Ako sa brániť v Polsku proti susedom Bielorusom z azylu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa brániť v Polsku proti susedom Bielorusom z azylu

Príspevok od používateľa pryja »

Looker napísal:Dakujem za pochopenie, SOM TU UPLNE sam a preto sa aj citim uzkostlivo.

Nikoho zo Slovakom vo Varšave nepoznam, ani neviem o žiadnych. Vy ste moja jediná "rodina" aj ked len cez internet.
Ak by sa mi niečo take stalo na Slovensku, NEVAHAL BY SOM A VOLAL BY SOM ZELENYCH.

Je to predsa ine rozpravat v rodnom jazyku a ine vysvetlovat poliakom ked som slovak.
Stretol sa z Vás niekto s niečim podobnym? ako ste jednali? možte mi ešte poradiť? dakujem
Ja som nieco podobne zazila uz dvakrat, aj ked nie na vlastnej kozi. Pracovala som zhodou okolnosti vedla takeho azyloveho domu, alebo oddelenia, kde ich drzali. Pravidelne tam boli nejake konflikty medzi nimi, mlatili sa, casto to musela riesit policia. V jednom pripade dobil jeden chalan svojho suseda tak, ze musela dojst zachranka a raz ked jeden kolega zbehol dole a chcel ich skludnit, lebo hukali pravidelne aj do druhej v noci, schytal to nozom do pleca. To bolo ale v Nemecku a tam sa to vzdy riesi policiou. Ked som mala nocnu/na tretom poschodi/ a svietili mi v noci s reflektorom do okien a nieco vyhukovali, tiez som ich volala a susedia z okolitych domov tiez opakovane. Boli to vacsinou Africania a sami chalani.
Okamzite to nahlas vedeniu internatu a nech sa to riesi. S takymi nie je sranda, hlavne ked maju taku minulost, ako si spominal. Vyhrazat sa spolubyvajucim zabitim a nicit veci v spolocnych priestoroch je protizakonne a kto dostane azyl a nevie sa prisposobit, nech si zbali svoje veci a vypadne spat tam, odkial prisiel. To je moj nazor
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

jo imigranti spasa pre domorode obyvatelstvo.
fakt si ich mal nahrat a ist s tym na policiu,aspon aka taka sanca.
Looker
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Looker »

presne ako hovorite, takyto "ludia" dostavajú azyl, beru ich ako zakonom chranenych ale su to swine neprisposobive čo robia ludom zo života peklo,
lebo nemaju v poriadku ten svoj.

Diky za prispevky, chcel by som poriešiť taku kameru čo necham niekde pustenu a budem si moct bezdrotovo pozreť čo sa deje z pohodlia domova. Existuje niečo take? Nemyslim ako to pero, ale aby
to fungovalo ako wi-fi. Dakujem za rady a pište ešte dalšie skusenosti s ludmi z azylu a ako proti nim zakročiť.

V pondelok by som už mal byvat inde. Sa modlim ze to tu prežijeme :)

Bielorusi su pre mna agresivne opice. Kto nezazije nepochopi. :) ale najlepšie sa uči z vlastnych chyb. no ja som sa už poučil do konca života.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

drzim palce.
mozem nam ostatnym povedat ako si sa vobec dostal do jednej budovy s takouto zberbou?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a môžeš aj dopísať, ako sa ti podarilo vybaviť iné ubytovanie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Premazane :)
Looker
Medium Expert
Medium Expert

AKTUALIZACIA
je noc, nemožem spať, prave som prišiel z filmu Atlas mrakov. odporucam ist do kina :)

odpočitavam čas zajtra(dnes) o 7:30 pojdem hned na administraciu, asi aj kupim dajaku čokoladu pre tie ženske čo su tam.

Nedokažem to tu už vydržať. To bol jediny vikend v mojom živote, ktory som chcel aby prešiel čo najrychlejšie.

taku nepohodu som ešte nezažil. Pytam sa sam seba každy den, prečo musia existovať taki agresivni ...bielorusi, tolkokrat som im pomohol a oni takto.

citim sa tu ako za trest a to platim nemale peniaze za byvanie 10 000na naše, takže zajtra tie kur*y musia spraviť čo chcem, a aj spravia lebo ak nie odchadzam. A oni to aj spravia, lebo vidia len penaze,
Peniaze peniaze peniaze.... bez nich je človek štastnejši ,) no dnešny konzum je naprogramovany rafinovane a vymyl mozgy milionom.

//autoeditácia príspevku (17 Dec 2012, 18:22)
Nakoniec sa prestahovanie nekonalo. Nieje už volne miesto a nikto sa nechce vymeniť.

Ach bože, hladam si nove ubytovanie ale to bude realne až od noveho roka. ..
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

uz sa nieco vyriesilo ? Policiu nevolaj zbytocne to je
kde je ten internat aka cast mesta

platis 10 000 na Sk ? za internat ? blbost trosku nie ?
Looker
Medium Expert
Medium Expert

čauko, platim 520 zlotych za osobu a byvame dvaja, ja a priatelka.

byvam na ratusz bemowo. neviem či to to niečo hovorí.. :)

hladam si teraz nejaky byt alebo čo, len škoda že to bude možne až od noveho roku. ešte štastie že v stredu, alebo štvrtok idem na dva tyzdne domov.
kokolinopl
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kokolinopl »

za 1000-1200 mas garzonku v sirsom centre a na bemowu to uz urcite aj lacnejsie
naco byvat v internate za taky peniaz :shock:
rushhh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rushhh »

Zavolaj magistra kotlebu :D
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

keďže zákonom okolo azylu sa trocha vyznám, tak ti poviem toľko že azyl im nezrušia. Ak ho majú udelený tak ich späť vrátiť nemôžu. A paradoxne práve tí čo väčšinou azyl dostanú sú najväčšie svine a za to prípadné prenasledovanie si často môžu sami (ak je vôbec reálne čo väčšinou nie je)
Jediná šanca ako to riešiť je cez správcu priestorov že by ich ten prípadne vykázal z priestorov preč.
Napísať odpoveď