Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
tiež som zo začiatku myslel, že to je nejaká blbosť ale to by nato potom nebolo toľko recenzií, skúste si niečo z toho pozrieť je toho dosť
urcite to nie je blbost, ale je to predrazene, keby sa to predavalo za vyrobne naklady + 100% marza, stalo by to 5dolarov, 30je premrstene, ale vyznam to urcite ma. zlepsi to poriadne silu uchopu a clovek poriadne citi predlaktie
-
Emkej
Light Professional
nj predražené ale nie je to zas tak strašné a ako jednorázová investícia mi to nepríde zas také drahé, keďže by to malo vydržať veľmi veľmi dlho
mam taky problem, resp ani nie problem, ale skor otazku, uz robim nejaky ten tyzden (2-3) cviky na bicepsy, pozorujem zvacsenie, ako priemerovo, tak aj vizualne, no mam taky pocit, ze biceps, sval mi nerastie do vysky, ale do sirky, je to normalne? 
robim hlavne hammer curl a dumbbell curl a koncentrovany biceps curl
robim hlavne hammer curl a dumbbell curl a koncentrovany biceps curl
Buď rád, že rastie. Tvar je daný geneticky, s tým moc neurobíš.
To je skor genetika, ako vravi hughito. A cvic nohy poriadne a nesil ten maly sval.
cvicim aj nohy, robim drepy s jednoruckami, bechpress s jednoruckami, triceps a jednoruckou za hlavou, sklapacky, vsetko striedam
Niečo sa spýtam. Rád by som vedel, ako je to s účinnosťou cvikov, pri ktorých sa nehýbe, netlakuje, skrátka nerobí nič. Iba vytrváva na jednom mieste. Ide mi hlavne o cviky na brucho. Napríklad také brušáky z činkou za hlavou sú fakt o nervy, dosť ťažké, ale keď ich podstivo spravím, cítim sa relatívne v pohode. Na druhej strane, keď robím cvik, kde sedím s lopatkami mierne nad zemou, a nohami tiež, tak brucho dostáva nehorázne zabrať, ťažko sa dýcha, a mám pocit, že mi brucho vybuchne a bude z toho týždenná svalovka. Zaujímalo by ma, či týmto cvikom skutočne posilujem, alebo iba bezvýznamne namáham svaly, keďže pri tom cviku nevykonávam žiadny pohyb. Ď. 
Posilňuj brucho klasicky.
Snažím sa troška posilňovať a všimol som si, že moje telo nie je symetrické t.j. na jednej strane mám trocha viac svalovej hmoty(všimol som si na prsiach) ako na druhej, ale keď robím cviky s dvojručkou svaly sú rovnako silné. Máte niekto rovnaký postreh? Je to normálne?
Je to normálne. Ja mám väčšiu pravú ruku, pravú nohu. Proste silnejšie časti tela. Zas ale nejde o ú úplne viditeľné rozdiely, človek to zistí metrom, prípadne, ak si fakt dobre porovná končatiny.
troska som zacal cvicit a mäso jem tak cca raz do tyzdna, viete mi nieco poradit na zdroj proteinov?! jedine co tak viem ze strukoviny, bielka z vajicok a do tych suplementov sa vobec nevyznam, vdaka za odpoved.
raz do tyzdna jes maso, co od toho ocakavas? maso mas jest 2x do dna najlepsie s ryzou 
Ak mäso ješ raz do týždňa, to znamená, že nie si vegán ani vegetarián, iba ješ málo mäsa - čo je blbosť.
Ja ak by som jedol mäso raz do týždňa tak by som nevládal žiť, nie ešte cvičiť.
Ja ak by som jedol mäso raz do týždňa tak by som nevládal žiť, nie ešte cvičiť.
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-287 ... date=29451
Lidl ma odtučňovací január, od roznych posilovacích sránd až po akciu na syry, celkom zaujímavý deal.
Lidl ma odtučňovací január, od roznych posilovacích sránd až po akciu na syry, celkom zaujímavý deal.
Tú Multifunkčnú hrázdu si pozriem.. uvidím aká kvalita bude a možno poprosím mamku... 
aj ja, to by sa mi hodilo, kvalita ale otazna
na nohy to moze byt dobre, ale ci ma to udrzi, tak to pochybujem
na nohy to moze byt dobre, ale ci ma to udrzi, tak to pochybujem
Vidíš.. max 100 kg..
musím schudnúť ešte 3.. ok boli vianoce, takže 5 
-
Hellboy248
Guru wannabe
kamarat si tam kupovat tusim hrazdu. kvalita neviem taka normalna a dodnes mu to drzi. on ma 90 tusim, pri nom to nepuklo ani nic
Ten Lídl nie je až taký shit ako sa hovorí. Kultúra nákupu síce pod bodom mrazu, ale ako počúvam, tak výrobky nie sú nejak špeciálne chybové, práve naopak. Takže nebral by som to až tak tragicky, treba vyskúšať opatrne, obzvlášť pri tej hrazde by som dal bacha na spôsob uchytenia do dverí, ak je to taká čo sa roztiahne, tak nie všetky zárubne to musia vydržať bez nutnosti šrobovania.