PC sa sám vypne.

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
lukox
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

PC sa sám vypne.

Príspevok od používateľa lukox »

Zdravím Vás,
Mám taký problém,že keď zapnem PC tak sa mi po 3 minútach aj keď nič nerobím sám od seba vypne.
Pomôžte mi prosím, že čo s ním môže byť...
Ďakujem...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: PC sa sám vypne.

Príspevok od používateľa Soviet »

Asi sa ti prehrieva a teda sa v pude sebazchovy vypne. Skus ho otvorit, vycistit. Atd..cim viac info das, tym lepsie o nom.
lukox
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lukox »

Soviet napísal:Asi sa ti prehrieva a teda sa v pude sebazchovy vypne. Skus ho otvorit, vycistit. Atd..cim viac info das, tym lepsie o nom.
Vyčistil som ho nebol až tak zaprášený, ale sa mi zdá že ventilátor čo je na zdroji sa točí pomalšie...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

skus, ci za tie 3 minuty nestihnes spustit program na meranie teploty. Speedfan alebo nieco podobne a daj teploty
Neones
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Neones »

Možno tam máš nejaký vírus. Alebo si nedával nejaký nový software/hardware keď hovoríš že sa ti točí pomalejšie?
rushhh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa rushhh »

neones to s tym vetrakom na zdroji a softwarom vyrusom nemyslis vazne vsak :D Pocul som uz ze sa vyrus v cracku na online tv zabyval v sietovke na doske ale v zdroji ? no neviem mozno ma len chripku tak nevladze tocit rychlejsie :D :D

A luko mal som rovnaky problem.. zapol som pc a ked som mu dal nieco robit napr pustil hru... otvoril mechaniku zacal sa hrabat v disku tak v zapati sa vypol.... problem bol v sr4ckovom zdroji ktory dosluzil

Takze ak pouzivas lacny zdroj napr eurocae alebo neaky podobny a mas ho uz dlhsiu dobu napr 2 roky aj nieco.... tak mohol dosluzit...

alebo... Nemenil si hardware v posledom case ? hlavne vykonnejsiu grafiku keby si daval tak mohol dosluzit tiez z toho dovodu
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja by som to videl na nepriliehajúcom chladiči procesoru. Presne tento istý problém mal aj kamarát. No frajer jeho sestry mu nahovoril, že má nedostatočne výkonný zdroj. Tak kúpil druhý a problém pretrvával. Prišiel som ku nemu na hneď pri prvom pohľade som videl, že chladič jednoducho neprilieha na procesor. Mal tam nejaký intel s originál chladičom. Ten držal iba na dvoch držiakoch. Tie ďalšie dva boli odtrhnuté. Takže v tvojom prípade by som ako prvé pozrel na chladenie procesora.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Skus iny zdroj...
Napísať odpoveď