Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Lenze aj ked to casto fajcis, nie je to nijak znicujuce a skor su negativne ucinky maximalne ako u kavy a lahkych drog, ako alkoholu alebo pervitinu, samozrejme vsetko s mierou, hulit kazdy den je blbost a ked si to tvoj kamarat neuvedomil, tak je to jeho problem.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
mozes ma nalinkovat na tieto vedecke zavery?hughito napísal:Tak takéto závery máme aj z vedeckej sféry.
Ved to uz niekto daval aj sem do temy. Nepoznas ziadneho kazdodenneho hulica? Vsetci su urcitym sposobom Slow-motion po urcitej dobe.
To o tom IQ som tu dával relatívne nedávno. A to, že krátkodobá pamäť aktívnych huličov je fakt mizerná, je úplne očividné.vendo napísal:
mozes ma nalinkovat na tieto vedecke zavery?
Vlastne asi ani neexistuje substancia, ktora vo velkom mnozstve ludskemu telu neskodi. Ved aj cistou vodou sa da otravit. Vsetko treba s mierou.
Asi mas na mysli ten ''odborny'' vyskum z Dunedinu, ktory ma svoje muchy a urcite by som sa nim neriadil. No na druhu stranu pisu tam o znizeni IQ u deti co si zacali s ganjou, takisto je to ich problem, detom to ma byt nepristupne ako kopa inych veci s ich nevyrovnanou a nevyvinutou psychikou.hughito napísal: To o tom IQ som tu dával relatívne nedávno. A to, že krátkodobá pamäť aktívnych huličov je fakt mizerná, je úplne očividné.
Koli takym ludom aky ste vy je na tom tak ako je, v srackach... Preco nemozme byt v niecom medzi prvymi? obavam sa ze slovensko bude poslednou krajinou v eu ktora legalizuje grass, vo vsetkom sme zaostali a zadubeni a bojazlivi bojime sa co nato povie vatikan, cakame az to schvali vacsina krajin eu a opet skoncime ako najvacsi zebraci europy
lebo chceme byt papezskejsi nez papez
Ja budem len rad, ked to zlegalizuju
aspon budu uzivatelia osprostievat a ja sa citit inteligentnejsie 
V principe mi jedno co si kto do seba dava a co to s nim robi, kym ma s tym neotravuje alebo inak neohrozuje spolocnost tak whatever...
Nehovorim, ze kazdy uzivatel marihuany je zly a urcite je vas vela takych co vedia kde ta miera je... no myslim, ze vacsia cast ludi a hlavne ta co to predava su take tie sidliskove socky
aspon na slovensku
V principe mi jedno co si kto do seba dava a co to s nim robi, kym ma s tym neotravuje alebo inak neohrozuje spolocnost tak whatever...
Nehovorim, ze kazdy uzivatel marihuany je zly a urcite je vas vela takych co vedia kde ta miera je... no myslim, ze vacsia cast ludi a hlavne ta co to predava su take tie sidliskove socky
Ktori popri tom fukaju a ktovie co este, kazde male aj velke mesto ma take trosky, je vidiet ze poznas len 1 skupinu ludi, to je presne to iste ako keby som prisiel do krcmy a videl jak sa stari alkoholici ozieraju a potom na kazdeho cloveka co uvidim ze pije poviem ze je alkoholik a nostalgicka socka.
Ako mi teda vysvetlite ze na vysokych skolach sa huli jedna radost? A to nemysoim len tie slovenske.... Keby naozaj ludia z grassu osprostievali tak to by na vysoke skoly sa dostavali len ti ktori nehulia nie? Ako zvladaju ti hulici tie skusky sak by mali byt duty podla vasej teorie....
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2012, 18:55)
Ako mi teda vysvetlite ze na vysokych skolach sa huli jedna radost? A to nemysoim len tie slovenske.... Keby naozaj ludia z grassu osprostievali tak to by na vysoke skoly sa dostavali len ti ktori nehulia nie? Ako zvladaju ti hulici tie skusky sak by mali byt duty podla vasej teorie....
//autoeditácia príspevku (22 Dec 2012, 18:55)
Náročnosť vysokých škôl u nás je mizerná. A hovoríme o krátkodobe pamäti - naučiť sa to môže, voľačo na skúške povie, ale o chvíľu to vedieť nebude.
V tomto prípade výnimočne súhlasím skôr s hughitom.... Pri súčasnej náročnosti niektorých VŠ je úplne jedno či daný študent fajčí každý deň konope.... Som plne presvedčený o tom, že úspešnému absolvovaniu takýchto akože "vysokých škôl" by nebolo na prekážku ani pravidelné smrkanie pika a podobných chuťoviek
....
Normálne by som Vám niekedy prial, aby ste sa zúčastnili pracovného pohovoru s absolventom VŠ, ktorý má síce sebavedomia na rozdávanie, pýta s ohľadom na nulovú prax nehorázne peniaze, ale pokiaľ sa ho na pár vecí opýtate a žiadate riešenie nejakej hypotetickej situácie (súvisiacej s jeho vzdelaním a eventuálnou budúcou náplňou práce), tak buď ostane kukať ako vyoraná myš a nepovie ani pol slova, alebo začne jachtať reči o ko*ot, ale konkrétne riešenie ani netuší.... ale už som OT a patrí to do inej témy.... Takže tu by som súvis s drogami nehľadal, čo sa týka VŠ....
Normálne by som Vám niekedy prial, aby ste sa zúčastnili pracovného pohovoru s absolventom VŠ, ktorý má síce sebavedomia na rozdávanie, pýta s ohľadom na nulovú prax nehorázne peniaze, ale pokiaľ sa ho na pár vecí opýtate a žiadate riešenie nejakej hypotetickej situácie (súvisiacej s jeho vzdelaním a eventuálnou budúcou náplňou práce), tak buď ostane kukať ako vyoraná myš a nepovie ani pol slova, alebo začne jachtať reči o ko*ot, ale konkrétne riešenie ani netuší.... ale už som OT a patrí to do inej témy.... Takže tu by som súvis s drogami nehľadal, čo sa týka VŠ....
To je jedno, v Holandsku Britski studenti napr. tych prikladov som videl aj ja viac, nie len tu na Slovensku takze nieco na tom pravdy bude.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak mi vysvetli preco v Holandsku rapidne klesa uroven skolstva? Skoro polovica sa riadne nezamestna v odbore, ktory uspesne dostuduje. Studentom staci stredna skola s nicim a zamestnaju sa vo firme s ovocim, alebo zeleninou a su spokojni.
Lol to co je za skatulkovanie, ja som v prvom rade vravel o Britskych studentoch, dalej som nespominal studentov strednych skol, taki su vsade. Vies aj ja poznam ludi co skoncili na CSku , staci im stredna skola a nic viac, preto su taki vsetci?
Hej hej holandsko je z tychYos napísal:Tak mi vysvetli preco v Holandsku rapidne klesa uroven skolstva? Skoro polovica sa riadne nezamestna v odbore, ktory uspesne dostuduje. Studentom staci stredna skola s nicim a zamestnaju sa vo firme s ovocim, alebo zeleninou a su spokojni.
Nikdy som tam nebol ale asi im staci stredna skola preto lebo aj bez diplomu si tam dokazu ludia zarobit. A travu si mozu dat a zamestnavatel ich nevyhazuje za to. Tu ta za grass vyhadzuje zo zametnania
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
a tu ta vyhodia za marihuanu zo zamestnania? ked kuris vo volnom case tak tazko...Famine napísal:Nikdy som tam nebol ale asi im staci stredna skola preto lebo aj bez diplomu si tam dokazu ludia zarobit. A travu si mozu dat a zamestnavatel ich nevyhazuje za to. Tu ta za grass vyhadzuje zo zametnania
ked kuris v robote tak je logicke, ze by ta mali vyhodit (rovnako ako napr za pivo)...
a ked si naivne myslis, ze v Holandsku si kuria v kazdej firme speky cez prestavky
s veducim tak si na omyle...
Ked ti najdu stopy v moci po psychotropnch latkach tak ta mozu vyhodit a to si vobec nemusel mat v pracovnom case v sebe. Jediny zverejneny pripad je rok dozadu v Kia zavode. Ked chcu znizit stavy tak si spravia takuto kontrolu.
Presne tak preto je to tu cele na hovno, tie testy ti samozrejme najdu aj zostatkove THC a zato vo velkych firmach vyhadzuju, takze nie je to v poriadku.