Zábavná pyrotechnika
Re: Zábavná pyrotechnika
Napríklad tu http://pyrocom.sk/
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
netusi nahodou niekto kde sa daju na Slovensku zohnat stroboskopy?
@minik460
nejake predrazene postovne, co to donesie taxikar?
nejake predrazene postovne, co to donesie taxikar?
Obrátil by som sa na firmu Privatex Pyro. Je to najväčšia firma na Slovensku, ktorá sa zaoberá nielen predajom, ale aj výrobou zábavnej a profesionálnej pyrotechniky. Dá sa u nich zohnať takmer všetko, čo sa týka zvukových a svetelných efektov.ArkanoviTigrovi napísal:netusi nahodou niekto kde sa daju na Slovensku zohnat stroboskopy?
no ved prave to sa mi nepozdava
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Poštovné záleží od počtu zásielok obchodu, podľa toho im dáva kuriérska spoločnosť ceny.
Skús si niečo poslať kuriérom ty a uvidíš koľko to stojí
Mne neide o to, zeby mi to prislo kurierom, mne to staci na postu a ja by som si po to isiel... Len tam taka moznost neni
myslim ze posta zakazuje posielat horlaviny
a neviete mi niekto povedat, ze ked si to objednam niekedy tak okolo 25.12, tak ci mi to dovezu do Silvestra? Tam pise, ze dodanie do 48 hod., ale otazka je, ci budu pracovat aj medzi sviatkami...
Niektoré e-shopy majú uzávierku objednávok okolo 20.12., to znamená, že objednávky po tomto dátume budú doručené po novom roku. Avšak toto je e-shop so zábavnou pyrotechnikou, takže by prišli o peniaze, pokiaľ nemajú iný príjem. Keďže sú to všetko len dohady, tak najlepšie bude, keď tam zavoláš alebo napíšeš.
existuju nejake rakety, gule atd, ktore vedia vytvorit na oblohe nejaky obraz? 
no uz sa "tesim" dnes akurat buchali ked som bol vancit psa, bojove plemeno ale boji sa toho jak cert kriza
Som absolútny fanatik a mám monster zásoby. 
Len teraz som chorý a musím byť doma.
Ale hádžem aspoň kreklingové guličky z balkóna. =)
No ohromná sranda je to. Hehe
Len teraz som chorý a musím byť doma.
Ale hádžem aspoň kreklingové guličky z balkóna. =)
No ohromná sranda je to. Hehe
co k tomu povedat ...
http://www.facebook.com/photo.php?v=2484425008750
http://www.facebook.com/photo.php?v=2484425008750
Ja som sa zásobil až po kategóriu 3.
)
Ale neviem, kde dostanem kat.4.
Neviete niekto?
//autoeditácia príspevku (19 Dec 2012, 1:53)
@minik460 Choď na ich stránku (www.klasektrading.cz)
Neviete niekto?
@minik460 Choď na ich stránku (www.klasektrading.cz)
Kategóriu 4 by ti nemali predať, pokiaľ nemáš preukaz odpaľovača ohňostrojov alebo strelmajstra.
Inak dá sa zohnať napr. v Dubnici nad Váhom - Privatex Pyro, Bratislava - Light Pyro Team. Takisto sa môžeš spýtať na prevádzkach Pyrotechnik (stánkové predajne), ktoré sú v Tescách, Hypernovách, Kauflandoch, obchodných centrách. Konkrétne na prevádzkach ich nemôžu mať, ale dá sa dohodnúť, aby ti ju doviezli. Samozrejme treba povolenie. A priprav sa, že kat. 4 (III. trieda) sa pri kompaktoch pohybuje okolo 100 € a vyššie.
Inak dá sa zohnať napr. v Dubnici nad Váhom - Privatex Pyro, Bratislava - Light Pyro Team. Takisto sa môžeš spýtať na prevádzkach Pyrotechnik (stánkové predajne), ktoré sú v Tescách, Hypernovách, Kauflandoch, obchodných centrách. Konkrétne na prevádzkach ich nemôžu mať, ale dá sa dohodnúť, aby ti ju doviezli. Samozrejme treba povolenie. A priprav sa, že kat. 4 (III. trieda) sa pri kompaktoch pohybuje okolo 100 € a vyššie.
@pinco Viem, lahko sa k tomu nedostanem, len ma to tak láka, lebo mám III. a mať ešte tak IV. Cena viem, tam je to kludne hneď 100-200 e za kompakt, ale hlavne ma zaujímajú petardy IV. tr. Viem, že je to nebezpečné, ale nesmierne rád by som to mal. Som z BA, tak neviem, kde by som zohnal tú IV?
hm, tak tam su cca 2x drahsie, ako na pyroweb.sk a neviem, ci sa da odtial vobec objednatRoman103 napísal:Ja som sa zásobil až po kategóriu 3.)
Neviete niekto?
@minik460 Choď na ich stránku (http://www.klasektrading.cz)
@minik460 Tak skús ísť do pyroobchodu, tam sa to oplatí. 
tak určitéé
v obchode 100 ks za 2,50€ a na pyroweb.sk 100ks za 1,00€. Dnes mi uz prisli z pyroweb