MYAUDIO 1008B
- podľa všetkého, by to mohla byť séria 10, ale žiadne bližšie info som nikde nenašiel ...
Ak ktosi niečo nájdete, budem rád
Dík, K+
tj dvojjadrakAz alacsony ára ellenére, teljesítményét tekintve nem tér el drágább társaitól. Egy 1000Mhz-es Amlogic AML8726M Cortex A9-es chipset gondoskodik arról, hogy az alkalmazásaid a megfelelő sebességgel fussanak rajta.
takze - tablet my audio "10 som v kosickom tescu kupila synovi na Vianoce - tiez som predtym zhanala kadejake informacie a nenasla som nic, tzak som si ho enchala vybalit a ukazat. Problem je asi v tom, ze ich mali uz o dost skor, aj v predchadzajucom letaku - ja konkretne som kupila 2.11. a akcia bola uz od 31.10. na nihc. Vtedy este mali aj 10 aj 7 palcvove , ale predavali sa rychlo. Predavacky som sa pytala, ci ich maju dost, vahala som, ci vziat, vravela, ze sa predavacju, ze ona pracovala v stredu, to ich predala 16 kusov (prvy den akcie) , vo stvrtok nerobila, ale boli naskladnene, v piatok som kupila ja a este mali. Potom som ihc tam vidavala este asi 2 tyzdne istoiste a teraz uz maju len "7 palcove.Lubenečko napísal:Skúsil som ďalšie väčšie mesto, Košice. Tam mi aspoň zodvihli, ale nikde ho nemajú, že prišli im len 7 palcové.
//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 13:50)
BA - Hypertesco P. Biskupice - vypredané