Chcem kúpiť auto
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Povedal by ti, že sú tam tie údaje nepresné a nič by si s tým nemohol, lebo ako si mohol vidieť pár strán dozadu, je to bežná prax. Takíto ľudia sú na to pripravení.
Čo hovoríte na tohto krásavca? Ford Mondeo 2.0 TDCi, 6q, 85kW.
http://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/2 ... 86329.html
Auto by bolo primárne pre rodinu - na chalupu, sem tam do mesta, dochádzanie do roboty do 20km, tak 50/50 mesto/diaľnice (resp. mimo mesto) - bolo by to auto aj na dlhšie výlety, často Tatry, CZ, HU...možno belgicko / francúzsko ak by prišlo na to. Každý druhý týžden KE-BA na intrák štyria. Max 4 ľudia na dlhé cesty + batožina. Pozerám niečo do 4500€.
//Prípadne tento: http://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/2 ... 71381.html
Ford Mondeo tejto generácie je moja srdcovka čo sa týka dizajnovej stránky. No na tom prvom ma ťahá najmä 6q na dlhšie cesty.
Vaše návrhy/názory?
Čo hovoríte na tohto krásavca? Ford Mondeo 2.0 TDCi, 6q, 85kW.
http://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/2 ... 86329.html
Auto by bolo primárne pre rodinu - na chalupu, sem tam do mesta, dochádzanie do roboty do 20km, tak 50/50 mesto/diaľnice (resp. mimo mesto) - bolo by to auto aj na dlhšie výlety, často Tatry, CZ, HU...možno belgicko / francúzsko ak by prišlo na to. Každý druhý týžden KE-BA na intrák štyria. Max 4 ľudia na dlhé cesty + batožina. Pozerám niečo do 4500€.
//Prípadne tento: http://ford-mondeo-combi.autobazar.eu/2 ... 71381.html
Ford Mondeo tejto generácie je moja srdcovka čo sa týka dizajnovej stránky. No na tom prvom ma ťahá najmä 6q na dlhšie cesty.
Vaše návrhy/názory?
-
RATZINGER666
Darca
pekne udaje... aj keby to mala byt na 100% pravda, co je tiez otazne, naozaj by ma to neprekvapovalo, uz sa nad tym ani nepozastavujem...
johny: jedna z mojich oblubenych volieb, nemam co namietat... akurat niektorym ludom moze vadit to, ze je z bazaru... ale pekne su oba...
...a pripajam sa k poziadavke chlapca10, tiez mam zaujem o taketo databazy v Cechach, aj o nejake registre aut v leasingu, proste nejake strany na overenie, ci je auto uradne v poriadku, nie je zatazene pravom tretej osoby, exekuciou atd... karma + ista, piste, dakujem
johny: jedna z mojich oblubenych volieb, nemam co namietat... akurat niektorym ludom moze vadit to, ze je z bazaru... ale pekne su oba...
...a pripajam sa k poziadavke chlapca10, tiez mam zaujem o taketo databazy v Cechach, aj o nejake registre aut v leasingu, proste nejake strany na overenie, ci je auto uradne v poriadku, nie je zatazene pravom tretej osoby, exekuciou atd... karma + ista, piste, dakujem
-
johny541
King
Ja sa snažím pozerať na reálny stav a nie či je z bazáru. Z fotiek ho môžem tak maximálne skontrolovať po vizuálnej stránke. Uvidíme, možno ich pôjdem pozrieť ak by sa našiel kupec na môjho Leona.
V stredu po polroku ideme vracat auto stocene o 100t km. Dostaneme naspat plnu sumu. Treba poriadne postupovat a pouzit vsetky mozne paky. Ja som na predavajucu dokonca cakal aj 2 hodiny v tme pred domom, pokial sa konecne ukazalachlapec10 napísal:samotne ztocenie tachometru trestne neni (ved bananova republika)
ALE, da sa to hrat ako Podvod.. co zase pri nasom stave vymahania prava je na dlhe lakte, preto na zmluvach byva napisane "stav tachometra" namiesto "najazdene KM" co ale neznamena to je zazracna formulka a tym padom je podvodnik nepostihntunetlny
-
RATZINGER666
Darca
johny: daj link na toho Leona
icefiresr: ...a auto uvidime o dva dni na inzeratoch opat
icefiresr: ...a auto uvidime o dva dni na inzeratoch opat
-
johny541
King
Inzerát ešte nie je na webe. Aj tak do Vianoc by to nebolo reálne, až po sviatkoch, ale najlepšie na jar. Viem, dovtedy tie fordy nemusia byť, ale budú ďalšie.
Ale tak základné charakteristiky:
1.4 16V 55kW, výbava Stella
Najazdené cca 166t. Kupované pri 155t. máj 2012 od súkromnej osoby, nie bazár.
Jediný problém, trochu sa začína lúpať kapota od kamienkov (minimálne) - chcel som to dať spraviť na jar a búcha ľavé ložisko - nič vážne zatiaľ, ale chcem to dať vymeniť. Inak všetko funkčné, mám to auto rád
Dá sa s ním chodiť aj rozumne.
Dôvod predaja je čisto iba prechod na dízel a väčšie auto (od ďalšieho roka som v BA pravdepodobne) - budem chodiť KE/BA a v podstate som dôvody opísal vyššie.
Cenová predstava 3200€, ale až keď dám auto doporiadku (to znamená opravenie kapoty, výmena ložiska)
Je to tento Leon:
http://www.hojko.com/ake-mate-auto-t19156-2340.html
Ale tak základné charakteristiky:
1.4 16V 55kW, výbava Stella
Najazdené cca 166t. Kupované pri 155t. máj 2012 od súkromnej osoby, nie bazár.
Jediný problém, trochu sa začína lúpať kapota od kamienkov (minimálne) - chcel som to dať spraviť na jar a búcha ľavé ložisko - nič vážne zatiaľ, ale chcem to dať vymeniť. Inak všetko funkčné, mám to auto rád
Dôvod predaja je čisto iba prechod na dízel a väčšie auto (od ďalšieho roka som v BA pravdepodobne) - budem chodiť KE/BA a v podstate som dôvody opísal vyššie.
Cenová predstava 3200€, ale až keď dám auto doporiadku (to znamená opravenie kapoty, výmena ložiska)
Je to tento Leon:
http://www.hojko.com/ake-mate-auto-t19156-2340.html
-
chlapec10
Addict
to ma zaujma... napis viac... co sa stalo, ako to prebiehalo a takicefiresr napísal:
V stredu po polroku ideme vracat auto stocene o 100t km. Dostaneme naspat plnu sumu. Treba poriadne postupovat a pouzit vsetky mozne paky. Ja som na predavajucu dokonca cakal aj 2 hodiny v tme pred domom, pokial sa konecne ukazala
Napisem v stredu, ked budu peniaze spat v ruke. Nechcem to zakriknut. Stalo ma to dost namahy.
icefire: hlavne sa modli aby nepovedala, ze chce 25€ za den za pouzivanie auta
Mne tiez chcel chalan vratit auto po 3 mesiacoch lebo zevraj zacalo brat 0,5l na 1000km.Tak som mu povedal ze mu vratim peniaze ale zauctujem si pouzivanie auta a pritom to aj skoncilo
Mne tiez chcel chalan vratit auto po 3 mesiacoch lebo zevraj zacalo brat 0,5l na 1000km.Tak som mu povedal ze mu vratim peniaze ale zauctujem si pouzivanie auta a pritom to aj skoncilo
-
hojko
Site Admin
Nadviazem k tomuto mojmu prispevku o nepravdivych km v inzeratoch, napisal som tym ludom a tu je komunikacia. Napisal som im, ze ci su km pravdive a ci je mozno auto obzriet, ci ma servisnu knizku a ci bolo servisovane v autorizovanom servise. Cervena farba som ja, modra predavajuci. Pozdravenie na zaciatku mailu a na konci neuvadzam, je to zbytocne:
Audi A6 2.7 TDI:
dobry den,jasne ze by ste mohli,ale az sobotu lebo momentalne som na tyzdnovke,mam od auta ser knizku ale od kedi som ho kupil nechodim do audi ale ku znamemu na servisi a vimeni,auto ma orginal km ked som ho kupoval bol som na orginalite,auto bolo dovezene,pri zaujme treba prist pozriet.
cez vikend by sa mi dalo zastavit, ci piatok, sobota alebo nedela. Zaujimaju ma vsak kilometre, pri dovoze v roku 2010 bol stav tachometra 178 tisic kilometrov. Pri STK/EK bol stav tachometra v januari 2012 uz 231 tisic kilometrov. V inzerate vsak uvadzate 189 tisic, co je je priblizne o 70 tisic menej ako by mohla byt realna hodnota teraz. Viete mi to prosim vysvetlit?
neviem skade ste prisli na tie cisla ale pohode,ked budete mat zaujem tak si zavolajte sobotu,ak mienite spekulovat tak ani nevolajte,nemam cas sa zaoberat vihladavanim chyb a znizovanim ceni.
udaje su z dostupnych protokolov STK/EK, vo Vasom pripade VIN: WAUZZZ4F95N099067, cislo protokolu EK: SKF034974, cislo osvedcenia: SKE636965, cislo nalepky: SKEi595400, cislo kontroly originality: SKA215785. Podla zaznamov malo auto v januari 2010 najazdenych 178 tisic kilometrov, ako na kontrole originality, tak aj na STK/EK, v januari 2012 to bolo 231 tisic kilometrov. To vychadza priblizne 26 tisic kilometrov na rok. Ak k tomuto roku pripocitam dalsich 26 tisic, tak sa dostanem na uroven 257 tisic kilometrov, co je je o 67 tisic menej ako uvadzate v inzerate.
To su fakty, ktore sa daju overit, nemam v umysle spekulovat a znizovat cenu auta. Avsak udaje, ktore pisete o aute su nepravdive a klamlive.
ja ako som kupil auto tak ho predavam ja nepotrebujem km prekrucat,a pochybujem ze ma moje auto km stacat
Uviedol som Vam udaje, ktore si mozete overit. Kludne sa pozrite na nalepku KO, ktoru mate na zadnom okne, pripadne na nalepku a karticku z STK/EK, ci sedia udaje, ktore som Vam zaslal. Nemam dovod si vymyslat. Ako je potom mozne, ze kilometre v ziadnom priapde nesedia s tym ako to uvadzate v inzerate?
mozte mi povedat ze kde ste to overili?ja som auto kupil pred rokom a ukazovalimi aj protokoli a km sedeli..ale pozrel by som sa na to
Audi A8 3.2 FSI Quattro:
O auto je maximalne starane, prevodovka je tam menena minuly rok v maji. motor tam je tiez novy pretoze na predchadzajucom pustili rozvody tak motor meniliv ramci zaruky.
Ja som auto kupil s tymito kilometrami takze neviem, lebo niesom prvy majitel ... Obhliadka je mozna najskor v stvrtok.
motor bol meneny priblizne kedy?
Viete co asi 4roky do zadu
ak bol motor meneny pred tolkymi rokmi, preco potom pri STK/EK
figuruje z aprila 2011 udaj o 300 tisic km?
Opoved na tuto reakciu neprisla ziadna.
Mercedes S trieda 320 CDI:
Ano servis bol autorizovany km su realne a ozvite da sa pozriet.
pisete, ze km su realne. Podla kontroly STK/EK bolo na Vasom aute v oktobri 2012 stav tachometra 247 tisic. Viete mi to prosim vysvetlit?
Važ.pane neviem Vám to vysvetlit lebo je to nezmysel!!!
Na toto som uz nereagoval.
Audi A6 2.7 TDI:
dobry den,jasne ze by ste mohli,ale az sobotu lebo momentalne som na tyzdnovke,mam od auta ser knizku ale od kedi som ho kupil nechodim do audi ale ku znamemu na servisi a vimeni,auto ma orginal km ked som ho kupoval bol som na orginalite,auto bolo dovezene,pri zaujme treba prist pozriet.
cez vikend by sa mi dalo zastavit, ci piatok, sobota alebo nedela. Zaujimaju ma vsak kilometre, pri dovoze v roku 2010 bol stav tachometra 178 tisic kilometrov. Pri STK/EK bol stav tachometra v januari 2012 uz 231 tisic kilometrov. V inzerate vsak uvadzate 189 tisic, co je je priblizne o 70 tisic menej ako by mohla byt realna hodnota teraz. Viete mi to prosim vysvetlit?
neviem skade ste prisli na tie cisla ale pohode,ked budete mat zaujem tak si zavolajte sobotu,ak mienite spekulovat tak ani nevolajte,nemam cas sa zaoberat vihladavanim chyb a znizovanim ceni.
udaje su z dostupnych protokolov STK/EK, vo Vasom pripade VIN: WAUZZZ4F95N099067, cislo protokolu EK: SKF034974, cislo osvedcenia: SKE636965, cislo nalepky: SKEi595400, cislo kontroly originality: SKA215785. Podla zaznamov malo auto v januari 2010 najazdenych 178 tisic kilometrov, ako na kontrole originality, tak aj na STK/EK, v januari 2012 to bolo 231 tisic kilometrov. To vychadza priblizne 26 tisic kilometrov na rok. Ak k tomuto roku pripocitam dalsich 26 tisic, tak sa dostanem na uroven 257 tisic kilometrov, co je je o 67 tisic menej ako uvadzate v inzerate.
To su fakty, ktore sa daju overit, nemam v umysle spekulovat a znizovat cenu auta. Avsak udaje, ktore pisete o aute su nepravdive a klamlive.
ja ako som kupil auto tak ho predavam ja nepotrebujem km prekrucat,a pochybujem ze ma moje auto km stacat
Uviedol som Vam udaje, ktore si mozete overit. Kludne sa pozrite na nalepku KO, ktoru mate na zadnom okne, pripadne na nalepku a karticku z STK/EK, ci sedia udaje, ktore som Vam zaslal. Nemam dovod si vymyslat. Ako je potom mozne, ze kilometre v ziadnom priapde nesedia s tym ako to uvadzate v inzerate?
mozte mi povedat ze kde ste to overili?ja som auto kupil pred rokom a ukazovalimi aj protokoli a km sedeli..ale pozrel by som sa na to
Audi A8 3.2 FSI Quattro:
O auto je maximalne starane, prevodovka je tam menena minuly rok v maji. motor tam je tiez novy pretoze na predchadzajucom pustili rozvody tak motor meniliv ramci zaruky.
Ja som auto kupil s tymito kilometrami takze neviem, lebo niesom prvy majitel ... Obhliadka je mozna najskor v stvrtok.
motor bol meneny priblizne kedy?
Viete co asi 4roky do zadu
ak bol motor meneny pred tolkymi rokmi, preco potom pri STK/EK
figuruje z aprila 2011 udaj o 300 tisic km?
Opoved na tuto reakciu neprisla ziadna.
Mercedes S trieda 320 CDI:
Ano servis bol autorizovany km su realne a ozvite da sa pozriet.
pisete, ze km su realne. Podla kontroly STK/EK bolo na Vasom aute v oktobri 2012 stav tachometra 247 tisic. Viete mi to prosim vysvetlit?
Važ.pane neviem Vám to vysvetlit lebo je to nezmysel!!!
Na toto som uz nereagoval.
hojko: ohladom tej A8, preto lebo pri vymene motora sa nestacali km ale ostali povodne
cize aj na palubaku mas 300, nic sa tam nestacalo
no pozor pozor
skusali sme tam davat realne auta co mame vo firme, co maju znamy a podobne. stav aktualnych KM pri vacsine sedel (z poslednej kontroly) ale z tej prechadzajucej sa tam stalo ze ukazalo velmi cudne cisla.
priklad
04.02.2008 278 814 km
19.02.2010 164 148 km
auto pritom nebolo nikdy pretocene.. takze je ta stranka neviem odkial bere info.. ale urcite to nieje 100% spolahlive.
skusali sme tam davat realne auta co mame vo firme, co maju znamy a podobne. stav aktualnych KM pri vacsine sedel (z poslednej kontroly) ale z tej prechadzajucej sa tam stalo ze ukazalo velmi cudne cisla.
priklad
04.02.2008 278 814 km
19.02.2010 164 148 km
auto pritom nebolo nikdy pretocene.. takze je ta stranka neviem odkial bere info.. ale urcite to nieje 100% spolahlive.
100% nie, ale ak aj je správna pri 4/5 áut, tak je to veľký krok vpred.
-
uNreal_saTch^
Professional
Normalne, bud ti povie, ze auto tak kupil a on s km nic nerobil, pripadne ti povie, ze vymienal komplet motor, len to v inzerate neuvadzal, lebo sa toho ludia boja.bry4n1 napísal:
Vazne by som chcel tvaricku toho predavajuceho, ktory predava ten Skovy Mercedes, najma v situacii keby som za nim prisiel, precestoval xyz km a nasledne polozil notebook s tymito udajmi na kapotu. Ako by sa tvaril?
Kde si pozerate tie km, ci to majú možnosť pozrieť len vyvolení?
-
Traktorista
Guru
Aj ked to asi nema vyznam sem davat, tak dalsi adept co mu 2x omylom zapisali zle km na ek.
Vozidlo http://skoda-superb.autobazar.eu/19-tdi-id3895506.html
SKODA SUPERB
VIN kód vozidla
TMBDU23U039015162
Evidenčné číslo vozidla
MT848BT
22.07.2008
125 364 km
28.11.2008
226 697 km
03.03.2011
306 591 km
23.08.2012
185 335 km
len dodam ze ked to je auto z 2002 roku, a v 2008 malo mat "len" 125tkm, tak uz asi aj vtedy bolo raz ztocene, takze kolko to moze mat teraz?
a nejaky mladas ledva nasetri 5 litrov a kupi si vysnivanu herku,...
Vozidlo http://skoda-superb.autobazar.eu/19-tdi-id3895506.html
SKODA SUPERB
VIN kód vozidla
TMBDU23U039015162
Evidenčné číslo vozidla
MT848BT
22.07.2008
125 364 km
28.11.2008
226 697 km
03.03.2011
306 591 km
23.08.2012
185 335 km
len dodam ze ked to je auto z 2002 roku, a v 2008 malo mat "len" 125tkm, tak uz asi aj vtedy bolo raz ztocene, takze kolko to moze mat teraz?
a nejaky mladas ledva nasetri 5 litrov a kupi si vysnivanu herku,...
-
RATZINGER666
Darca
zle je to zapisane v kazdom druhom pripade, skoda sa tu vobec o tej stranke bavit a polemizovat o jej doveryhodnosti...
No ale v tomto pripade to vyzera na stocenie, pretoze 2 zaznamy prevysuju sucasnu hodnotu udavanu v inzerate, to uz nebude preklep.