HTC Desire X | a.k.a. malá láska sa rodí z veľkej

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HTC Desire X | a.k.a. malá láska sa rodí z veľkej

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Zaobstaral som si tento fón, lebo mi už išla veľkosť SIII na nervy, aj jeho výbava. A musím povedať, na to že je telefón malý, má slabučký dvojjadrový procák, cuká sa trochu a nezvláda moc dobre multitasking, má za cenu 250 eur krásny design, luxusný povrch, príjemný, aj keď trochu tmavý display je len SLCD1 a slabší zvuk, ponúka veľmi dobrú výbavu.

Sense je na ňom zapracovaný dokonale, niektoré animácie chýbajú, skrze slabší HW. Avšak čo veľmi oceňujem je super kvalitné písanie sms. Na žiadnom fóne sa mi tak mimo iP4S a 5 nepísali tak dobre smsky. Ešte snáď na Sony Xperia mobiloch.

Tak isto výdrž batérie. Akože dafuq? 4 dni z jedného nabitia po vybratí z krabice a fičí ďalej s 40%? :D to je lol, ten telefón nič nepapá :D a to na ňom volám, netujem, hrám sa bad piggies a poker.

Display má slabšie parametre, ale bohate stačí. Telefón nie je vhodný na náročné 3D hry, ale na tie jednoduchšie. Má klasické sense features.

Dávam ho do pozornosti len preto, že ak má niekto rád gigantov ako je One X, One S, budúci Butterfly a pod od HTC, tak toto je ich "Samsung Galaxy SIII mini" telefón. Skúšal som One V, Desire S a iné a Desire X mi príde ako super skĺbenie jeho veľkých bratov.
Prílohy
htc-desire-x.png
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: HTC Desire X | a.k.a. malá láska sa rodí z veľkej

Príspevok od používateľa Arkaz »

Vybral som ho svokre z telekomu a tiez som bol milo prekvapeny hlavne kvalitou spracovania. velmi prijemne rozmery pekne sadne do ruky.paci sa mi ten matny povrch krytu. co sa tyka SW som to nejak netestoval no svokre bude stacit :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Je to fajná voľba. Ako píšem, nie je ani z diaľky taký svižný ako LG X4, One X, SGSIII, Xperia S, T, alebo iné vlajkové lode, ale za tie peniažky je to super skladný telefón :)
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

Mam ho aj ja a maximalna spokojnost. Pri castom pouzivani vydrz dva dni na baterke, zapnute data non-stop.
19leli93
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 19leli93 »

Ahojte, potrebovala by som menšiu radu ohľadom tohto HTC-čka. Kúpila som si ho len včera, je to vlastne môj prvý android, takže sa zaúčam :D snažila som si ponastavovať čo sa dalo, no narazila som na jeden problém. Nijakovsky sa mi nedarí pripojiť na WiFi. zatiaľ som skúšala len domácu sieť, no zakaždým, keď dám možnosť pripojiť, ukáže mi len ´´uložené´´ a nikdy ma nepripojí. :? skúšala som aj zrušiť zabezpečenie siete, aby nebolo heslované, ale nič, neviem si rady :( Vedeli by ste mi niekto pomôcť?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to bude zrejme chybne nastavený router. Vyzerá ako keby ti nepridelil IP adresu a v počítači ju máš asi napísanú napevno
19leli93
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

A dá sa to zmeniť? router mám vigor 2700 od t-comu.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

samozrejme že sa dá, len musíš na routri povoliť DHCP. Kde a ako ti nepoviem, ja ten router nemám :) Preistotu ale skús tú wifi najprv na nejakej free wifi, napríklad na námestí či v kaviarni kde je značka že majú volné pripojenie na wifi. Možno je chyba v tvojom mobile
19leli93
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem! :)
DHCP Server Configuration
-Enable Server -Disable Server
Relay Agent: -1st Subnet -2nd Subnet
toto som našla :D a dala som enable, ale stále ništ:( tak pôjdem ešte skúsiť inam sa pripojiť, či to pôjde...
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

19leli93 napísal:Ďakujem! :)
DHCP Server Configuration
-Enable Server -Disable Server
Relay Agent: -1st Subnet -2nd Subnet
toto som našla :D a dala som enable, ale stále ništ:( tak pôjdem ešte skúsiť inam sa pripojiť, či to pôjde...
Ten router sice nepoznam, ale nie je tam nastavene filtrovanie MAC adries a teda sa pripoja len povolene zariadenia.
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

co si tym myslel slabsi zvuk? ma mi teraz prist s orange za 50 €, uz mam kupcu za 220 € ale rozmyslam ci si ho necham a nezbavim sa mojej milovanej WT19i, no to by ma musel presvedcit hlavne tym zvukom
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Cyrus666 napísal:co si tym myslel slabsi zvuk? ma mi teraz prist s orange za 50 €, uz mam kupcu za 220 € ale rozmyslam ci si ho necham a nezbavim sa mojej milovanej WT19i, no to by ma musel presvedcit hlavne tym zvukom
nemá, len keď máš povedzme tichšie skladby, aké ja preferujem, tubular bells, zvončeky, chorály, etc. tak je to slabšie počuť. Napríklad taká Xperia S, alebo T, či Sola, alebo U majú fantastický reproduktor, hlasný, čistý a výrazný. HTC má v globále slabší zvuk, reprodukciu.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

No neviem mam U-čko,ale ten repracik je podla mna tichy,zatial ma kazdy prebil s hlasitostou.A to mam kupeny PowerAmp.A ked zapnem ich slavne X-Loud,tak to sa neda pocuvat.Neviem mozno chyba kusu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

valki250 - heh, tak to si ešte nepočul ostatné asi, alebo chyba kusu, kto vie.
Napísať odpoveď