Ktorého mám nechať a s ktorým byť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ktorého mám nechať a s ktorým byť?

Príspevok od používateľa uplink »

ithory - sorry, ale typická dotknutá ženská reakcia. Najmä také zvyknú takto kotkodákať, čo podviedli, flirtujú a majú toho na rováši viac ako dosť. Osobne vystupujem preto takto, lebo som nikdy nepodrazil, neopustil, vedome neublížil, ani neodkopol žiadnu babu. Jednoducho nie som blbec, aby som mal vzťah, z ktorého o pár rokov možno vycúvam. Ak to niekto nezvláda vypočítať na jeho začiatku, je tupec, krutá realita. Jednoducho je to vecou cti a rozhľadenosti, že keď raz ku*va začnem s niekým chodiť, tak to nebude len na pár mesiacov, ale na dlhšie, že áno. A nie že potom po pol roku, alebo dvoch začnem rozhadzovať ručičkami ako puberťák a presuniem sa ku ďalšiemu failu. Jednoducho vo vzťahoch je ženská prirodzenosť úplnou katastrofou. Muž: Myslím teda som. Žena: Cítim teda som. Toto je alfou a ómegou väčšiny rozpadnutých vzťahov, bavíme sa na úrovni "normálnych" ľudí, nie flirtovacích mašín, playboyov a nestabilných puberťákov.

Pre niekoho to môže byť vysoká požiadavka, vedieť ako sa vzťah vyvinie o pár rokov, pre mňa je to samozrejmosť, vec pohľadu, vec názoru. Ženská ktorá mi po pol roku, či roku povie že už to "necíti" je pre mňa rovnaká <> ako tá, ktorá sa neustále vracia ku svojmu ex, ktorý ju bije, ubližuje jej psychicky aj fyzicky, ale ona je s ním len preto, lebo ho stále lúbi a miluje. Sorry, ale v tomto sú ženy nekonečne sprosté a vždy budú, lebo je to ich podstata. Je to samozrejme len mužský pohľad na ženskú psyché a jej infraštruktúru. Rozumiem jej, ale nepríjmam. Tak isto ako sa muž musí naučiť milovať len jednu ženu, lebo má v povahe a DNA polygamiu, tak by sa ku*va mala žena naučiť myslieť a vedieť či ten idiot, ktorý sa teraz opíja, je násilný, etc. nebude zlým partnerom o pol roka, alebo či ma to opäť neprejde ako ma to už 10x prešlo.

P.S.: Šťastné a veselé :smt006
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

uplink napísal:ithory - sorry, ale typická dotknutá ženská reakcia. Najmä také zvyknú takto kotkodákať, čo podviedli, flirtujú a majú toho na rováši viac ako dosť. Osobne vystupujem preto takto, lebo som nikdy nepodrazil, neopustil, vedome neublížil, ani neodkopol žiadnu babu. Jednoducho nie som blbec, aby som mal vzťah, z ktorého o pár rokov možno vycúvam. Ak to niekto nezvláda vypočítať na jeho začiatku, je tupec, krutá realita. Jednoducho je to vecou cti a rozhľadenosti, že keď raz ku*va začnem s niekým chodiť, tak to nebude len na pár mesiacov, ale na dlhšie, že áno. A nie že potom po pol roku, alebo dvoch začnem rozhadzovať ručičkami ako puberťák a presuniem sa ku ďalšiemu failu. Jednoducho vo vzťahoch je ženská prirodzenosť úplnou katastrofou. Muž: Myslím teda som. Žena: Cítim teda som. Toto je alfou a ómegou väčšiny rozpadnutých vzťahov, bavíme sa na úrovni "normálnych" ľudí, nie flirtovacích mašín, playboyov a nestabilných puberťákov.

Pre niekoho to môže byť vysoká požiadavka, vedieť ako sa vzťah vyvinie o pár rokov, pre mňa je to samozrejmosť, vec pohľadu, vec názoru. Ženská ktorá mi po pol roku, či roku povie že už to "necíti" je pre mňa rovnaká <> ako tá, ktorá sa neustále vracia ku svojmu ex, ktorý ju bije, ubližuje jej psychicky aj fyzicky, ale ona je s ním len preto, lebo ho stále lúbi a miluje. Sorry, ale v tomto sú ženy nekonečne sprosté a vždy budú, lebo je to ich podstata. Je to samozrejme len mužský pohľad na ženskú psyché a jej infraštruktúru. Rozumiem jej, ale nepríjmam. Tak isto ako sa muž musí naučiť milovať len jednu ženu, lebo má v povahe a DNA polygamiu, tak by sa ku*va mala žena naučiť myslieť a vedieť či ten idiot, ktorý sa teraz opíja, je násilný, etc. nebude zlým partnerom o pol roka, alebo či ma to opäť neprejde ako ma to už 10x prešlo.

P.S.: Šťastné a veselé :smt006
Holy shit. Na to, ze kazde dievca, ktore strata city pre jedneho a ziskava pre druheho je tu automaticky oznacene ako k*rva som si uz nejako zvykol, ale toto co si tu napisal je hodne tazky kaliber.
To Ty si akoze vies vypocitat ako budu Tvoje vztahy vyzerat za niekolko rokov? A ako to prosim Ta robis? Kde mozes brat tu istotu, ze ides do vztahu s niekym koho uz neopustis. Co ak sa zmeni ona, zacne robit nieco co absolutne nemozes vystat? Zostanes s nou len preto aby si sa nepriecil nejakym svojim moralnym zasadam? To je taka ista kravina ako ked sa dievca vracia k niekomu kto pije a bije ju.
Ak vztah raz prestava fungovat treba ho ukoncit cim skor (a tym mam na mysli, ze seriozne prestava fungovat, nie nejaka nahodna hadka). Ja osobne som tiez zastanca teorie, ze mat vztah len preto, ze ho mozem mat (napr. sa zoznamim s niekym v bare a nejako si sedime tak to dame rovno dokopy, pripadne qwerty vztahy, ktory si zacne s kymkolvek len aby mal sex a potom sa divi, ze mu vztahy nic nedavaju) ale to co pises je uz proste extrem a debilita. Je uplne jedno ako dlho s niekym si, ci je to rok alebo 8 rokov. Ak vies, ze to nema zmysel tak preco v tom vztahu zostavat, z dobrej vole? (a predvidat roky dopredu vztah? really? to co mi moze dnes pripadat ako super napad sa mi uz za pol roka moze zdat ako najvacsia kravina. ludia sa vyvijaju a len idiot nezmeni nazor ak sa menia okolnosti)A ku*vit zivot sebe aj tomu druhemu? To je ako keby som teraz zacal Tebe hovorit, ze si poloidiot a kreten neschopny dokoncit co zacal len preto, ze si odisiel z vysokej ked si si uvedomil, ze to zacina byt shit.

P.S. Zaujimave, ze ked si vedel tie svoje vztahy tak vyborne odhadnut na roky dopredu ako je mozne, ze Ti nevydrzali?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...jeho partnerky zrejme zastávali filozofiu "Coito ergo sum"...tiež sa mi zdá zvýraznená časť ako blbosť, ale myslím, že skôr myslel, že ak idem do vzťahu, tak ho myslím vážne a nie niejaké pubertálne vzťahy na dva a pol týždňa...
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

grim; v 23 rokoch ma kocka este dost casu na vazne vztahy
uplink; asi rozumiem, a zjavne si velmi lojalny typ cloveka, ale laska nie je rozhodnutie. to su iba tvoje romanticke predstavy. takto to v zivote zial nefunguje.

a paragon; vecsinou sa ludia obranuju pred ludskou hlupostou;-)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Dufam, ze frajer ti na to pride a posle ta do pecka a tomu druhemu sa nebude chciet cakat na taku <>. Inak ak ma ten tvoj novy objav trocha skusenosti, tak musi vediet, ze nestojis za to, lebo zenske ako ty su schopne prestupit na iny rychlik xy-krat. To clovek strati pomaly par rokov zivota s pekne neprijemnym zistenim, ze chodil ci dokonca zil s niekym uplne, ale ze totalne inym ako si myslel. Existuju aj zenske co maju charakter a oplati sa pri nich stat, ale ty to niesi. Tie zenske su vacsinou stastne zadane, alebo su na opacnom brehu presne ako teraz tvoj frajer. Inak ako vidim, tak vela zien vlastne nevie co chce, staci prist pochvalit prdel ci kozy a o par dni ci tyzdov si to luxusne rozdava s dotycnym bez jedinej vycitky. To nie je rozhodne laska, to su ciste emocie, ktore sa rozplynu ako oblaky a potom pride opat niekto iny. Radsej bud promiskuitna ku*va ako takato <>, lebo vtedy nikomu neublizis, ale takto si egoisticka <>, ktora hladi len pred seba a za nou hromada poyebanych zivotov.
Ospravedlnujem sa za expresivny prejav, ale zial mal som tu cest so zenskou tebe podobnou.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kayko napísal:Dufam, ze frajer ti na to pride a posle ta do pecka a tomu druhemu sa nebude chciet cakat na taku <>. Inak ak ma ten tvoj novy objav trocha skusenosti, tak musi vediet, ze nestojis za to, lebo zenske ako ty su schopne prestupit na iny rychlik xy-krat. To clovek strati pomaly par rokov zivota s pekne neprijemnym zistenim, ze chodil ci dokonca zil s niekym uplne, ale ze totalne inym ako si myslel. Existuju aj zenske co maju charakter a oplati sa pri nich stat, ale ty to niesi. Tie zenske su vacsinou stastne zadane, alebo su na opacnom brehu presne ako teraz tvoj frajer. Inak ako vidim, tak vela zien vlastne nevie co chce, staci prist pochvalit prdel ci kozy a o par dni ci tyzdov si to luxusne rozdava s dotycnym bez jedinej vycitky. To nie je rozhodne laska, to su ciste emocie, ktore sa rozplynu ako oblaky a potom pride opat niekto iny. Radsej bud promiskuitna ku*va ako takato <>, lebo vtedy nikomu neublizis, ale takto si egoisticka <>, ktora hladi len pred seba a za nou hromada poyebanych zivotov.
Ospravedlnujem sa za expresivny prejav, ale zial mal som tu cest so zenskou tebe podobnou.
:-| to je zas toto vyplach...
Nech uz si chodil s kym chcel co je ona Tvoj majetok aby nemohla ist k inemu? Ak mas na veci takyto nazor tak sa ani nedivim, ze Ta nechala. Holt bol asi ten druhy lepsi nez Ty, get over it. Dokial to nebola Tvoja manzelka tak nemas pravo sa stazovat a ani na nu nadavat. Ak si myslis, ze je nejake dievca pi*a len preto, ze Ta nechala koli inemu tak si sam egoisticky kkt.
kayko napísal: Inak ako vidim, tak vela zien vlastne nevie co chce, staci prist pochvalit prdel ci kozy a o par dni ci tyzdov si to luxusne rozdava s dotycnym bez jedinej vycitky.
Ano, presne takto to funguje. :?
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Vdaka, mohol som sa utvrdit v tom, aka žumpa birdz je, konkuruje vazne pokecu.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

az na toho hobbita je to identicke s hojkom..

//tu jej zabitie neodporucali.. ale rovno by ju zastrelili:)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Narážal som skôr na formulácie viet, odporúčania nech sa zabije a pod. A tak isto som si prebehol aj ostatné témy vďaka tomu a človek len pozerá
Napísať odpoveď