Zaracha a obmedzenie slobody.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Zaracha a obmedzenie slobody.
Si majetkom svojej mamy, takže rob presne to čo ti povie.
Tak , dneska som zobral aj malého brata vonka lebo oco varil guľáš na silvestra . Mama nebola doma tak som išiel bez dovolenia . Keď som prišiel domov čakalo ma nepekné prekvapenie : Mama na mňa nakryčala , že sme banda a alkoholici , že budeme žrať na silvestra suché rožky a budeme žiť s ko*ot alkoholikom tj. s otcom . A to len za to , že som bol pozreť s bratom oca ... ah jaj
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
a kde otec varil ten gulas? nejak som to nepochopil 
tak, podla toho co pises je aj mama trosku na nervy, mozno z otca...
(nechcem nikoho urazit...)
a tebe nezostava nic ine len posluchat kym skoncis skolu...
tak, podla toho co pises je aj mama trosku na nervy, mozno z otca...
(nechcem nikoho urazit...)
a tebe nezostava nic ine len posluchat kym skoncis skolu...
Nedá mi spýtať sa. Poštou ti prišlo bongo, alebo vodná fajka? Sú to totiž dve úplne odlišné veci s úplne odlišným použitím. Ja som na 16. narodeniny dostal vodnú fajku (nie bongo) aj s herbálnymi tabakmi priamo od mami. A to mám takú mamu, že keby mi našla cigaretu, tak mi ho omláti o hlavu zo všetkých strán.
Anyway, moja mama je prísna, ale za to férová. To, čo robí tvoje je imho choré. (Neber to prosím ako urážku). Je prehnane paranoidná, a príde mi, ako keby v mladosti patrila medzi tých nudnejších ľudí, alebo naopak, zažila niečo, a teraz má z toho čo robíš panický strach. Ale nejdem sa hrať na psychológa. Odporučil by som ti zájsť priamo aj s mamou k odborníkovi, nejakému rodinnému poradcovi (tak sa to volá?) a triezvo sa obhájiť. Možno mame docvakne, že to trochu preháňa.

Anyway, moja mama je prísna, ale za to férová. To, čo robí tvoje je imho choré. (Neber to prosím ako urážku). Je prehnane paranoidná, a príde mi, ako keby v mladosti patrila medzi tých nudnejších ľudí, alebo naopak, zažila niečo, a teraz má z toho čo robíš panický strach. Ale nejdem sa hrať na psychológa. Odporučil by som ti zájsť priamo aj s mamou k odborníkovi, nejakému rodinnému poradcovi (tak sa to volá?) a triezvo sa obhájiť. Možno mame docvakne, že to trochu preháňa.
Otec varil guláś a halásle na námestí .
_Hensym_ .... prišlo mi to bongo, ale to vôbec nemalo byť moje , ja som to mal dať bratrancovi ktorý stále cestuje a nemá si to ako prebrať a to nevie pochopiť . A ja mám tiež férovú mamu , mám počitač za viac než 1000 eur , kupuje mi veci , nemám sa zle . Len to niekedy preháňa a histerčí a to veľmi .
_Hensym_ .... prišlo mi to bongo, ale to vôbec nemalo byť moje , ja som to mal dať bratrancovi ktorý stále cestuje a nemá si to ako prebrať a to nevie pochopiť . A ja mám tiež férovú mamu , mám počitač za viac než 1000 eur , kupuje mi veci , nemám sa zle . Len to niekedy preháňa a histerčí a to veľmi .
Presne tak. Keď chodíš k psychológovi, tak mu porozprávaj, ako to je. Že nič neberieš, nedroguješ, nefajčíš, ale že si to matka myslí a či sa nemôže on s ňou porozprávať, pretože problém nevidíš v sebe, ale v jej správaní. Máš 16 a už by si mal byť schopný problémy riešiť a nie sa sťažovať na fóre, aký je svet nespravodlivý.
To je tak, rodicia si myslia ze ta mozu stale kontrolovat, aj ked vedia ze pomaly sa od nich odlucujes a hladas si svoju cestu, budes mat 18 a mozes odist alebo ist na vysku a mat pokoj a budes si robit co chces, taketo zvelicovanie a nafukovanie drobnosti, fanaticke zavery a podobne obmedzovanie poznam aj ja v inych rodinach. Vysledok je skoro vzdy taky, ze to dopadne este horsie, clovek si musi uvedomit sam co je prenho dobre a co zle nie byt fanaticky vedeny jednou stranou, no na druhu stranu nechcem ani teba obhajovat, ktovie ako to mas doma a ci ty si neni ten rozmaznany, takze tak.
Môžte už vymazať tému ... 4. 1. idem na krvné testy a nemám sa čoho báť , lebo som čistý .. ďakujem vám za rady
A prajem vám všetko dobré do nového roku
A tvoju mamu do toho? Akoze nic v zlom ale je neslusne otvarat cudziu postu prevziat v pohode ale jediny prijemca ma pravo otvarat postove zasielky a baliky... A to musis robit testy aj ked si cisty... Kam sa podela dovera?
Ja mam doma nieco podobne s mamou, tiez je hystericka, zo vsetkeho robi kovbojku...ale zvykol som si uz. Potom daj vediet ako to dopadlo :]
daj nam vediet ako dopadli tie testy (ak chces), daj potom info o tom ako mama zareagoval a ako to nakoniec skoncilo.
Aj ked budu negativne, tak ho bude sacovat a buzerovat nadalej. To neni problem u chlapca ale u matky.