Ste za bezvizovy styk s USA?
Ste za bezvizovy styk s USA?
Aj ja sam ako obcan USA podporujem a som ZA bezvizovy styk so SR. SR je predsa pravoplatnym clenom NATO a dobrym spojencom USA. Myslim si, ze vizovy rezim je neopodstatneny. Viete napriklad, ze Slovinsko ma bezvizovy styk?
Ked vsak v terajsej dobe tolko Slovakov zneuziva turisticke vizum a nevratia sa odtial, kedy sa maju, nacierno pracuju a niektori su pachatelmi aj trestnych cinov, tak zial ten vizovy rezim v dohladnej dobe asi zruseny nebude. Skoda !
Ked vsak v terajsej dobe tolko Slovakov zneuziva turisticke vizum a nevratia sa odtial, kedy sa maju, nacierno pracuju a niektori su pachatelmi aj trestnych cinov, tak zial ten vizovy rezim v dohladnej dobe asi zruseny nebude. Skoda !
Ja niesom taky ako ty nastastie, ja by som sa netesil, keby volakto palil slovensku zastavu.rsc napísal:Je mijedno, nechystam sa tamnajblizsich 50 rokov.
Este k tej zastave: Paci sa mi najma vtedy, ked ju moslimski alebo arabski bojovnici na namesti podpaluju a tesia sa okolo nej. Aspon niekomu robi vtedy radost
Presne tak. Kazdy by tam mal moznost ist a spravit si vlastny usudok o tej krajine. Som presvadceny o tom, ze vela prispievatelov na hojko fore by si zmenilo svoj nazor.hojko napísal:Samozrejme, ze ano. Vela ludom by sa tam podarilo dostat a z vlastnej skusenosti by sa dozvedeli, ze co je to za krajinu.
-
aquafresh1
Star
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No boli by to fajn, keby sa zrusila vizova povinost...isiel by som tam mozno pozret este aspon ako turista...a trochu by som sa tam zabavil
Oplati sa tam ist na par rokov , zarobit peniaze (ale nie na priliz dlho, lebo americka demencia zacina vplyvat casom na mozog, ako vidime na roznych induviduach..sak vieme o kom sa hovori
), potom sa vratit, kupit byt/domov, auto...a ostat robit tu. Ja proste ked som v inej krajine stale citim ze domov je Slovensko a neviem si predstavit zit zbytok zivota niekde inde.
Oplati sa tam ist na par rokov , zarobit peniaze (ale nie na priliz dlho, lebo americka demencia zacina vplyvat casom na mozog, ako vidime na roznych induviduach..sak vieme o kom sa hovori
-
panter2005
Light Star
-
Nymphested
Zablokovaný
-
woundgiver
Light Star
No samozrejme, ze by bolo pre mnoho ludi lepsie keby viza neboli potrebne. To ze si ich nezasluzime je totalna kravina. Ten dovod co panter2005 uvadza je ako povedat, ze mne ked som bol maly ucitelka dala facku aj preto nikdy nedam dieta do skoly, lebo tam kazdy ucitel bije deti. Tak ako tam ostavaju na cierno Slovaci, tak tam ostavaju aj Cesi, Rusi, Madari, Poliaci a prislusnici vsetkych ostatnych narodov, co tam chodia. A myslim, ze z 99% tam nerobia problemy, aj ked niekto sa vzdy najde. Ale podla toho generalizovat je chore. Navyse amerika nema problem s nelegalnymi Slovakmi ale s hispancami, ktory v niektorych castich USA uz pomaly tvoria vacsinu obyvatelov. A z tych je tam skoro kazdy na cierno a mnohy robia bordel. Ale samozrejme, ze amici sa boja zrusenia viz, aby im tam neprislo 5 milionov Slovakov a nepripravili ich o pracu. A o cernochoch ani nehovorim - I'm not racist I just hate whites, so kill the cracker first - tych by asi drblo. Cize v najblizsej dobe to asi nie je velmi realne, aj ked sa udajne Bush (podla slov americkeho velvyslanca v SR) vyjadril, ze este tento rok to navrhe. Ja by som vsak bol za zavedenie vizovej povinnosti pre americanov tu na Slovensku. Kto do mna kamenom, ja donho dvoma 
-
fuCKYou
Medium Professional
Ony su taky ze ked ony robia zle a podpaluju inim vlajky a urazaju tak je dobre, ale ty uz povies nieco zle na neho tak uz si rasista.rsc napísal:Je mijedno, nechystam sa tamnajblizsich 50 rokov.
Este k tej zastave: Paci sa mi najma vtedy, ked ju moslimski alebo arabski bojovnici na namesti podpaluju a tesia sa okolo nej. Aspon niekomu robi vtedy radost