Dnes sa mi ale stalo niečo fakt divné. Šiel som diaľkovým busom, ktorým som nikdy nešiel, do mesta, v ktorom som nikdy nebol. Za mnou sedeli dvaja chalani, ktorých som nikdy nevidel, zrazu sa mi situácia zazdala povedomá, asi zo sna, proste ten pocit "deja-vu", a ja som po dobu asi minúty (!!!) absolútne presne vedel, čo odpovie jeden druhému, a aby toho nebolo málo, niekoľko sekúnd dopredu som vedel, že jednej pani spadne batoh z batožinového priestoru nad sedačkami, a vedel som, že presne tan chalan za mnou sa ponúkne aby to zodvihol. Vedel som dopredu absolútne každú frázu ktorú povedali, a to ich bolo minimálne 10, vedel som kedy sa zasmejú. Je to také zvláštne popísať, možno to neznie nijak extra, ale bol to fakt divný, nepríjemný pocit. Tep sa mi zvýšil na dvojnásobok, a fakt som sa trochu cítil ako vo filme nezvratný osud.
Čo vy, stali sa vám podobné situácie? Nájdem si o tom niečo na nete, lebo nejak mi nejde do mozgu ako môže človek predpovedať čo sa stane na základe (asi) sna.