Euro Truck Simulator 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Euro Truck Simulator 2

Príspevok od používateľa brm »

Hej.. musíš si rozšíriť garáž, pribudnú Ti dva voľné sloty a do nich si najmeš šoféra a každému kúpiš jeden ťahač... a Ty samozrejme makáš ďalej. Inak ja osobne som sklamaný z výkonov tých najatých pracovníkov... ich zárobky 600-1000€ sú nič moc... pár krát ma jeden prekvapil "až" 1500€!!!

Inak ja som začal jazdiť Renault, potom Volvo a teraz to skúšam so Scaniou. :D Na nej mi síce chýba čelné zrkadlo hneď v zornom poli (ako má Volvo), cez ktoré vidím pred ťahač, ale Scania má dobrý displej medzi budíkmi, na ktorom pekne vidím tempomatovú rýchlosť.

:)
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

brm: Tvoji soferi musia prve postupit na vyssiu uroven, zo zaciatku mi zarabali mozno tak 300-600€ a teraz okolo tych 3000€
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mam uz vlastny tahac, aj firmu, ak teraz zahram rychlu pracu, tie peniaze mi nepojdu do mojej firmy?
lebo ak hram za firmu, a som v Bratislave, tak musim zobrat naklad z Bratislavy, a vela krat sa mi stalo, ze v BA boli zasielky len za 10-15tis€, pricom niekde v nemecku boli aj za 50tis€ ked som pozeral rychlu hru, cize ak by som ju zobral, kam by mi isli tie prachy?

para: skusal som klavesnicu ale presiel som na gamepad s analogom
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ako hrate? Na klavesnici, gamepade, volante?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ešte do 14 úrovne budem robiť len pre druhé firmy a potom kúpim ťahač Valiant a spravím mu maximálne možné vylepšenie. Najmem nejakého šoféra a budem ďalej jazdiť aj pre iné firmy, nech čo najskôr zarobím na ďalší ťahač teda.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

p4ra napísal:Ako hrate? Na klavesnici, gamepade, volante?
Logitech G25 s full rozsahom 2.5 otacky :) Spociatku som hral aj s manualnou H prevodovkou, ale po cca 8 hodinach herneho casu som presiel na automat. Mal som slabsi kamion a bolo treba radit aj na dialnici tak ma to prestalo bavit.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

inac zrejme som prisiel na tie nádrže...gpsko ukazuje iba tú prvú/hlavnú/veľkú nádrž, kdežto palubák ukazuje spojené obe nádrže ...zrejme to bude tak, viď screen
Prílohy
ets2_00003.png
brm
Darca
Darca

Ja jak našporil asi 50000€, zobral pôžičku a hneď kúpil vlastný kamión a začal jazdiť pre seba (nie rýchlu prácu)... sú tam vyššie zárobky, peniažky sa rýchlejšie hrnú. Takto jazdím po celej Európe... kde vyložím tovar, odtiaľ zoberiem najlepšie platenú zásielku zase do druhého mesta... a tak dookola po celej mape. Doma v Prahe som už dávno nebol, iba pár krát som tade prechádzal.

A tí najatí pracovníci získavajú vyššiu úroveň sami alebo im treba nejako dopomôcť?

Inak ja to bavím na klávesnici... ale možno, ak na budúci rok dá hojko do súťaže niektorú cenu volant a ja to vyhrám, tak snáď ETS3 si zahrám už na volante.

:D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Tiež to hrávam na klávesnici a nie je to až taká tragédia. Ale s nejakým poriadnym volantom ako má napríklad GothaR to môže posunúť tú hru o niečo vyššie čo sa hrateľnosti týka.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ten trajekt a nalodenie je spravene fantasticky, v minulosti to bol iba nudny podzemny tunel, teraz pekne spravene :) a v anglicku su opacne pruhy uplne som zabudol :D do kruhoveho som isiel do protismeru :lol: kvoli tomu 1% poskodenia :?
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

brm: oni ziskavaju sami vyssi level a skusenosti tym, ze vozia naklady a potom ti uz len pride oznamenie ze vodic <meno> postupil na dalsiu uroven...
brm
Darca
Darca

Škoda, že tá hra nemá nejaký replay, veru rád by som si pozrel nejaké tie vlastné šmyky, práve ma opäť takmer vykotilo do jarku, ale dokázal som to nejak skorigovať a skončil som "len" vo zvodidlách s 1% poškodením na kamióne aj na tovare. Stále lepšie, jak 60% z čelnej zrážky...

:D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Tak mne sa už podarilo kamión aj s nákladom prevrátiť :D Nevedel som čo mám robiť a potom som našiel aj tú pomôcku, kde si "privolám" pomoc a odtiahnu ma do najbližšie mesta. Opravil som ťahač a pokračoval som v ceste.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tomu vravím pokojná nedela :lol:
Prílohy
ets2_00005.png
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

Vedel by niekto poradit nejaku podobnu hru kde by sa dalo levelovat a potom najat vlastnych soferov ? Potrebujem to pre 8 rocneho bratranca ktoreho strasne bavia kamiony ale tuto hru mu neide rozbehnut :) vopred dakujem
Noobsz DJ
Guru
Guru

Tak zrejme nie som jediný, kto prevrátil ten kamión. Inač ako robíte screeny z hry? Cez tlačítko Print Screen mi to nefunguje.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

F11 tusím, uklada do dokumenty/ets2/screenshot
vyskusaj German Truck Simulator, to rozbeha urcite, je na to neskutocne vela modov od vymyslu sveta, ja mam napr mapu celeho sveta vratane azie aj afriky (este si nezazil aby ti na pusti dosla nafta :lol: )
inak 18wos su pecky hry
Noobsz DJ
Guru
Guru

UN2552 napísal:Vedel by niekto poradit nejaku podobnu hru kde by sa dalo levelovat a potom najat vlastnych soferov ? Potrebujem to pre 8 rocneho bratranca ktoreho strasne bavia kamiony ale tuto hru mu neide rozbehnut :) vopred dakujem
Ak mu nejde rozbehať tento ETS2, tak nech vyskúša niektorý starší titul. Napríklad 18 Wheels of Steel: Haulin'. Myslím, že konkrétne tento diel som aj hral, ale len chvíľku. Či si tam môžeš najímať šoférov a levelovať, tak to neviem.
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Čaute, prosim Vás mohli by ste skúsiť drobnú modifikáciu odo mňa:) je to nový zvuk na Volvo nieje celkom reálny mal to byť zvuk motora 12v71Detroit len potrebujem vedieť či funguje aj niekomu inémo okrem mňa zatial je iba interierový zvuk hotový. Inak ak chcete väčšiu mapu odporúčam Trucksim-Map 1.5 for ETS2 zatial pridala do hry nieaké mestá v Afrike a Európe a má sa rozrastať
Prílohy
ZVolvo Sound.rar
(890.16 KiB) 131 stiahnutí
ets2_00010.png
ets2_00004.png
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

CheZteR napísal:inac zrejme som prisiel na tie nádrže...gpsko ukazuje iba tú prvú/hlavnú/veľkú nádrž, kdežto palubák ukazuje spojené obe nádrže ...zrejme to bude tak, viď screen
Uz som na to prisiel, pri kupe kamiona som mal konfiguraciu podvozku 4x2, potom som si ho dal prerobit na 6x2 a tym sa zmensili nadrze na 600+200l. GPS aj palubny pristroj to ukazuju rovnako, ked ide mnozstvo do cerveneho, tak sa rovnako ukaze na oboch :)
Napísať odpoveď