak si vedia zratat 2 a 2 a furt im to vyjde ze tu ostane jeden z troch... Avsak som za zmiernenie pri udelovani... :!:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

krista ty stale kecas a kecas o tej svojej prije8anej amerika. uz ma seres, ale tak to uz dobre dlho :lol:
a ktomu nato: ako rychlo sme sa tam dostali, tak rychlo by sme mali vyst.
je8at nato.
ale zas pre viac ludi by bodlo nemusiet pouzivat viza, hlavne tym co tam chodia casto
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

No samozrejme, ze by bolo pre mnoho ludi lepsie keby viza neboli potrebne. To ze si ich nezasluzime je totalna kravina. Ten dovod co panter2005 uvadza je ako povedat, ze mne ked som bol maly ucitelka dala facku aj preto nikdy nedam dieta do skoly, lebo tam kazdy ucitel bije deti. Tak ako tam ostavaju na cierno Slovaci, tak tam ostavaju aj Cesi, Rusi, Madari, Poliaci a prislusnici vsetkych ostatnych narodov, co tam chodia. A myslim, ze z 99% tam nerobia problemy, aj ked niekto sa vzdy najde. Ale podla toho generalizovat je chore. Navyse amerika nema problem s nelegalnymi Slovakmi ale s hispancami, ktory v niektorych castich USA uz pomaly tvoria vacsinu obyvatelov. A z tych je tam skoro kazdy na cierno a mnohy robia bordel. Ale samozrejme, ze amici sa boja zrusenia viz, aby im tam neprislo 5 milionov Slovakov a nepripravili ich o pracu. A o cernochoch ani nehovorim - I'm not racist I just hate whites, so kill the cracker first - tych by asi drblo. Cize v najblizsej dobe to asi nie je velmi realne, aj ked sa udajne Bush (podla slov americkeho velvyslanca v SR) vyjadril, ze este tento rok to navrhe. Ja by som vsak bol za zavedenie vizovej povinnosti pre americanov tu na Slovensku. Kto do mna kamenom, ja donho dvoma :D
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

rsc napísal:Je mijedno, nechystam sa tamnajblizsich 50 rokov.
Ony su taky ze ked ony robia zle a podpaluju inim vlajky a urazaju tak je dobre, ale ty uz povies nieco zle na neho tak uz si rasista.
Napísať odpoveď