Doctor Who

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Doctor Who

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No to bolo tiez dobre :D Celkovo vtipna epizoda, aj 4 pisal ten isty cize mozno zase nieco vtipne. Skoda ze len 7 casti a potom az v decembri vianocny a potom 2013.

Som zvedavy ako to spravy s novou spolocnickov, preco mala napriklad ine meno atd.

Bad.boy: Pre mna jen naj terajsi, henten mi je strasne nesympaticky.
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

No podla mna bola Rose naj spolocnicka a jej vztah s 10. doktorom (Tennant -imho best) bol nenormalne dojimavy :cry: :P
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ano tiez si myslim, ze tennant bol najlepsi, neviem preco skoncil ?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tennant bol super, a je imho najlepší doktor, ale delí sa o prvú priečku s Mattom, ten je tiež geniálny. :)
Spoločníčka sa mi kedysi najviac páčila Rose, ale teraz ich podľa mňa Amy s Rorym (beriem ich ako spolu) prekonali. :)

//autoeditácia príspevku (17 Sep 2012, 0:43)
A Town called Mercy je super epizóda. Super záver. Mimochodom:
Spoiler
Dievčatko na konci (babička vyprávačky v závere) je asi nová companion, že?
Pascalwb
Addict
Addict

Tak to ma ani nenapadlo, ze by to mohla byt ona. Trochu mlada nie? Vsak kedy to bolo davno. Cast pekna, aj vtip sem tam. Ale stale mi tam chybaju nejake wtf momenty aspon na konci. V 6 serii to bolo silence. A tu zatilal nic. Pritom zachvilku mame koniec polovicky serie.
Hensym
VIP
VIP

A fakt, teraz mi došlo že to by teraz musela mať cez sto rokov. :lol: Každopádne, niečo s tým ešte bude, určite. Bol to niekto dôležitý.
Pascalwb
Addict
Addict

A... je koniec. Cast asi najlepsia, alebo z najlepsich v tejto polo serii. Moc tam okrem tohoto nebolo. Weeping angels patria k tym temnejsim priseram, ci co to je, par krat som sa aj zlakol :D, raz urcite. Zakoncenie dostojne. Skoda no, kludne by som si pozrel s nimi aj dalsie 2 serie.

Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

fňuk :(
Hensym
VIP
VIP

:cry: :cry: :cry:

V skratke...

-geniálna časť
-geniálne zakončenie éry Pondovcov
-Matt Smith je u mňa spolu s Davidom Tennantom top Doktor
-trojica Matt, Amy a Rory bola bezkonkurenčne najlepšia
-2 a pol série s týmito postavami ubehli strašne rýchlo
-teším sa na novú companion, vyzerá fajn
-trošku ma mrzí, že celá siedma séria zatiaľ nemá nejaký hlavný záchytný bod v deji, snáď od vianoc
-ešte 85 dní
-dúfam, že sa tam niekedy v budúcnosti ešte objavia, ale pochybujem
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Ja ešte stále neviem neverím že sú fuč.
Čo sa týka najlepšieho Doktora novej éry seriálu stáva sa ním jednoznačne David (aj keď musím uznať že Matt ho pomaly ale isto dobieha).
Časť ako taká bola veľmi vydarená. Iba Moffat dokáže Roryho zabiť trikrát v jednej časti. Čo sa týka novej spoločníčky... uvidíme. Som zvedavý, ako sa k doktorovi vlastne dostane.

Mimochodom, čítal už niekto tú e-knihu z piatej časti?
Pascalwb
Addict
Addict

Tak pozrel som Vianocny special, zatial len s eng titulkami tak to nebolo 100%, mam zmiesane pocity, dalej v spoilery.
Spoiler
Diel bol vyborny, ale trochu som bol aj sklamany, prisiel mi dost predvidatelny. Napr. to, ze jednoslovna odpoved bude Pond, alebo ze Oswin je Clara, bolo uz jasne a to ich presviedcanie v trailery, ze hraje uplne inu postavu, tomu veru nepomohlo. Tak isto nova TARDIS nic moc, predosla bola lepsia, tu tusim ani ziadne zvuky nevydávala. Clara no, pekna je, ale Amy sa mi pacila viac.

Ale dalsie casti vyzeraju dobre.
Hensym
VIP
VIP

U mňa spokojnosť, maximálna. :)

Pascalwb:
Spoiler
To, že si o jednoslovnej odpovedi (pond), vedel doslova pár sekúnd dopredu, to sa nedá považovať za predvídateľnosť. Ja som to tiež vedel, a aj tak som mal zimomriavky keď povedala "pond". :D Za ďalšie, to, že Clara a Oswin je tá istá osoba vedel každý, a je to logické, snáď to neberieš ako negatívum. Nová Tardis sa mi na obrázkoch nepáčila, ale tu ma prekvapila, pekná. A verím, že bude vydávať aj zvuky. Amy bola pekná, ale Clara sa mi páči ešte viac. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Hensym:
Spoiler
Vsak ano, len to bolo take no, som ostal sklamany trochu, ale cast bola super aj vtipna, len trochu to nacasovanie maju blbe, pomaly zaciatok a potom bum na konci vsetky prisery su prec za 2 min. Ale to, ze zomre som necakal to je pravda. A co hovoris na novy zaciatok, asi si treba zvyknut. kazdopadne tardis sa mi pacila viac starsia a tesim sa na dalsie casti.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Po pár mesiacoch pauzy tu máme ďalšiu časť :)
Titulky - http://www.doctorwho.cz/novinka/the-bel ... hn-titulky
Pascalwb
Addict
Addict

časť dobra, aj ked ta zapletka no, nic extra. Stale neviem prijst Clare na chut, Amy je Amy :D
Hensym
VIP
VIP

Dobrá časť, ale na môj vkus až moc "jednoducho" "vyhrali" nad "zlom" v tejto epizóde. Čakal som väčšie zamotávačky a komplikácie. Ale aj tak super, teším sa z pokračovania série. :)

Clara mi tam sedí už od prvej časti. :)
Pascalwb
Addict
Addict

nj chcelo by to tam nieco poriadne ako bolo Silence napr.

Som zvedavi co vymysla zas Moffat. V knihe chybali tusim 16 a 23 rok. Ale dobry odkaz s tou knihou, co cital ten maly a napisala Amy, ze 11 kapitola je zaujimava.
Hensym
VIP
VIP

Dnešná epizóda absolútne perfektná. Typický Doctor Who a neskutočná odreagovačka na Sobotný večer. Milujem tento seriál. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Dobra cast, ale bolo tam par wtf momentov. Napr. preco si Doctor dalej pamata atd. Co som cital v komentoch, zaujimave, ze Tardis nechcela Claru pustit. Alebo, ze Clara nerozumie tym cudzim reciam. Strasne mi tam chyba nejaka poriadna zapletka celu 7. seriu.
Hensym
VIP
VIP

Poriadna zápletka veru chýba aj mne. Mával som neskutočné zimomriavky v minulej sérií okolo Ticha, River, Doctorovej smrti a včera som si pustil "Tick, tock, goes a clock" a zase sa to zopakovalo. :D

To, že to z Doctora zožralo spomienky, atď, neznamená, že by si to nemal pamätať on. To, že Tardis nechcela Claru pustiť je celkom normálne, nie? Veď toto bol prakticky Clarin premiérový diel ako skutočnej companion. To, prečo nerozumela tým rečiam nerozumiem fakt ani ja - toto bola výrazná chyba. V jednom diely sa to už stalo, ale to vtedy Tardis nejak zaje*ávalo. Inak by rozumieť mala vždy.
Napísať odpoveď