Zabudol som heslo na fb.
Zabudol som heslo na fb.
Dobry den,chcem sa opytat nedavno som premienal heslo na fb no bol som pod alkohol troska. No zabudol som ho ja blbec skusam hocijake typy no nejde. E-mail tiez som zabudol ale ten uz nemam spojazdneny davnejsie. Viete mi pomoct prosim vas? 
Re: Zabudol som heslo na fb.
ako sa da zabudnut email, pomocou ktoreho sa prihlasujes?
na e-mail som nechodil dlhsiu dobu asi cca 2 roky a som zabudol tak som to neriesil. Vcera som si premenil heslo aaa shit. Vie mi tu niekto prosim pomoct,? 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Bud napis rovno, ze sa chces prihlasit na cudzi ucet alebo ze si debil, ked si nepamatas tieto veci. Inak sa to neda napisat. Ak niekto nevie ake ma heslo a aky mail (plus heslo na mail), tak je to smutne. Mozes si akurat tak zalozit novy ucet, pripadne sa skusit dopracovat k heslu na mail.
Nie nemam chut nikomu sa burat na ucty.Napriklad mozilla neuklada vsetky hesla do databazy alebo tak? neda sa nijako vykorculovat z toho
-
hojko
Site Admin
Ak tam to heslo mas ulozene, tak ho tam ulozene mas a vypise ti ho pri formulari. Resp. si mozes v nastaveniach Firefoxu dat zobrazit v karte sukromia ulozene hesla.
Praveze nemam ulozene
neviete nahodou,skusam obnovit ucet podla priatelov,ale na zaciatku mi ziadnu taku moznost neukazalo. Ci uz to zrusili?
to ti ukaze, ked ti nahlasia profil ako falosny alebo budes mat vysoke percento nahlasenia...
jaaj cize mi ostava len novy profil vytvorit hej?
neda sa vobec z toho vykorculovat inac?
neda sa vobec z toho vykorculovat inac?
pri prihlasovani na ucet zadavas ako svoj nick svoj mail,cize ak si na ten mail zabudol heslo,tak to si vpohode zistis a nasledne si das obnovit heslo na fb.ale aj tak si myslim ze sa snazis dostat niekomu inemu na ucet,cize mas smolu
Myslim ze kazdy musi mat aj alternativny mail, plus este pytalo aj telefonne cislo..
-
hojko
Site Admin
Phase: Nemusi. Ak si si zakladal ucet uz davno a bol overeny, tak tam mas len jeden mail a nepotrebujes tam mat telefonne cislo.
to je zvlastne, lebo mne sa zda ze davnejsie ma to dalej ani nechcelo pustit pokym nezadam a neoverim cez aktivacny kod alternativny mail.. dokonca pytalo odomna aj telefonne cislo a musel som ho overit. Mozno som bol podozrivy Markovi

Dzenky vsetkym
Nakoniec som to tak vyriesil,ze bola tam posledna alternativa,odfotit obcianku a poslat fotkou+co sa stalo a novy e-mail. Cakam uz len na schvalenie dufam. Do 24 hodin malo by to byt vybavene.
Dakujem este raz.
-
typek61
Darca
presne tak Phase neni jediny co ho to pytalo
Dali mi kod,ucet uz fici,e-mail premeneny. :)Som milo prekvapeny,ze ma tak skoro vybavili. 
neverim ze fb po tebe chcel aby si odfotil obcianku, neverim ze sa ti vobec ozvali
Chezter a co je na tom tak neuveritelne nepravdepodobne?
co som pocul tak to je ich bezna praktika najma ked maju podozrenie zo zneuzivania uctov.. Paypal to takisto moze vyzadovat ked sa par krat chybne zada potvrdzovaci kod z kreditky myslim 
-
hojko
Site Admin
Phase, precitaj si este raz co som vyssie napisal: "zakladal ucet uz davno a bol overeny"
-
nadezdakupcova
Novice
Ahoj! Prosím Ťa, mne sa presne dnes toto stalo, menila som heslo, pretože som chcela silnejsiu ochranu, ale jasom si heslo zapisala presne na papier, ale nechce mi ho priať, a kedze ten anternativny email, som ignorovala, ze nie je platny, tak teraz som zo sebou pekne vybabrala! Nove Heslo mi po novom prihlaseni na ucet nechcelo vziať, neviem, či sa mi nejake hacker nenabural do pocitaca, aj preto som si menila heslo, lebo som mala podozrenie, a prote som to podcenila, a vlasne ani som to nechala, co mi vkuse vyhadzuje, ze neplatny email, no teraz mi to došlo! Moja chyba, som hľupaňa! Lob o ja som ten alternativny email pouzivala iba preto, aby mi tak chodili vsetky cinnosti co mi na predoslom emaili velmi vadilo, vkuse to vymazavat, kazdy jeden pohyb na fb, ci moj, ci od priatelov, ci kometovanie fotiek, to mi vsetko chodilo ako sprava na email, a to mi slo brutalne na nervy, takze preto som to takto poriešila. Prosim porad mi, budem Ti fakt veľmi vdačná! Čo možem s tým urobiť? lebo snažim sa to naštudovať, ale nejak sa mi nedarí, asi je veľmi malé percento ľudí, ktorý sa to tiež stalo a nahodne som sa dostala k tebe, ed so mzadala do googla, zabudla som heslo na fb. Ďakujem za pomoc. S pozdravom Naďa.