Bela Bugar

Diskusie na politické témy...

Volili by ste Belu Bugara za prezidenta SR?

Ano
19
13%
Nie
120
85%
Neviem
2
1%

Celkom hlasov: 141

Retsko
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retsko »

Neviem co sa tu vzrusujete? Nech by bol hoci aj cernoch (vsak jojo a aryan), ale bol by to dobry politik, tak by som ho volil za prezidenta. Nie je to madar, pokial ma slovensku narodnost predsa... Koniec koncov aj Schvartzenegger je prikladom cudzinca vo veducej f-cii a jeho prizvuk tiez nie je rydzo americky...
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

madar jeden,este slotu hej
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Kedy už konečne pochopíte že Bela Bugar nie je MAĎAR !!!!!!!!!! Má SLOVENSKU NÁRODNOSŤ a to že je v SMK či hovorí po maďarsky a zaujma sa o Maďarov resp. Maďarsky hovoriacich občanov Slovenska neznamená že je Maďar.

Maďar je človek - št. občan Maďarska a národnosti Maďarskej (= sa narodil v Maďarsku)

V tom prípade ako tu furt spomínate že vraj len preto, že sa zaujma o Maďarov.... potom kludne všetky menšiny žijúce u nás môžu odcúdziť Slotu za to, že koná len v záujme Slovákov a nie v záujme iných národnostných menšín.
V ústave by malo byť napísané MY OBČANIA SR a nie My národ Slovenský bo potom si kludne nejaký občan čo sa cíti byť Maďarom či inej národnostnej menšiny môže povedať, že pre mňa ústava neplatí lebo ja nepatrím do národa Slovenského a tak by v podstate mohol konať beztrestne lebo ústava sa ho teoreticky netýka.
wolow
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolow »

nechapem, ako vobec niekoho moze take nieco napadnud ... Madar za prezidenta SR :evil:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Bela Bugar nieje madar a je Slovak (ma Slovensku narodnosť)
preto môže byť prezidentom SR
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Linkman napísal:Kedy už konečne pochopíte že Bela Bugar nie je MAĎAR !!!!!!!!!! Má SLOVENSKU NÁRODNOSŤ a to že je v SMK či hovorí po maďarsky a zaujma sa o Maďarov resp. Maďarsky hovoriacich občanov Slovenska neznamená že je Maďar.

Maďar je človek - št. občan Maďarska a národnosti Maďarskej (= sa narodil v Maďarsku)

V tom prípade ako tu furt spomínate že vraj len preto, že sa zaujma o Maďarov.... potom kludne všetky menšiny žijúce u nás môžu odcúdziť Slotu za to, že koná len v záujme Slovákov a nie v záujme iných národnostných menšín.
V ústave by malo byť napísané MY OBČANIA SR a nie My národ Slovenský bo potom si kludne nejaký občan čo sa cíti byť Maďarom či inej národnostnej menšiny môže povedať, že pre mňa ústava neplatí lebo ja nepatrím do národa Slovenského a tak by v podstate mohol konať beztrestne lebo ústava sa ho teoreticky netýka.
Omyl! Nemyl si narodnost so statnou prislusnostou- obcianstvom. Bugar ma statnu prislusnost Slovensku- inak by nemohol byt zvoleny, ale hlasi sa k madarskej narodnosti. Narodnost pritom vobec nie je podmienena tym, ci sa narodil v Madarsku alebo na Slovensku. Taktiez, narodnost sa zo zakona nepovazuje za nutnost- napr. pri scitani obyvatelstva sa nemusis prihlasit k ziadnej narodnosti, ak sam nechces. Zakon akurat uklada nutnost existencie statnej prislusnosti, t.j. obcianstva. Alebo, ako by si vysvetlil romsku narodnost? Totiz, podla tvojej definicie narodnosti by sa ludia nemohli hlasit k romskej narodnosti (napr.).
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Tomasito napísal:Omyl! Nemyl si narodnost so statnou prislusnostou- obcianstvom. Bugar ma statnu prislusnost Slovensku- inak by nemohol byt zvoleny, ale hlasi sa k madarskej narodnosti. Narodnost pritom vobec nie je podmienena tym, ci sa narodil v Madarsku alebo na Slovensku. Taktiez, narodnost sa zo zakona nepovazuje za nutnost- napr. pri scitani obyvatelstva sa nemusis prihlasit k ziadnej narodnosti, ak sam nechces. Zakon akurat uklada nutnost existencie statnej prislusnosti, t.j. obcianstva. Alebo, ako by si vysvetlil romsku narodnost? Totiz, podla tvojej definicie narodnosti by sa ludia nemohli hlasit k romskej narodnosti (napr.).
Viac krat verejne vyhlasil, ze je Slovak(slovenska narodnost), ale ak by aj Bugar bol Madar a vadilo by Ti to mozes si zvolit Slovaka alkoholika Slotu.
Tomasito
VIP
VIP

cert: Preco zavadzas? Nemusis sa schovavat za ziadne “ale ak by“... Bela Bugar sa otvorene hlasi k narodnosti madarskej.

Kód: Vybrať všetko

http://www.zbierka.sk/parlament-pos.asp?po=23 
BTW. to, na co som reagoval v pripade Linkmana je jasne a zrozumitelne (narodnost nie je statna prislusnost a vobec nemusi suvisiet s miestom narodenia- nic viac, nic menej). Ak mas voci tomuto nejake vecne vyhrady, nech sa paci..., ale prestan si vymyslat kadejake "vyhlasenia" a adresovat mi OT provokacie suvisiace so Slotom. Co mam so Slotom viac spolocne ako ty?!
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

No...na slovensku niesu ziadni poriadni kandidati na prezidenta,ale moj nazor:ja by som ho aj zvolil za prezidenta...
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

t0m4s3 napísal:Les mohol by si vediet ze tolko co spravil Slota pre Zilinu nespravil nikdy ziadny primator pre ziadne mesto na Slovensku - Zilincania na neho nedaju dopustit. Som z Martina takze viem o com hovorim. Proti Belovi ako osobe nic nemam, ale SMK zrovna nemusim. Nech sa kludne prestahuje, ak sa mu tam bude pacit. Madarske meno? Ja mam tiez madarske meno...
:D :D nedaju nanho dopustit a ten dilino prehral volby :D :D
Tomasito
VIP
VIP

skura3, lol, ten prispevok napisal tomase 27 Juna 2005...
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

nie.. uz z dovodu ze by sa mal vratit tam kde sa narodil a nemal by tu uz vobec co robit vo slovenskej vlade... A konkretne mi nanom vadi aj to ze sa ku kazdej situacii postavy takym uhlom a povie k nej take nezmysli len aby vyznelo ze chce prenas dobre :evil: :)
gizzmo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gizzmo »

bocian napísal:nie.. uz z dovodu ze by sa mal vratit tam kde sa narodil a nemal by tu uz vobec co robit vo slovenskej vlade... A konkretne mi nanom vadi aj to ze sa ku kazdej situacii postavy takym uhlom a povie k nej take nezmysli len aby vyznelo ze chce prenas dobre :evil: :)
A kam by mal ist? Zije v state, v ktorom sa narodil vyrastol, vystudoval, a kde zije. Podobne ako jeho rodicia, stary rodicia,... Ako obcan slovenskej republiky tam podla mna ma co robit. S narodnostou to nema nic spolocne, tiez sa mozes hlasit k akejkolvek narodnosti, napriklad aj k martanskej alebo k vesmirnym ludom, ak to tam citis.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jakeho kkta napadlo aby nam po 1000 roci nadvlady o5 zasadol na tron madar.mali by sme si vazit svojbytnost a uz len kvoli tomu vsetkymi silami zabranit aby nam tu vladli madari,cigani,zidia atd atd
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

[quote="Linkman"]Kedy už konečne pochopíte že Bela Bugar nie je MAĎAR !!!!!!!!!! Má SLOVENSKU NÁRODNOSŤ a to že je v SMK či hovorí po maďarsky a zaujma sa o Maďarov resp. Maďarsky hovoriacich občanov Slovenska neznamená že je Maďar.

Nesuhlasim s tebou.Národnosť je hlasenie sa k narodu zijucom napr v inej krajine ako mam obcianstvo.Obcianstvo ma mozno SR ale narodnost ma urcite madarsku.A narodenie uz duplom nema vplyv ci uz na obcianstvo ci uz na narodnost.
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

Linkman napísal:Bela Bugar nieje madar a je Slovak (ma Slovensku narodnosť)
preto môže byť prezidentom SR
Narodnost nema vplyv na kandidata prezidenta.Skor občianstvo.Narodnost nesmie byt nikomu na ujmu ani na zvydnovanie.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Prezident nema na slovensku pomaly ziadnu moc a je mi jedno kto je vo vlade aj tak z toho nic prospesne nevznikne takze iba cisto pre fun by som ho zvolil :D
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

deblasco napísal:pominal ti kopec pracho z dani... :D
Ale áno keď sa privatizovala slovenská energetika tak číkoš a jeho ťirpácká banda dvíhal nei len ruky ale sj nohy :smt068 :smt067
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

Keď som videl tú hlasovaciu otázku až mi prišlo zle... pre boha aby reprezentoval Slovákov maďar??? to je neprípustné.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ja by som ho urcite nevolil. Keby sa on stal prezidentom Slota by nanho urcite spachal atentat.
Napísať odpoveď