Zaobstaral som si tento fón, lebo mi už išla veľkosť SIII na nervy, aj jeho výbava. A musím povedať, na to že je telefón malý, má slabučký dvojjadrový procák, cuká sa trochu a nezvláda moc dobre multitasking, má za cenu 250 eur krásny design, luxusný povrch, príjemný, aj keď trochu tmavý display je len SLCD1 a slabší zvuk, ponúka veľmi dobrú výbavu.
Sense je na ňom zapracovaný dokonale, niektoré animácie chýbajú, skrze slabší HW. Avšak čo veľmi oceňujem je super kvalitné písanie sms. Na žiadnom fóne sa mi tak mimo iP4S a 5 nepísali tak dobre smsky. Ešte snáď na Sony Xperia mobiloch.
Tak isto výdrž batérie. Akože dafuq? 4 dni z jedného nabitia po vybratí z krabice a fičí ďalej s 40%?
Display má slabšie parametre, ale bohate stačí. Telefón nie je vhodný na náročné 3D hry, ale na tie jednoduchšie. Má klasické sense features.
Dávam ho do pozornosti len preto, že ak má niekto rád gigantov ako je One X, One S, budúci Butterfly a pod od HTC, tak toto je ich "Samsung Galaxy SIII mini" telefón. Skúšal som One V, Desire S a iné a Desire X mi príde ako super skĺbenie jeho veľkých bratov.