Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
zamestnanci o tom vedia, maju sa podla toho zariadit
v tomto pripade nepomoze ani legalizacia, ani dekriminalizacia
v tomto pripade nepomoze ani legalizacia, ani dekriminalizacia
Presne, toto je vec zamestnavatela. zamestnavatel voci tebe nevyvodzuje trestnopravne sankcie, ale ako majitel podniku kde robis ma moznost zariadit si vnutorny poriadok ako on chce, ked tam bude mat, ze za travu ta na hodinu vyhodi tak smola, bud tam nemusis robit, alebo nacikaj do kelimku. pocul som, ze aj VW to ma podobne.
Aha takze kebyze existuje zostatkovy alkohol a vy fuknete do testera a test sa ukaze ako pozitivny tiez by to bolo v poriadku? Ved ste ho pili pred tyzdnom, tak preco by ma mal za to co robim vo volnom case nejak penalizovat, je to presne to iste.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2012, 13:48)
Nj pomozu len normalne testy, nie take smejdi co sa riadia podla zostatkoveho THC, legalizacia ani dekriminalizacia s tym nesuvisi.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2012, 13:48)
Nj pomozu len normalne testy, nie take smejdi co sa riadia podla zostatkoveho THC, legalizacia ani dekriminalizacia s tym nesuvisi.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
A mozes mi povedat kolko pripadov zbytkoveho alkoholu po tyzdni (prip. aj po 24h) si uz videl?
je na kazdom zamestnancovi, aby sa spraval tak, ako zmluva ziada
ak vie, ze THC zostava v tele dlhsiu dobu, tak nech sa podla toho zariadi, ak mu to nevyhovuje, moze odist k inemu zamestnavatelovi...
ak vie, ze THC zostava v tele dlhsiu dobu, tak nech sa podla toho zariadi, ak mu to nevyhovuje, moze odist k inemu zamestnavatelovi...
Nevidel, ved o tom vravim, ze tie testy neuvadzaju ci som pod vplivom latky, ale len ci mam jej zostatok v tele, proste je to uplne od veci test.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2012, 13:53)
Jasne to je riesenie, ale to ze tie testy sa nemaju nazyvat ani testami, to uz je v poriadku, vidim vase zmyslanie, tak ako prevazna cast tohto sprosteho naroda.
//autoeditácia príspevku (27 Dec 2012, 13:53)
Jasne to je riesenie, ale to ze tie testy sa nemaju nazyvat ani testami, to uz je v poriadku, vidim vase zmyslanie, tak ako prevazna cast tohto sprosteho naroda.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
sami tu pisete aky ste inteligentni pod vplyvom THC, tak naco vam je volkswagen alebo kia?
otvorene... ked sa da legalne diskriminovat vyhulenych vypatlancov... preco ich zamestnavat?
otvorene... ked sa da legalne diskriminovat vyhulenych vypatlancov... preco ich zamestnavat?
Jaky zas vw, kia? Ja som tu nikdy nic take nespomenul a to by boli posledne firmy v ktorych by som pracoval, tam pracuje spodina, co je rada ze si aspon nejak zarobi na najom.
Vypatlany si sam, nevies diskutovat len tu bezdovodne diskreditujes. Preco zamestanavat fajciarov? Ved to smrdi, skodi to okoliu aj sami sebe, tak preco by sa malo ich zamestnavat, preco zamestnavat narazovych alkoholikov?
Vypatlany si sam, nevies diskutovat len tu bezdovodne diskreditujes. Preco zamestanavat fajciarov? Ved to smrdi, skodi to okoliu aj sami sebe, tak preco by sa malo ich zamestnavat, preco zamestnavat narazovych alkoholikov?
zrovna VW alebo KIA maju velmi vysoke priemerne mzdy aj pre robosov za pasom 
Neviem, je to mozne, par znamych sa ale stazovalo na zly pristup, ved vysoke priemerne mzdy maju aj smetiari, preto sa tam ma kazdy hrnut?
ked niekomu stacia ku stastiu len peniaze, tak ano
Ved prave, peniaze su podla mna len jedno male kriterium z coho vyberat.
// jj navyse karierny rast, nerobis na tej istej pozicii, ale aj tak hovorim znami s nimi nemaju moc dobre skusenosti, ok koniec ot
// jj navyse karierny rast, nerobis na tej istej pozicii, ale aj tak hovorim znami s nimi nemaju moc dobre skusenosti, ok koniec ot
zrovna vo velkych automobilkach maju dost kvalitne odbory, ktore im zabezpecuju rozne benefity, dopravu, atd
-
t0m4s3
Admin
Odklanate sa od temy pani ...
Na silvestrovskej chate som sa dal prvýkrát v živote nahovoriť na zelené. Dal som si dvoch práskov v rámci experimentálneho, vedeckého a empirického výskumu, avšak absolútne nič (!) to som mnou neurobilo, ani som nič necítil. Tak neviem teda. Možno to bolo aj tým, že som mal v sebe tak šesť deci zelenej a tri deci páleného. 
-
javatar
Hardcore addict
hugo - ja som mal takto travu 3x, tiez nic... udajne to prvych 3-4x nefunguje az potom naakulumujes dost THC v tele (za co ruku do ohna nedam)
teda celkom nic nebolo - mal som male a velmi krvave oci... a citil som sa opity - ale to bolo podla mna neskorou nocnou hodinou a alkoholom
teda celkom nic nebolo - mal som male a velmi krvave oci... a citil som sa opity - ale to bolo podla mna neskorou nocnou hodinou a alkoholom
A akým sposobom ste to dávali ? 
-
Ba-Yo
Light Professional
javatar: alkohol vo väčších množstvách "prebije" účinky marihuany
-
javatar
Hardcore addict
u mna to bolo tusim vzdy vodne bongo - a viac opity som bol len raz ale uz mi je to jedno... na take veci som u proste stary 
lebo ked si porovnam take finske a brčko tak z finskeho som odpaleny na cely večer až kým sa z toho nevyspím a brčko ma tak nepoloží ,lebo si možeš regulovať aký silný budeš mať stav (ako dlho to podržíš...) ...samozrejme záleží od toho aký máš matroš