ithory - sorry, ale typická dotknutá ženská reakcia. Najmä také zvyknú takto kotkodákať, čo podviedli, flirtujú a majú toho na rováši viac ako dosť. Osobne vystupujem preto takto, lebo som nikdy nepodrazil, neopustil, vedome neublížil, ani neodkopol žiadnu babu. Jednoducho nie som blbec, aby som mal vzťah, z ktorého o pár rokov možno vycúvam. Ak to niekto nezvláda vypočítať na jeho začiatku, je tupec, krutá realita. Jednoducho je to vecou cti a rozhľadenosti, že keď raz ku*va začnem s niekým chodiť, tak to nebude len na pár mesiacov, ale na dlhšie, že áno. A nie že potom po pol roku, alebo dvoch začnem rozhadzovať ručičkami ako puberťák a presuniem sa ku ďalšiemu failu. Jednoducho vo vzťahoch je ženská prirodzenosť úplnou katastrofou. Muž: Myslím teda som. Žena: Cítim teda som. Toto je alfou a ómegou väčšiny rozpadnutých vzťahov, bavíme sa na úrovni "normálnych" ľudí, nie flirtovacích mašín, playboyov a nestabilných puberťákov.
Pre niekoho to môže byť vysoká požiadavka, vedieť ako sa vzťah vyvinie o pár rokov, pre mňa je to samozrejmosť, vec pohľadu, vec názoru. Ženská ktorá mi po pol roku, či roku povie že už to "necíti" je pre mňa rovnaká <> ako tá, ktorá sa neustále vracia ku svojmu ex, ktorý ju bije, ubližuje jej psychicky aj fyzicky, ale ona je s ním len preto, lebo ho stále lúbi a miluje. Sorry, ale v tomto sú ženy nekonečne sprosté a vždy budú, lebo je to ich podstata. Je to samozrejme len mužský pohľad na ženskú psyché a jej infraštruktúru. Rozumiem jej, ale nepríjmam. Tak isto ako sa muž musí naučiť milovať len jednu ženu, lebo má v povahe a DNA polygamiu, tak by sa ku*va mala žena naučiť myslieť a vedieť či ten idiot, ktorý sa teraz opíja, je násilný, etc. nebude zlým partnerom o pol roka, alebo či ma to opäť neprejde ako ma to už 10x prešlo.
P.S.: Šťastné a veselé