Zaracha a obmedzenie slobody.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zaracha a obmedzenie slobody.

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Si majetkom svojej mamy, takže rob presne to čo ti povie.
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Xavier93 »

Tak , dneska som zobral aj malého brata vonka lebo oco varil guľáš na silvestra . Mama nebola doma tak som išiel bez dovolenia . Keď som prišiel domov čakalo ma nepekné prekvapenie : Mama na mňa nakryčala , že sme banda a alkoholici , že budeme žrať na silvestra suché rožky a budeme žiť s ko*ot alkoholikom tj. s otcom . A to len za to , že som bol pozreť s bratom oca ... ah jaj
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

a kde otec varil ten gulas? nejak som to nepochopil :D

tak, podla toho co pises je aj mama trosku na nervy, mozno z otca...
(nechcem nikoho urazit...)
a tebe nezostava nic ine len posluchat kym skoncis skolu...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Nedá mi spýtať sa. Poštou ti prišlo bongo, alebo vodná fajka? Sú to totiž dve úplne odlišné veci s úplne odlišným použitím. Ja som na 16. narodeniny dostal vodnú fajku (nie bongo) aj s herbálnymi tabakmi priamo od mami. A to mám takú mamu, že keby mi našla cigaretu, tak mi ho omláti o hlavu zo všetkých strán.

Anyway, moja mama je prísna, ale za to férová. To, čo robí tvoje je imho choré. (Neber to prosím ako urážku). Je prehnane paranoidná, a príde mi, ako keby v mladosti patrila medzi tých nudnejších ľudí, alebo naopak, zažila niečo, a teraz má z toho čo robíš panický strach. Ale nejdem sa hrať na psychológa. Odporučil by som ti zájsť priamo aj s mamou k odborníkovi, nejakému rodinnému poradcovi (tak sa to volá?) a triezvo sa obhájiť. Možno mame docvakne, že to trochu preháňa.

:)
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

Otec varil guláś a halásle na námestí .
_Hensym_ .... prišlo mi to bongo, ale to vôbec nemalo byť moje , ja som to mal dať bratrancovi ktorý stále cestuje a nemá si to ako prebrať a to nevie pochopiť . A ja mám tiež férovú mamu , mám počitač za viac než 1000 eur , kupuje mi veci , nemám sa zle . Len to niekedy preháňa a histerčí a to veľmi .
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Presne tak. Keď chodíš k psychológovi, tak mu porozprávaj, ako to je. Že nič neberieš, nedroguješ, nefajčíš, ale že si to matka myslí a či sa nemôže on s ňou porozprávať, pretože problém nevidíš v sebe, ale v jej správaní. Máš 16 a už by si mal byť schopný problémy riešiť a nie sa sťažovať na fóre, aký je svet nespravodlivý.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

To je tak, rodicia si myslia ze ta mozu stale kontrolovat, aj ked vedia ze pomaly sa od nich odlucujes a hladas si svoju cestu, budes mat 18 a mozes odist alebo ist na vysku a mat pokoj a budes si robit co chces, taketo zvelicovanie a nafukovanie drobnosti, fanaticke zavery a podobne obmedzovanie poznam aj ja v inych rodinach. Vysledok je skoro vzdy taky, ze to dopadne este horsie, clovek si musi uvedomit sam co je prenho dobre a co zle nie byt fanaticky vedeny jednou stranou, no na druhu stranu nechcem ani teba obhajovat, ktovie ako to mas doma a ci ty si neni ten rozmaznany, takze tak.
Xavier93
Medium Expert
Medium Expert

Môžte už vymazať tému ... 4. 1. idem na krvné testy a nemám sa čoho báť , lebo som čistý .. ďakujem vám za rady :) :) A prajem vám všetko dobré do nového roku
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

A tvoju mamu do toho? Akoze nic v zlom ale je neslusne otvarat cudziu postu prevziat v pohode ale jediny prijemca ma pravo otvarat postove zasielky a baliky... A to musis robit testy aj ked si cisty... Kam sa podela dovera?
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Ja mam doma nieco podobne s mamou, tiez je hystericka, zo vsetkeho robi kovbojku...ale zvykol som si uz. Potom daj vediet ako to dopadlo :]
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

daj nam vediet ako dopadli tie testy (ak chces), daj potom info o tom ako mama zareagoval a ako to nakoniec skoncilo.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Aj ked budu negativne, tak ho bude sacovat a buzerovat nadalej. To neni problem u chlapca ale u matky.
Napísať odpoveď