TESCO ponuka - Tablet MYAUDIO 1008B

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

TESCO ponuka - Tablet MYAUDIO 1008B

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ahojte, neviem sa nikde dopátrať na nete k tomuto zariadeniu, čo má Tesco v ponuke v akcii.

MYAUDIO 1008B

- podľa všetkého, by to mohla byť séria 10, ale žiadne bližšie info som nikde nenašiel ...
Ak ktosi niečo nájdete, budem rád :)

Dík, K+
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: TESCO ponuka - Tablet MYAUDIO 1008B

Príspevok od používateľa CheZteR »

maju to aj v tescu fyzicky? vylozeny niekde? idem akurat tak to mozem pozret...
za 115€ 10" neviem neviem ci to nebude nejaka trollovina cinska s trhacim systemom
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Ponuka platí od zajtra, tak neviem či tam bude ... a možno aj ak, tak v plnej cene asi.

Ja v podstate hľadám len niečo na video. Žiadne hry .. ani nič. Takže cena mi prišla fajn na to aká
je to uhlopriečka / rozlíšenie + 2 roky záruka. To nebudem mať ani cez bazár od nikoho a ani z Číny.
Chcel som si pozrieť nejaké video na YouTube, ale bez šance... nič mi nenájde
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

podla ofic stranky to ma -
Az alacsony ára ellenére, teljesítményét tekintve nem tér el drágább társaitól. Egy 1000Mhz-es Amlogic AML8726M Cortex A9-es chipset gondoskodik arról, hogy az alkalmazásaid a megfelelő sebességgel fussanak rajta.
tj dvojjadrak

jedine coho by som sa obaval je ze to nebude mat kapacitny ale stary rezistivny displej... co je aj dost mozne...

proste madari vyrabaju tablety pre tesco :D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Našiel som recenziu modelu 908A .. myslím, že to bolo jedno-jadro. Kapacitný bol displej.
Vyzeralo to v pohode a presne to tak vyzeralo, že je to pre TESCO určené ..nakoľko aj v názve bolo TESCO Tablet :D (polske video)

Ale zas tá cena nie je zlá :) a ako som písal, hry nehrávam. Pôjdem zajtra čeknuť do TESCA :) uvidím, či ho vôbec budú mať ... či len nedali akciu aby nalákali ľudí :roll:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

hladal som ho ale nenasiel som ho
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Dík, no skúsim zajtra ja v Žiline čeknúť. Predsa je len tá akcia až od zajtra... tak hádam :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

dajte potom vedieť, mame by mohol stačiť
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Skúsil som len zavolať na infolinku TESCO v našom meste a spýtať sa na dostupnosť tabletu. Predsa len je to niečo väčšie, nepoviem keby sa pýtam, či majú čerstvo nepečené rožky ...
ale nemôžu informovať o žiadnom produkte telefonicky. Dúfajú, že aj keď nenájdem to čo hľadám, tak kúpim niečo iné čo ani nepotrebujem :smt059 :twisted: Svine obchodnícke :lol:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

naco potom maju tu infolinku?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

No bol som v hypertescu v ZA. Pytal som sa na ten model. Samozrejme ze vypredany. Zevraj je v ponuke uz mesiac... Dovtedy ze bol. Ale teraz sko je v akcii tak nie je :D zacal mi ponukat nejake 7-8 palcove za 80e ... Ciste lakanie zakaznikov. Vedia ze nemaju uz viac kusov tak daju exkluzivnu zlavu/ akciu

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 11:21)
Pojdem este skusit este stare tesco pri Mirage. A ak nebude berem ten goclever z metra za 107e ... Sice o nieco slabsi, a len 9ka displej ale je k nemu puzdro a BT klavesnica

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 12:11)
Cekol som aj druhe tesco teda ... Ked som povedal nazov ihned odpoved vypredane a nevedia kedy pridu dalsie :D

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 12:35)
OK, telefonicky sa mi podarilo nakoniec overiť, že ho nemajú ani v TESCU v Považskej Bystrici :D

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 13:46)
nedá mi to ... už proste len zisťujem... :lol: :roll:

obvolal som Bratislavu. Zatial 4 hyper/extra (najväčšie TESCA) .. v troch mi ani nedvihli telefón vo štvrtom ma dve minúty bez úspechu prepájali na elektro.
Skúsil som ďalšie väčšie mesto, Košice. Tam mi aspoň zodvihli, ale nikde ho nemajú, že prišli im len 7 palcové.

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 13:50)
BA - Hypertesco P. Biskupice - vypredané :D
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

typicke tesco akcie , je to proste len o nalakni ludi a ked nejakemu neznalemu ponuknu iny za 80€ tak vezme ja ten.. je to smutne, takto o*ebavať...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Vy*ral som sa na celé TESCO a kúpil si z Alzy :lol: .. v každom prípade som zvedavý či ho budú mať a aká bude jeho kvalita keď si ho obzriem na predajni :)
jennny
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jennny »

Lubenečko napísal:Skúsil som ďalšie väčšie mesto, Košice. Tam mi aspoň zodvihli, ale nikde ho nemajú, že prišli im len 7 palcové.

//autoeditácia príspevku (21 Nov 2012, 13:50)
BA - Hypertesco P. Biskupice - vypredané :D
takze - tablet my audio "10 som v kosickom tescu kupila synovi na Vianoce - tiez som predtym zhanala kadejake informacie a nenasla som nic, tzak som si ho enchala vybalit a ukazat. Problem je asi v tom, ze ich mali uz o dost skor, aj v predchadzajucom letaku - ja konkretne som kupila 2.11. a akcia bola uz od 31.10. na nihc. Vtedy este mali aj 10 aj 7 palcvove , ale predavali sa rychlo. Predavacky som sa pytala, ci ich maju dost, vahala som, ci vziat, vravela, ze sa predavacju, ze ona pracovala v stredu, to ich predala 16 kusov (prvy den akcie) , vo stvrtok nerobila, ale boli naskladnene, v piatok som kupila ja a este mali. Potom som ihc tam vidavala este asi 2 tyzdne istoiste a teraz uz maju len "7 palcove.
Ale neurobili to, ze nalakali ludi a ziadne tovar - mali ihc,. Akurat ich zopakovali v dvoch katalagoch a pri tom druom opakovani ich uz nemali dostatok.

a inak je velmi fajn (poskusala som po vceceroch jeho funkcie) , uvidime, kolko vydrzi, ale tak zaruka je 2 roky a tesco nerobi ziadne problemy s reklamaciami, tak sa nebojim.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

tak drzim palce, ale zatazkavacej skuske ho podrobi az vas syn :D
jennny
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jennny »

dakujem. ano :) az on.
ale ma na skusanie 2 roky, tak verim, ze to bude v poriadku :wink:
sajbik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa sajbik »

Tak po par dnoch používania sa ukazalo prečo je cena len 100€ :D :D Displej strašne zle reaguje niekedy musim aj 3x stlačit aby zareagoval. System strašne seka no hrúúúza a po pripojení na nabíjačku je tablet nepoužitelný - ak sa nabíje tak celý hapruje nereaguje správne na stlačené body a prestávajú pracovať aplikácie a zo servisu sa vráti s tým ze je všetko ok. KUA do poriadneho HOV.A som stúpi este ze to až tak nebolí sa co by človek chcel za +/-100€.
Ak máte ešte niekto takéto problémy dajte mi vedieť dakujem.
Napísať odpoveď