Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Korag
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

Príspevok od používateľa Korag »

Lenze aj ked to casto fajcis, nie je to nijak znicujuce a skor su negativne ucinky maximalne ako u kavy a lahkych drog, ako alkoholu alebo pervitinu, samozrejme vsetko s mierou, hulit kazdy den je blbost a ked si to tvoj kamarat neuvedomil, tak je to jeho problem.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

hughito napísal:Tak takéto závery máme aj z vedeckej sféry.
mozes ma nalinkovat na tieto vedecke zavery?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ved to uz niekto daval aj sem do temy. Nepoznas ziadneho kazdodenneho hulica? Vsetci su urcitym sposobom Slow-motion po urcitej dobe.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

vendo napísal:
mozes ma nalinkovat na tieto vedecke zavery?
To o tom IQ som tu dával relatívne nedávno. A to, že krátkodobá pamäť aktívnych huličov je fakt mizerná, je úplne očividné.
SRneC
Addict
Addict

Vlastne asi ani neexistuje substancia, ktora vo velkom mnozstve ludskemu telu neskodi. Ved aj cistou vodou sa da otravit. Vsetko treba s mierou.
Korag
Professional
Professional

hughito napísal: To o tom IQ som tu dával relatívne nedávno. A to, že krátkodobá pamäť aktívnych huličov je fakt mizerná, je úplne očividné.
Asi mas na mysli ten ''odborny'' vyskum z Dunedinu, ktory ma svoje muchy a urcite by som sa nim neriadil. No na druhu stranu pisu tam o znizeni IQ u deti co si zacali s ganjou, takisto je to ich problem, detom to ma byt nepristupne ako kopa inych veci s ich nevyrovnanou a nevyvinutou psychikou.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Koli takym ludom aky ste vy je na tom tak ako je, v srackach... Preco nemozme byt v niecom medzi prvymi? obavam sa ze slovensko bude poslednou krajinou v eu ktora legalizuje grass, vo vsetkom sme zaostali a zadubeni a bojazlivi bojime sa co nato povie vatikan, cakame az to schvali vacsina krajin eu a opet skoncime ako najvacsi zebraci europy :( lebo chceme byt papezskejsi nez papez
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Ja budem len rad, ked to zlegalizuju :) aspon budu uzivatelia osprostievat a ja sa citit inteligentnejsie :)
V principe mi jedno co si kto do seba dava a co to s nim robi, kym ma s tym neotravuje alebo inak neohrozuje spolocnost tak whatever...

Nehovorim, ze kazdy uzivatel marihuany je zly a urcite je vas vela takych co vedia kde ta miera je... no myslim, ze vacsia cast ludi a hlavne ta co to predava su take tie sidliskove socky :) aspon na slovensku
Korag
Professional
Professional

Ktori popri tom fukaju a ktovie co este, kazde male aj velke mesto ma take trosky, je vidiet ze poznas len 1 skupinu ludi, to je presne to iste ako keby som prisiel do krcmy a videl jak sa stari alkoholici ozieraju a potom na kazdeho cloveka co uvidim ze pije poviem ze je alkoholik a nostalgicka socka.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Ako mi teda vysvetlite ze na vysokych skolach sa huli jedna radost? A to nemysoim len tie slovenske.... Keby naozaj ludia z grassu osprostievali tak to by na vysoke skoly sa dostavali len ti ktori nehulia nie? Ako zvladaju ti hulici tie skusky sak by mali byt duty podla vasej teorie....

//autoeditácia príspevku (22 Dec 2012, 18:55)
Ako mi teda vysvetlite ze na vysokych skolach sa huli jedna radost? A to nemysoim len tie slovenske.... Keby naozaj ludia z grassu osprostievali tak to by na vysoke skoly sa dostavali len ti ktori nehulia nie? Ako zvladaju ti hulici tie skusky sak by mali byt duty podla vasej teorie....
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Náročnosť vysokých škôl u nás je mizerná. A hovoríme o krátkodobe pamäti - naučiť sa to môže, voľačo na skúške povie, ale o chvíľu to vedieť nebude.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

V tomto prípade výnimočne súhlasím skôr s hughitom.... Pri súčasnej náročnosti niektorých VŠ je úplne jedno či daný študent fajčí každý deň konope.... Som plne presvedčený o tom, že úspešnému absolvovaniu takýchto akože "vysokých škôl" by nebolo na prekážku ani pravidelné smrkanie pika a podobných chuťoviek :? ....
Normálne by som Vám niekedy prial, aby ste sa zúčastnili pracovného pohovoru s absolventom VŠ, ktorý má síce sebavedomia na rozdávanie, pýta s ohľadom na nulovú prax nehorázne peniaze, ale pokiaľ sa ho na pár vecí opýtate a žiadate riešenie nejakej hypotetickej situácie (súvisiacej s jeho vzdelaním a eventuálnou budúcou náplňou práce), tak buď ostane kukať ako vyoraná myš a nepovie ani pol slova, alebo začne jachtať reči o ko*ot, ale konkrétne riešenie ani netuší.... ale už som OT a patrí to do inej témy.... Takže tu by som súvis s drogami nehľadal, čo sa týka VŠ....
Korag
Professional
Professional

To je jedno, v Holandsku Britski studenti napr. tych prikladov som videl aj ja viac, nie len tu na Slovensku takze nieco na tom pravdy bude.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Tak mi vysvetli preco v Holandsku rapidne klesa uroven skolstva? Skoro polovica sa riadne nezamestna v odbore, ktory uspesne dostuduje. Studentom staci stredna skola s nicim a zamestnaju sa vo firme s ovocim, alebo zeleninou a su spokojni.
Korag
Professional
Professional

Lol to co je za skatulkovanie, ja som v prvom rade vravel o Britskych studentoch, dalej som nespominal studentov strednych skol, taki su vsade. Vies aj ja poznam ludi co skoncili na CSku , staci im stredna skola a nic viac, preto su taki vsetci?
SRneC
Addict
Addict

Yos napísal:Tak mi vysvetli preco v Holandsku rapidne klesa uroven skolstva? Skoro polovica sa riadne nezamestna v odbore, ktory uspesne dostuduje. Studentom staci stredna skola s nicim a zamestnaju sa vo firme s ovocim, alebo zeleninou a su spokojni.
Hej hej holandsko je z tych :lol: . Tam aj ked klesne uroven skolstva o 90% tak nas preseru oblukom. To, ze nemaju robotu nehovori nic o ich hlavach a uz vobec to nema suvis s marijánou.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Nikdy som tam nebol ale asi im staci stredna skola preto lebo aj bez diplomu si tam dokazu ludia zarobit. A travu si mozu dat a zamestnavatel ich nevyhazuje za to. Tu ta za grass vyhadzuje zo zametnania
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

Famine napísal:Nikdy som tam nebol ale asi im staci stredna skola preto lebo aj bez diplomu si tam dokazu ludia zarobit. A travu si mozu dat a zamestnavatel ich nevyhazuje za to. Tu ta za grass vyhadzuje zo zametnania
a tu ta vyhodia za marihuanu zo zamestnania? ked kuris vo volnom case tak tazko...
ked kuris v robote tak je logicke, ze by ta mali vyhodit (rovnako ako napr za pivo)...
a ked si naivne myslis, ze v Holandsku si kuria v kazdej firme speky cez prestavky
s veducim tak si na omyle...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Ked ti najdu stopy v moci po psychotropnch latkach tak ta mozu vyhodit a to si vobec nemusel mat v pracovnom case v sebe. Jediny zverejneny pripad je rok dozadu v Kia zavode. Ked chcu znizit stavy tak si spravia takuto kontrolu.
Korag
Professional
Professional

Presne tak preto je to tu cele na hovno, tie testy ti samozrejme najdu aj zostatkove THC a zato vo velkych firmach vyhadzuju, takze nie je to v poriadku.
Napísať odpoveď