League of Legends
Re: League of Legends
Preco si nepostavil void staff a lw? Stackovat dc je blbost lebo passive je unique a voidka by ti mohla pekne zvysit dmg ked sa pozries na enemy team, ktory bol celkom tanky.
Odporucam pozriet tieto videjka (nie som autor) ale valal som sa na zemi.
mozno sa mi podari,teda urcite ist s nim este nizise na 100.ono runy nemam preto lebo ked som zacal hravat tak som videl ze sa mi nedarilo tak som sa na to vysral.proste co hra to ks,noob,feeder.na takom ele sa reportuje uz za vsetko mozne.vidim ze z midu zmizne enemy, a ide ku nam,stiahnem sa on spoluhrac na lajne nic.gangnu ho napise do all chatu ay ma vsetci reportli lebo som nehelfol.a bum viem ze to spravia.potom tie moje hry aj tak vyzerali ze som to uz hraval iba zo srandy aj rankedy.reporty za ks a podobne chu****,napr som sa na lajne attackujem enemyho a debil z mojho teamu privali,nastastie dal lasthit enemy je dead a kripel ma ide reportnut za ks.vobec mu nevadi ze najviac dmg som dal ja a prvy som bol co snim zacal fight.vypisovat ks v dota2 som napr nevidel ani nepametam,proste ako keby vymenena komunita.
-
lekoklatik
VIP
@Pnr: uprimne nejak moc som sa nad buildom nepozastavoval. Tie videa co si postal, tak to je pripad toho acc na ktorom teraz hram. Tam ti rozum pozastavuje nad ludmi co pisu a co vobec robia. No a teraz si predstav ze je tam hrac ako ja, co ma aspon trochu zaujem o hru a fakt hra preto aby vyhral. Napriklad vcera ked som hral normal, tak v kazdej hre sa nasiel jeden hrec (ci nepriatel alebo priatel), ktory ma tryndu alebo munda alebo nieco co nalozi a zdrzi. Nenormalne vypisovali do chatu celu hru aky su dobri, nuz ale ked som ich z ezom rozbijal, tak pisal ze wtf, nerf a podobne ako v tych videach co si postol. TO je prote radost hrat. Tam cela hra zavisi v podstate natebe, preto treba nieco s velkou mobilitoua dmg, aby si to dal
Ako koncit so skore 30+/3/3, to je na hlavu.
@Goku: no a to je ten problem. Ty si sa na to vysral a teraz co. Ja ti povyhravam par hier v tom normale, nech sa ti ako tak postasti dostat nejakeho "hraca", ktory to berie aspon trochu vazne. Ale tie rankedy, nuz tam to bude ovela tazsie, nakolko tam sa ti hraci "snazia" poskladat team. tj. ze ked nie je jungler, tak sa idu vsetci zblaznit ze "wtf? nemame jungle?"
Ja som proste napisal ze berieme ad carry a ked sa ma pytali ze preco 2x ad carry, tak stacilo napisat "lots of dmg" a hned sme boli kamarati
Goku ak ti fakt nebude prekazat ze sa ludia chcu pozriet ako to tam vyzera, tak si ich pridam a nech daju spectate. Prisaham bohu, ze toto sa len tak nevidi
@Goku: no a to je ten problem. Ty si sa na to vysral a teraz co. Ja ti povyhravam par hier v tom normale, nech sa ti ako tak postasti dostat nejakeho "hraca", ktory to berie aspon trochu vazne. Ale tie rankedy, nuz tam to bude ovela tazsie, nakolko tam sa ti hraci "snazia" poskladat team. tj. ze ked nie je jungler, tak sa idu vsetci zblaznit ze "wtf? nemame jungle?"
Ja som proste napisal ze berieme ad carry a ked sa ma pytali ze preco 2x ad carry, tak stacilo napisat "lots of dmg" a hned sme boli kamarati
Goku ak ti fakt nebude prekazat ze sa ludia chcu pozriet ako to tam vyzera, tak si ich pridam a nech daju spectate. Prisaham bohu, ze toto sa len tak nevidi
no jasne ja to beriem ze je tam aj moja chyba ze som potom nemal chut hrat a nech bol koniec aky bol.ja som im to daval citit aj takto ze ked chcu reportovat za chu**** nech to ma aspon dovod a prehrame
. btw nemysli si ze som ti dal acc na to ze aby si mi zlepsil w/l na to ja serem hrajem dotu2 aktivnejsie aj ma viac bavi. ja lenze ked som tu citaval ako placete na 1000 alebo 1200 ake to je zle. vyskusajte si raz 500 alebo 100 a nemate sancu. a nech si pozru aspon uvidia ako to vyzera dole
-
lekoklatik
VIP
Ja tiez nehodlam "makat" na druhom ele 
Ale skusim co to da.
Idem hrat teraz teda aspon 2-3 hry dufam.
//tak teda Nordic East: songoku2043
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2012, 16:24)
lol uz 2. quadra. to som na mojom ucte nedal nikdy
Ale skusim co to da.
lekoklatik napísal:Ja tiez nehodlam "makat" na druhom ele
Ale skusim co to da.
To si este fakt nedal quadra? ja mam za sezonu 3 uz 3x pentakill ,no bohuzial neoficialne ...
-
lekoklatik
VIP
Pentu som nikdy nedal.
ako zistim ci som dal niekedy penta kde to pise? nejake staty?
-
iceman1414
Medium Star
Daj sem ešte takéto videáPnr napísal:Preco si nepostavil void staff a lw? Stackovat dc je blbost lebo passive je unique a voidka by ti mohla pekne zvysit dmg ked sa pozries na enemy team, ktory bol celkom tanky.
//autoeditácia príspevku (16 Dec 2012, 0:19)
To zistíš iba ak si ju dal v rankede a zistíš to v profile.japaja napísal:ako zistim ci som dal niekedy penta kde to pise? nejake staty?
hahah
-
lekoklatik
VIP
@ephramko: to video je tu uz aspon 10x 
Akurat som dohral a vyhral 4 rankedy po sebe. Neustale si beriem eza i ked uz adc mame. Proste napisem adc a nezaujima ma co ludia pisu alebo robia.
Netusim ci ma reportli, ale samozrejme zacal flame ohladne toho ze mam report. Nezajem, nakolko sa v hre spravam normalne (tj. bud ignorujem uplne, alebo s usmevom odpisujem). Uz ani neviem ake to boli hry, ale viem ze poslednu som bol na lajne s vayne a ta ze serie na mna ze ma reportne a ze so mnou na lajne nebude. Samozrejme mi to nevadilo nakolko som hral proti lamam a mal som celu farmu a 2 killy pre seba
Hru pred tym som hral solo top proti olafovi a ten chudak nemohol nic
Samozrejme flame ze report olaf etc.. No fial
Akurat som dohral a vyhral 4 rankedy po sebe. Neustale si beriem eza i ked uz adc mame. Proste napisem adc a nezaujima ma co ludia pisu alebo robia.
Netusim ci ma reportli, ale samozrejme zacal flame ohladne toho ze mam report. Nezajem, nakolko sa v hre spravam normalne (tj. bud ignorujem uplne, alebo s usmevom odpisujem). Uz ani neviem ake to boli hry, ale viem ze poslednu som bol na lajne s vayne a ta ze serie na mna ze ma reportne a ze so mnou na lajne nebude. Samozrejme mi to nevadilo nakolko som hral proti lamam a mal som celu farmu a 2 killy pre seba
Hru pred tym som hral solo top proti olafovi a ten chudak nemohol nic
Samozrejme flame ze report olaf etc.. No fial
Mozno by nebolo odveci keby si zacal nahravat s lolrecord a hodit sem replaye potom. Mozno by sa z toho dala spravit tiez taka pekna kompilacia ako tie hore 
no rad by som si pozriel nieco take 
ak bude dnes leko hrat, tak si ho pridam a nahram. cez spectate je to lepsie nahravat, mate vacsi prehlad co sa deje na mape. som zvedavy na tych botov 
-
lekoklatik
VIP
O nejaku pol hodinu sa chystam.
http://www.leaguereplays.com/ mi nejak stagnuje.
//autoeditácia príspevku (16 Dec 2012, 22:57)
Uz to bude. Uz len 2 elá a mam gokuho top
http://www.leaguereplays.com/ mi nejak stagnuje.
//autoeditácia príspevku (16 Dec 2012, 22:57)
Uz to bude. Uz len 2 elá a mam gokuho top
inak nechapem ako moze mat take nizke elo, ked ma celkom dobry podiel vyhier a prehier...som myslel, ze vsetci zacinaju na 1200..
mne sa celkom cez vikend darilo..
http://www.lolking.net/summoner/euw/23853237#profile
mne sa celkom cez vikend darilo..
http://www.lolking.net/summoner/euw/23853237#profile
-
lekoklatik
VIP
zalezi od tych prvych "kvalifikacnych" hier. Tie, pri kotrych este nevidis elo.
tak som teda specoval 2 hry a tu su replaye
1 normal a 1 ranked
skoda len ze nie je vidiet chat
replaye su tuna ->link
na prehratie pouzite vyssie spomenute http://www.leaguereplays.com/download/
skoda len ze nie je vidiet chat
replaye su tuna ->link
na prehratie pouzite vyssie spomenute http://www.leaguereplays.com/download/
Je jedno kto to nahrava. Ide to stale ako spectate.sharky-no napísal:ak bude dnes leko hrat, tak si ho pridam a nahram. cez spectate je to lepsie nahravat, mate vacsi prehlad co sa deje na mape. som zvedavy na tych botov
nie je pravda. nahrava mi to automaticky kazdu hru, a ked nespecujem ale hram, tak nevidim nepriatelov v ich zakladni, resp. vidim iba to co vidim ked hram (nespecujem), ba dokonca ani health bary nad summonermi, nad ktorymi som prave v tom okamihu s kamerou nebol.