Euro Truck Simulator 2
Euro Truck Simulator 2
Stranka: http://www.eurotrucksimulator2.com/
Recenzia: http://games.tiscali.cz/recenze/euro-tr ... enze-61266
Nedavno vysiel tento simulator od znamej firmy SCS, ktora uz kamionovych simulatorov urobila vela (vacsinou tych horisch).
Ja som to napriek tomu skusil a musim povedat, ze som velmi prijemne prekvapeny. Predchadzajuce diely mali vzdy nejake nedostatky, ktore kazili herny zazitok, ale tentokrat su vsetky podstatne veci vyriesene.
Neviem ako to bolo v prvom ETS, ale konecne sa uz da pouzivat aj H prevodovka pre plnych 12 stupnov, to mi u 18 WoS dost chybalo. Ovladatelnost je teda velmi dobra, fyzika uveritelna a k tomu fajn grafika, kde mesta posobia verne - su tam ich dominanty (v BA napriklad Novy most). Auta maju SPZky podla statu v ktorom sa nachadzaju, atd. Velmi sviezo posobi aj moznost pustit si stream roznych radii z internetu priamo v hre.
Na stranke je cena 29.99, ale krabicovka sa da zohnat aj lacnejsie, key som nasiel na xgames.sk za 15 € a hra vyhrala aj steam greenlight, takze coskoro by sa mala objavit na steame, kde v pripade nejakej dobrej akcie moze cena este viac klesnut.
Ak mate nejake odkazy na dobre mody, tak ich uvitam. Temu berte ako odporucanie, ETS 2 podla mna vyrazne prekonava svojich predchodcov, takze stoji za vyskusanie.
\\edit: vela modov je na tejto stranke:
http://www.ets2-mod.com/
Recenzia: http://games.tiscali.cz/recenze/euro-tr ... enze-61266
Nedavno vysiel tento simulator od znamej firmy SCS, ktora uz kamionovych simulatorov urobila vela (vacsinou tych horisch).
Ja som to napriek tomu skusil a musim povedat, ze som velmi prijemne prekvapeny. Predchadzajuce diely mali vzdy nejake nedostatky, ktore kazili herny zazitok, ale tentokrat su vsetky podstatne veci vyriesene.
Neviem ako to bolo v prvom ETS, ale konecne sa uz da pouzivat aj H prevodovka pre plnych 12 stupnov, to mi u 18 WoS dost chybalo. Ovladatelnost je teda velmi dobra, fyzika uveritelna a k tomu fajn grafika, kde mesta posobia verne - su tam ich dominanty (v BA napriklad Novy most). Auta maju SPZky podla statu v ktorom sa nachadzaju, atd. Velmi sviezo posobi aj moznost pustit si stream roznych radii z internetu priamo v hre.
Na stranke je cena 29.99, ale krabicovka sa da zohnat aj lacnejsie, key som nasiel na xgames.sk za 15 € a hra vyhrala aj steam greenlight, takze coskoro by sa mala objavit na steame, kde v pripade nejakej dobrej akcie moze cena este viac klesnut.
Ak mate nejake odkazy na dobre mody, tak ich uvitam. Temu berte ako odporucanie, ETS 2 podla mna vyrazne prekonava svojich predchodcov, takze stoji za vyskusanie.
\\edit: vela modov je na tejto stranke:
http://www.ets2-mod.com/
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Euro Truck Simulator 2
Hrajem túto hru od vydania, hral som aj predchádzajúci diel a iné simulátory ale toto je asi najviac prepracovaný aký kedy vyšiel. Módy používam : Reálne loga, realná fyzika, nadrozmerné náklady, reálne benzín pumpy atd. Velmi ma potešilo, že hra bude aktivovatelna na steame, keďže sa zbierali podpisy.
Najlepšia cena momentálne je na : http://euro-truck-simulator-2.gu.ma/
Najlepšie mody upravy atd. pre ES 2 : http://eurotrucksimulator2.info/pl/forum/
Najlepšia cena momentálne je na : http://euro-truck-simulator-2.gu.ma/
Najlepšie mody upravy atd. pre ES 2 : http://eurotrucksimulator2.info/pl/forum/
-
mato951
Star
Aká úroveň si? Ja to tiež hrávam a mod použivám iba na odstránenie rychlosti lebo 90km/h bolo málo 
-
typek61
Darca
to sa aj da?preboha s tou 90 to nemyslia vazne
ja mam len zatial 6 uroven ale kazdy den pokracujem na vyssej urovni
grafika sa mi zda trosku slaba hlavne v spetakoch
inac sa to da zvladnut 
inac na 1 som dokazal ist bez navesu 110 km/h
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2012, 15:59)
ja som to tiez skusal dal som prec naves,presiel 50 km a prives tam bol stale
inac na 1 som dokazal ist bez navesu 110 km/h
//autoeditácia príspevku (24 Dec 2012, 15:59)
ja som to tiez skusal dal som prec naves,presiel 50 km a prives tam bol stale
-
rufus59
Light Professional
Ano niektoré kamiony majú obmedzovače aj v reálnom svete, aspoň na tých ktorých som jazdil som to videl. Ano grafika v speťakov vadí aj mne, možno príde nejaký časom nato nejaký mod.
-
mato951
Star
ja už som uroveň 31 mám tri garáže len vodiči málo zarábajú.
-
rufus59
Light Professional
Pokial chceš aby viac zarabali stiahni si mod : realna ekonomika.
-
mato951
Star
Mohol by si my hodiť link modu do SS. dik
ja takisto len tento modmato951 napísal:Aká úroveň si? Ja to tiež hrávam a mod použivám iba na odstránenie rychlosti lebo 90km/h bolo málo
-
KaptMichal
King
No ja som si to stiahol plny ocakavania ale bol som velmi sklamany, ze PC to nezvladol (comu sa dost divim). Mne ta grafika prida ako obycajna, nicim nevynika a jednoducho mi to laguje jak svina. Ale vyzera to na kvalitnu hru, mozem vam len zavidiet 
Z tých všetkých kamiónových hier je táto jednoznačne najlepšia... páčia sa mi dialnice, aj obyčajné cesty, nie sú také identické ako v predchádzajúcich hrách, každá má niečo trochu iného. Milo ma prekvapil mýtny systém na francúzskych dialniciach, možnosť nalodiť kamión pri ceste do Anglicka, či na železnicu popod Lamanšský kanál.... a jazda po ľavej strane na druhej strane kanálu.
Btw... nenašli ste niekde nejaký mód na zrušenie pokút za rýchlosť? Odkedy som si zrušil rýchlostný limit, viac zaplatím na pokutách ako zarobím za jednu fúru...
Btw... nenašli ste niekde nejaký mód na zrušenie pokút za rýchlosť? Odkedy som si zrušil rýchlostný limit, viac zaplatím na pokutách ako zarobím za jednu fúru...
Chod do C:\Users\brm\Documents\Euro Truck Simulator 2\profile\<kod profilu>\config.cfg a zmen hodnotu uset g_police na 0 
neviete niekto ci by sa nedala nejak obmedzit doprava, alebo aj uplne vypnut?
Prečo vyrobili zasa takúto nudu. Hral som to aj hram ale nejak ma to vobec nebaví nie je to ako v reale cesta je stale rovna- žiadne poriadne stúpanie až na jedno čo je v kameňolome, pochybujem že je to robene podla realnych ciest, nejak mi to nesedí. K tomu ako sa chová ťahač s návesom - čo to ako má byť to navrhoval človek čo sa nikdy nevozil s kamionom. K jazde mám len tolko prevodovka to je priam uplne ale uplne zle urobene stupíš na brzdu a ono to zradí uplne dole (hovorím o plnom automate) a kým sa to pohne zas oddola tak to uplne pohnojili. Okrem tooho jak je možne že sa ťahač pokazí iba pri náraze ? nezda sa vám to podobne nejak dos....é 
nj to je blbe, ze trochu viac pribrzdis a hned to hadze dole a potom zase cakat kym sa to rozbehne... a ako to myslis ze sa tahac pokazi len pri naraze? Kde inde by sa mal este pokazit?Matej18 napísal:ň K jazde mám len tolko prevodovka to je priam uplne ale uplne zle urobene stupíš na brzdu a ono to zradí uplne dole (hovorím o plnom automate) a kým sa to pohne zas oddola tak to uplne pohnojili. Okrem tooho jak je možne že sa ťahač pokazí iba pri náraze ? nezda sa vám to podobne nejak dos....é
-
rufus59
Light Professional
Stiahni si realnu fyziku bude sa to viac chovať ako v reále, vyšlo tolko vylepšení od poliakov, že ked si posťahuješ ktoré chceš tak z perfektnej hry dostaneš stále niečo novšie a lepšie.
Matej18: take stupanie ako v tom kamenolome nemas poriadne ani na Slovensku, nie to este v krajinach zapadnej Europy. Napriklad Svajciarsko je pretkane dialnicnymi mostami a tunelmi, takze ani v takej hornatej krajine sa stupania nedockas. Ked chces zaujimave cesty, tak skus 18 Wheels of Steel Extreme Trucker, tam bolo vela uzkych cesticiek, akurat tam velmi tlacili na cas.
Co sa tyka prevodovky, tak tiez nerozumiem...kamiony akceleruju pomaly a akurat brzdy ucinok je v hre silnejsi ako v reale, ale po novom update sa to uz da upravit. Preto sa zda, ze je to neumerne.
Co sa tyka prevodovky, tak tiez nerozumiem...kamiony akceleruju pomaly a akurat brzdy ucinok je v hre silnejsi ako v reale, ale po novom update sa to uz da upravit. Preto sa zda, ze je to neumerne.
chcel by sa spytat ci sa da nejak v configoch vypnut obmedzovač alebo nejak pridať do čo ja viem aspon 120km keby sa dalo ísť diky moc ak by to niekto vedel 
stahni si mod na obmedzovac dufam ze vies pouzivat google
ja nechapem ako tam mohli dat taky primitivny vzorec na spotrebu, cim vyssia rychlost, tym vyssia spotreba.
Idem 130, dam neutral a litre len tak ubudaju, zaradim rychlost a zacnem brzdit motorom, stale litre ubudaju (!), alebo zaradim neutral a vypnem motor (nech setrim naftu) a kamion mi sam odseba zacne brzdit!
A je to tak aj v reale, ze za kazde nastartovanie motora to spapa 1 liter? (mam dost vykonny motor, ale aj tak)
Inak som level 20, a na opravy som minul asi 400 000
Idem 130, dam neutral a litre len tak ubudaju, zaradim rychlost a zacnem brzdit motorom, stale litre ubudaju (!), alebo zaradim neutral a vypnem motor (nech setrim naftu) a kamion mi sam odseba zacne brzdit!
A je to tak aj v reale, ze za kazde nastartovanie motora to spapa 1 liter? (mam dost vykonny motor, ale aj tak)
Inak som level 20, a na opravy som minul asi 400 000