Sorry ze otravujem takto na vianoce ale mam uz druhy den taky problem s PC ...pred 2 danmi pri hrani fifa 13 mi pocitac zamrzol,restartoval sa
a robil potom nasledovne: pri nabiehani PC odzaciatku uz pri zobrazeni Loga Zakladnej dosky su cez obrazok bodky respektive ciary ,potom pri nabehnuti pracovnej plochy sa to objavuje aj tam...su cez monitor nejake ciary aj pri kurzore mysi tiez take 3 ciarky a nasledne mi vyhodi modru obrazovku a tam DUMPING physicial memory...nabehne do 100 perc. a resetne pocitac...no haluz je ta ze sa to pred dvoma dnami obnovilo nejak ked som pospusatl antivir,scandisk a atak...no vcera mi to opat vyhodilo opat mi zamrzla Fifa 13 a pak zasa to iste ...len vidim ze vtedy to bola nahoda ze sa to"nejak" opravilo...no ale cudne je este to ze ked PC spustim v nudzovom rezime ide uplne v pohode...v nudzovom rezime odinstalujem driver na moju grafiku/Ati HD 4850 512mb/ tak vsetko ide OK...resetnem PC tak stale ok i ked tie ciary na zaciatku na uvitacom obrazku mojej dosky su stale ciary,bodky...PC ide stale ako ma...nasledne si PC automaticky nainstaluje ovladace...tak zatial stale pohoda...ale pak ked uz resetnem PC znova ciary pri kurzore mysi a po chvilu PC vypne s modrou obrazovkou...ale je to take ze niekedy hned ho vypne niekedy po cca 3-5 minutach
Ak by ste niekto vedeli nieco k tomuto bol by som velmi rad ak by ste mi nejak poradili.....este raz dakujem a stastne a veseleeee