NHL (aktualne)

O športe...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa hojko »

Reagoval som na to co napisal senator8008. Viem, ze strop sa neriesi, riesi sa rozdelenie ziskov na ktore som sa pytal vyssie.
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

No ja som práve o tom hovoril, tých 50% podľa mňa je celkový platový strop pre všetkých 30 týmov dokopy. Teda aspoň tak som to pochopil z tohto článku. http://wpg.nhlpro.cz/clanek/19992-jak-f ... etl%C3%ADm
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tiez som reagoval na senatora, ktory ocividne nema sajnu najmensiu o tom, o com sa rokuje...
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No som zvedavy. Bolo na case. Konecne bude co po nociach sledovat :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Čo poviete, kto vyhral?
Ja by som povedal, že po tomto lockoute asi nikto a je to kompromis.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Vyhrala túžba zarábať, pretože NHL je v prvom rade o biznise. Už sa nemohli pozerať na masový odliv hráčov do KHL a na to, ako NHL stráca na zárobkoch. Vynechať celý ročník NHL bol obrovský strašiak a obe strany si uvedomili, že bude lepšie urobiť nejaký kompromis, a tak sa dohodli, i keď ako mnohí hráči hovoria, kým to nie je na papieri tak sa nič nedeje :D.

Platový strop zostal na pôvodných 64,3 mil. USD, podlaha na 44 mil. USD. Nevyriešila sa otázka účasti hráčov na ZOH v Soči a teda prerušení ligy, a nebude to súčasť zmluvy...to by ešte NHL chýbalo, aby zakázali účasť na ZOH, minimálne by všetci Rusi ani len neodleteli do NHL a radšej by zostali bojovať o miesto v mužstve na domácu olympiádu.

Pri súčasnej forme Duchena a Varlamova som aj rád, že sa NHL začne :) verím v play-off Colorada, i keď odchod O´Reillyho bude ťažke zaplatať...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jj má to byť 48-50 zápasový ročník. Na rozdiel od teba si myslím, že nevyriešením Soči (resp. NHL potichu dúfa, že to zakáže neskôr) si pília pod sebou ďalší konár. V súčasnej situácii by sa dostali do patovej situácie ak by hráčov nepustili.

Rusáci by porušili podmienky kontraktov (taký Ovečkin aj s podporou majiteľa Leonsisa) a odišli by. NHL by neostalo nič iné len ich suspendovať a fakt si neviem predstaviť čo by to spravilo s NHL, keď väčšina najväčších hviezd sú Rusi (Ovečkin, Malkin, Datsyuk..navyše Crosby je na tom tak ako je).

Už teraz som zvedavý.
J.O.S.E
King
King

Ak by chceli riešiť otázku uvoľnenia hráčov na ZOH v Soči, tak to by sa sezóna zrejme nezačala vôbec, tu je evidentná nezhoda medzi NHL a NHLPA.

Ovečkinovi prisľúbil už dávnejšie sám majiteľ klubu svoje osobné lietadlo a že ho uvoľní...Rusom by bolo úplne jedno, či porušia nejaké podmienky zmluvy, ruskí hráči považujú za česť reprezentovať svoju vlasť a už počas terajšieho lockoutu sa mnohí vyjadrili, že sa nechcú vrátiť do NHL...Neviem, či by vôbec kluby a NHL mohli postihnúť hráčov, ktorí by len tak odišli z NHL reprezentovať svoju vlasť a v prípade hrozby postihu by sa odmietli vrátiť do NHL...viď prípad Radulova.

Odchodom Rusov by sa NHL vrátila do 70 rokov minulého storočia, do časov, keď sa mala hrať séria storočia medzi Kanadou a Ruskom...
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Cele toto divadlo s Batmanom a spol je uplne na smiech. Fanusikovia im pekne plnili kasy od prvej sezone po vyluke 2005/06 a teraz ked uz nepotrebuju financie, tak si spravia takyto skrt, cele vedienie NHLPA by som premenil, ved ked sa takto spravaju, tak s vylukou NHL mozeme pocitat kazdy rok.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaujimavy rozhovor s Visnovskym aj o tom, kde a ako plati dane: Kde platí dane? Višňovský o peniazoch a praktikách v hokeji

A este jeden: Višňovský sa do NHL nehrnie: Zvažujem zotrvanie v Slovane

A nieco nenormalne od Datsyuka, porobil ho ako maleho chlapca :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Vcera bola emotivna dakovacka na konci zapasu, kazdopadne by to bolo pre slovan vynikajuce, lebo odchodom Visnu a Sekeru sa im spravi obrovska trhlina v obrane
J.O.S.E
King
King

Pochybujem, že neodíde do USA, ale bolo by super, keby zostal. Jeho skúsenosti a srdiečko v hre sa nevidí u každého hráča.

Tých 48-50 zápasov nie je veľa a predsa má platný kontrakt i keď do Islanders by sa asi nikomu nechcelo...Ak odíde, tak sa bude dať očakávať zo strany Isles, že bude Višňa vymenený, keďže kontrakt má iba na jeden rok a po sezóne sa stane neobmedzeným voľným hráčom, tak aby Isles z neho niečo mali, tak sa pokúsia ho vymeniť...môj názor :)

Hojko - Dacjuk ukazuje, že v súčasnosti jeden z najšikovnejších a vôbec najvšestrannejší hráč na svete. Brankár nemal šancu na taký "trik".

Veľmi ma mrzí, že začiatkom NHL je zmarený Zápas hviezd KHL v Čeľabinsku v pôvodnej zostave...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ten dacjukov gol je neskutocny ale to ze mi to vyslo bolo dost velke stastie
Korag
Professional
Professional

A co ked mal velke stastie? Kazdy svetovy hrac musi mat na taketo srandy vela stastia, ved o tom je hokej, taky Forsberg mal tiez pri svojej povestnej klucke tiez vela stastia a dnes po nom pomenovali jeho techniku.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kde pri tom vidis vela stastia? Brankar vymiesal, odklzal k tycke a Forsberg zasunul. To sa s Datsyukovym golom neda ani porovnat - tomu ten puk, tak tak preklzol popod brankarovu ruku. (A to som fanusik Detroitu a Datsyuka zboznujem)
Korag
Professional
Professional

No uz len to ze tak brankar zareagoval, na taketo blafaky si brankary davaju sakramentsky pozor, takze stastia tam bolo dost, uplne iny brankar to mohol chytit.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Ja stale povazujem za najkrajsi Datsyukov gol tento.. .. a to taktiez nemalo nic spolocne so stastim, tak ako ten Forsbergov.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Višňovský rozpútal riadny vietor v Amerike.
Čo si myslíte o jeho konaní?

Porušuje platnú zmluvu a nečudujem sa, že Isles sa to nepáči. Dali za neho 2. výber, ktorý im už nikto nevráti ak za nich nenastúpi. Nemôžu mu zablokovať kontrakt, lebo už v NHL nechce hrať. Nemôže hrať v KHL, lebo to bude porušenie memoranda medzi KHL a NHL. Ak za nich nastúpi bude akurát locker-room cancer a vzhľadom na jeho postoj k NHL bude pred playoff nevymeniteľný...

Višňovský si buduje veľmi zlý image na konci kariéry, podobné scény robil aj po výmene do Edmontonu.
Napísať odpoveď