devil eyes svetla
devil eyes svetla
chcel by som si dať do svetiel tieto LEd pásiky
http://www.akaros.sk/?p=LED%20p%C3%A1si ... 2&pr=10766
len neviem ako by som to mal potom zapojiť nemate niekto stým skusenosti?
http://www.akaros.sk/?p=LED%20p%C3%A1si ... 2&pr=10766
len neviem ako by som to mal potom zapojiť nemate niekto stým skusenosti?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: devil eyes svetla
...1. nikde tam nevidím napísané že má certifikáciu...2. ak sa do elektriky nevyznáš, tak si to daj zapojiť v servise...zapojenie závisí od toho, čo chceš aby to robilo...zvyčajne k tomu ešte budeš potrebovať nejaké iné veci, napr relé atp...
na to treba aj certifikáciu? plno aut už som videl čo malo toto na svetlach
a chcem aby to bolo ako denne svetenie
a do elektriky sa veľmi nevyznám tak som myslel ,že či neikto nemá stym skusenosti ,že ako to zapojiť
a chcem aby to bolo ako denne svetenie
a do elektriky sa veľmi nevyznám tak som myslel ,že či neikto nemá stym skusenosti ,že ako to zapojiť
-
tacosi
Moderátor
Nehovoriac o tom,ze cez Stk urcite neprejdes
-
Grim
Darca
...samozrejme...ak sa nevyznáš, zver to servisu...poradil by som ti inak, keby si vedel čo ideš robiť, čo očividne nevieš...ešte tam niečo zle pospájaš a bude to ešte horšie, nehovoriac o tom, že pájkovačku doma asi nemáš, takže by to tak aj vyzeralo...
Pocuvaj ty tuningovy saso. Mas stare auto, ktore ledva jazdi, mas problem s prevodovkou, mas puknute celne sklo cez polovicu a ty chces robit tuning v podobe vyfukov a lediek? Co keby si si dal najskor auto do poriadku, aby jazdilo ako malo a aby si sa dostal cez STK, miesto toho co tu vymyslas za kraviny? Predpokladam, ze mas tak 18 rokov a ledva mas vodicak v rukach, ale hlupych napadov mas habadej. Ked ta zastavia policajti a vsimnu si to celne sklo, tak si dosoferoval, pretoze prides o technicak.
počuvaj ma ty demen*tko .. teba je pi** potom čo ja chem robiť na mojom aute.. auto davam pomaly doporiadku ty deme** keby si veedel čo všetko som už naňom prerobil,, piš si svoje teple komentiky niekam na homo stranky..
a cez STK som prešiel už plati mi do 12.12.2014 aj emisne.. to ,že mi puklo predne sklo to si ja vyriešim.. a prevodovka už je opravena..
ty maš asi komplexy zo svojho života čo?
jazdiš na 120tke(na ktorej ti stále odpádavajú dvere) ktore ti kupila mamka a vyskakuješ tu jak keby si mal Ferrari zaparkované v garaži..nemožeš vedieť koľko ja mám rokov ,nemožeš vedieť koľko aut mám nemožeš vedieť nič.. to čo ty tu pišeš su len domyšlane komenty ktory si možeš strčiť akurat vieš kam..skôr ako napišeš dalši blby koment tak navštiv doktora na Psychiatrii
a cez STK som prešiel už plati mi do 12.12.2014 aj emisne.. to ,že mi puklo predne sklo to si ja vyriešim.. a prevodovka už je opravena..
ty maš asi komplexy zo svojho života čo?
-
RATZINGER666
Darca
heker: ...podla prejavu ma dokonca menej ako 18 
ctrx: nevrtaj sa v tom a bud rad, ze ta rakva este jazdi... a nenavazaj sa tu do ludi, mas tu ledva 30 prispevkov a uz tu sekas machra, nahodou heker Ta velmi dobre odhadol... napis radsej, co si uz na nom "vsetko porobil" (rozumej "zbytocne vyhodil peniaze")... aj to, ako si opravil prevodovku, kedze podla opisu to vyzeralo skor na spojku...
ctrx: nevrtaj sa v tom a bud rad, ze ta rakva este jazdi... a nenavazaj sa tu do ludi, mas tu ledva 30 prispevkov a uz tu sekas machra, nahodou heker Ta velmi dobre odhadol... napis radsej, co si uz na nom "vsetko porobil" (rozumej "zbytocne vyhodil peniaze")... aj to, ako si opravil prevodovku, kedze podla opisu to vyzeralo skor na spojku...
4 elektricke okna vyhrievanie sedadiel,alarm,centralne zamykanie na DO,vymenil tlmice,podsvietenie SPZ,oprava strešneho okna,automaticke vyklapanie displaya na opierkach+zapojenie,napojenie SUB+ZOS na DO,oprava karoserie plus komplet nová metalíza.. autam sa venujem 1rok a ešte sa len učim snimi tak preto tu pišem.. niektore veci som sa už naučil.. auto som kupil za 400eur mal popraskanu karoseriu ešte ,že mám známeho čo my pomohol to nastriekať dosť lacno
-
tacosi
Moderátor
Snad nemyslis vazne
Podla toho co pises, ze si na aute urobil sa da povedat, ze si kupil stary vrak z vrakoviska a teraz do neho len vrazaz peniaze za peniazmi. Mozno sa nieco na tom naucis, ale kolko ta to stoji penazi, tak to az pekne nie je. Radsej si sa mal ucit na starej skodovke a potom nasetrit a kupit nieco v lepsom stave.
Preco ta zaujima co mam ja za auto? Potesi ta to, ak ti napisem co momentalne vlastnim a na com jazdim? Nebudes si potom robit zo mna srandu a urazat ma? Nepotrebujem sa tu tym schvalit a ani moc nechcem, ale pre teba to mozem urobit, ak ti to zdvihne ego.
Preco ta zaujima co mam ja za auto? Potesi ta to, ak ti napisem co momentalne vlastnim a na com jazdim? Nebudes si potom robit zo mna srandu a urazat ma? Nepotrebujem sa tu tym schvalit a ani moc nechcem, ale pre teba to mozem urobit, ak ti to zdvihne ego.
no vieš koľko ma to stálo ti presne napišem.
*cely sýstem na 4 okna ,alarm ,2x displaye,tlmiče,žiarovky,a central som mal zadarmo "kamarat dováža na kamione pre jeden veľkoobchod s autodielmi a sem tam mi nejaku krabicu donesie"
*vyhrievanie sedadiel-40eur
*SUB+ZOSIK som mal s druheho auta ktore som už predal
*lakovanie- všetky praskliny na karoserii som si zoškrabal a vybrusil brusným papierom dal som jednemu známemu prestriekať a kedže mal čiernu metalízu ešte v lakovni tak cele lakovanie ma vyšlo na 40eur
*oprava strešneho okna tam stačilo vymeniť jeden vypinač tak som si ho zohnal za 7eur
takže za auto+všetko čo som na ňom spravil ma vyšlo na nejakych 487
tak a teraz ked ešte poriešim to prasknute čelne sklo ,práve včera som to riešil s jedným dám mu 30eur ked sa prihlasi na poistovni ako vinnik on stým suhlasil takže okno by mi mala zaplatiť poistka
tak ked okno bude spravene tak auto možem predať za nejakych 800-900eur
celkový zisk je nejakych 250-350eur čo si myslim ,že je dobre
tak ako som spravil s naburanej audi r2004 hatchback kupil som ju za 500eur mala 2dvere na pravej strane aj zadny naraznik cely rozbity a aj tie prahy
od kamoša čo robi pre ten veľkoobchod sdielami nech pozrie či nema na a3 2004 nejake narazniky,prahy..
dvere mi vyklepoval sused spravil to tak ,že keby som nevedel tak ani nezpoznám ,že tie dvere boli niekedy burane(proste ani jedna mala bublinka nič ani dierka proste rovno vyklepane presne do takeho obluka presne jak ma byť)
tie narazniky mi doniesol aj zadny predny ,bočni ,prahy a ešte mi dall aj spojler za smiešnych 50eur
známy mi to prestriekal za 80eur komplet cele auto tiež čierna metaliza
nefunguovala elektronika proste ,klimatizácia,radio,okná... tak moj otec elektrikár mi na to pozrel a zistil ,že celá elektronika je zapojená na jednom konektore ktorý bol poškodený tak to prepojil odznova tak jak ma byť a porste všetko išlo..
auto ma stálo 500 euro plus vrazene donho peniaze 130
takže celkovo 630 nejakych 650 zaokruhlim
jak som ho opravil tak som ho dal na inzerat za 2500 ozvalo sa mi niekoľko ludi a na druhy deň bolo auto predane za 2350eur
takže celkovo som zarobil 1700 eur..
no a toto presne planujem stymot autom
auta mi nekupuje ocko ani mamka kupujem si ich sám.. nepotrebujem sa vyvažať na mercedese od bohateho ocka radšej si nňho sám zarobim
*cely sýstem na 4 okna ,alarm ,2x displaye,tlmiče,žiarovky,a central som mal zadarmo "kamarat dováža na kamione pre jeden veľkoobchod s autodielmi a sem tam mi nejaku krabicu donesie"
*vyhrievanie sedadiel-40eur
*SUB+ZOSIK som mal s druheho auta ktore som už predal
*lakovanie- všetky praskliny na karoserii som si zoškrabal a vybrusil brusným papierom dal som jednemu známemu prestriekať a kedže mal čiernu metalízu ešte v lakovni tak cele lakovanie ma vyšlo na 40eur
*oprava strešneho okna tam stačilo vymeniť jeden vypinač tak som si ho zohnal za 7eur
takže za auto+všetko čo som na ňom spravil ma vyšlo na nejakych 487
tak a teraz ked ešte poriešim to prasknute čelne sklo ,práve včera som to riešil s jedným dám mu 30eur ked sa prihlasi na poistovni ako vinnik on stým suhlasil takže okno by mi mala zaplatiť poistka
tak ked okno bude spravene tak auto možem predať za nejakych 800-900eur
celkový zisk je nejakych 250-350eur čo si myslim ,že je dobre
tak ako som spravil s naburanej audi r2004 hatchback kupil som ju za 500eur mala 2dvere na pravej strane aj zadny naraznik cely rozbity a aj tie prahy
od kamoša čo robi pre ten veľkoobchod sdielami nech pozrie či nema na a3 2004 nejake narazniky,prahy..
dvere mi vyklepoval sused spravil to tak ,že keby som nevedel tak ani nezpoznám ,že tie dvere boli niekedy burane(proste ani jedna mala bublinka nič ani dierka proste rovno vyklepane presne do takeho obluka presne jak ma byť)
tie narazniky mi doniesol aj zadny predny ,bočni ,prahy a ešte mi dall aj spojler za smiešnych 50eur
známy mi to prestriekal za 80eur komplet cele auto tiež čierna metaliza
nefunguovala elektronika proste ,klimatizácia,radio,okná... tak moj otec elektrikár mi na to pozrel a zistil ,že celá elektronika je zapojená na jednom konektore ktorý bol poškodený tak to prepojil odznova tak jak ma byť a porste všetko išlo..
auto ma stálo 500 euro plus vrazene donho peniaze 130
takže celkovo 630 nejakych 650 zaokruhlim
jak som ho opravil tak som ho dal na inzerat za 2500 ozvalo sa mi niekoľko ludi a na druhy deň bolo auto predane za 2350eur
takže celkovo som zarobil 1700 eur..
no a toto presne planujem stymot autom
auta mi nekupuje ocko ani mamka kupujem si ich sám.. nepotrebujem sa vyvažať na mercedese od bohateho ocka radšej si nňho sám zarobim
-
tacosi
Moderátor
Za tie roky co mam dceru,si aj ja rad precitam rozpravky,a za tieto vety,Ti davam jednotku 
Mimochodom ten sused je kuzelnik ?
Mimochodom ten sused je kuzelnik ?
za tie svetla domacky robene by som vrazdil...
inak to mas dobre vymyslene kazdy ti nieco robi a vsetko zadarmo a ty nerobis nic len zarabas
inak ako bolo povedane pekna rozpravka
inak to mas dobre vymyslene kazdy ti nieco robi a vsetko zadarmo a ty nerobis nic len zarabas
celolak metalizy za 80€, to striekal syntetikou?
inac, ked tak zarabas na autach, tak si kup riadne denne svetla a nemusis traposit s led pasikmi, ktore na aute nemaju co robit
ak je tvoj otec elektrikar tak to ma zapojene za chvilu
inac, ked tak zarabas na autach, tak si kup riadne denne svetla a nemusis traposit s led pasikmi, ktore na aute nemaju co robit
-
bry4n1
Light Star
Kde berie clovek takeho formatu na to peniaze? Sice, uz som videl aj takeho, <ktori pyse asy takto> a siel kupovat auto za ~8000€. (bol to Slovak, ziadny cudzinec a pod.)
Z týchto tvojich príbehov ti nikto neuverí ani slovo. Ak sa autám rozumieš rovnako, ako počítačom, tak úprimne tvoje auto ľutujem...
Našťastie vďaka tomu, že vidia za volantom 18-ročného tuzera, na svoje rozbité Polo dávaš LED svetlá, "športový" výfuk, LED tunning a prasknuté okno každý vie, že si má držať aspoň pol kilometra odstup od tvojho auta, ktoré v horšom prípade ani nezabrzdí
Našťastie vďaka tomu, že vidia za volantom 18-ročného tuzera, na svoje rozbité Polo dávaš LED svetlá, "športový" výfuk, LED tunning a prasknuté okno každý vie, že si má držať aspoň pol kilometra odstup od tvojho auta, ktoré v horšom prípade ani nezabrzdí
-
RATZINGER666
Darca
Ty vole, takyto autickar a nevie si poradit s dennym svietenim, svetelnymi trubicami a pyta sa, ci jeho auto zmeni zvuk, ak da iny vyfuk 
dva metalizove celolaky dokopy za 120e? no mat tolko farby doma, tak som bohac
narob nam nejake fotky, vsetci sme zvedavi 

dva metalizove celolaky dokopy za 120e? no mat tolko farby doma, tak som bohac
tak to sa Ti divim... keby mi ktosi kupil auto, aky nadseny by som este bolctrx napísal:nepotrebujem sa vyvažať na mercedese od bohateho ocka
Zabudol si na vymenu tlmicov o ktorej si pisal vyysie, takze cena opravy sa pravdepodobne navysila o tie tlmice. Ja by som si pozrel fotky toho auta co si kupil za 500 eur a predal za 2350 eur, teda nie len na fotky, ale aj na popis auta, teda motorizaciu, najazdene km, technicky stav, info k pneu a tak dalej. Lebo tomu co si napisal nemozes ani sam uverit.
Ano, mam Mercedes, zarobil som si nan sam a je to moja laska. Predtym som jazdil na niecom podobnom, nie na Mercedese, niekede by si sa o tom mohol docitat aj vo fore, tusim som tu o tom pisal mozno pred rokom alebo dvomi.
Ano, mam Mercedes, zarobil som si nan sam a je to moja laska. Predtym som jazdil na niecom podobnom, nie na Mercedese, niekede by si sa o tom mohol docitat aj vo fore, tusim som tu o tom pisal mozno pred rokom alebo dvomi.
-
WiZard
Star
auto-moto-qwerty?
...po tolkych upravach nevies zapojit LED pasiky a dokonca ani to, ze potrebuju certifikat?? Zaujimal by ma inzerat na tu audinu, co si predal za 2350 €
Rozpravky si chod pisat na pokec... (a k tvojim dalsim temam sa nejdem radsej ani vyjadrovat... tu mi to ale nedalo...)