Bela Bugar
Neviem co sa tu vzrusujete? Nech by bol hoci aj cernoch (vsak jojo a aryan), ale bol by to dobry politik, tak by som ho volil za prezidenta. Nie je to madar, pokial ma slovensku narodnost predsa... Koniec koncov aj Schvartzenegger je prikladom cudzinca vo veducej f-cii a jeho prizvuk tiez nie je rydzo americky...
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kedy už konečne pochopíte že Bela Bugar nie je MAĎAR !!!!!!!!!! Má SLOVENSKU NÁRODNOSŤ a to že je v SMK či hovorí po maďarsky a zaujma sa o Maďarov resp. Maďarsky hovoriacich občanov Slovenska neznamená že je Maďar.
Maďar je človek - št. občan Maďarska a národnosti Maďarskej (= sa narodil v Maďarsku)
V tom prípade ako tu furt spomínate že vraj len preto, že sa zaujma o Maďarov.... potom kludne všetky menšiny žijúce u nás môžu odcúdziť Slotu za to, že koná len v záujme Slovákov a nie v záujme iných národnostných menšín.
V ústave by malo byť napísané MY OBČANIA SR a nie My národ Slovenský bo potom si kludne nejaký občan čo sa cíti byť Maďarom či inej národnostnej menšiny môže povedať, že pre mňa ústava neplatí lebo ja nepatrím do národa Slovenského a tak by v podstate mohol konať beztrestne lebo ústava sa ho teoreticky netýka.
Maďar je človek - št. občan Maďarska a národnosti Maďarskej (= sa narodil v Maďarsku)
V tom prípade ako tu furt spomínate že vraj len preto, že sa zaujma o Maďarov.... potom kludne všetky menšiny žijúce u nás môžu odcúdziť Slotu za to, že koná len v záujme Slovákov a nie v záujme iných národnostných menšín.
V ústave by malo byť napísané MY OBČANIA SR a nie My národ Slovenský bo potom si kludne nejaký občan čo sa cíti byť Maďarom či inej národnostnej menšiny môže povedať, že pre mňa ústava neplatí lebo ja nepatrím do národa Slovenského a tak by v podstate mohol konať beztrestne lebo ústava sa ho teoreticky netýka.
Omyl! Nemyl si narodnost so statnou prislusnostou- obcianstvom. Bugar ma statnu prislusnost Slovensku- inak by nemohol byt zvoleny, ale hlasi sa k madarskej narodnosti. Narodnost pritom vobec nie je podmienena tym, ci sa narodil v Madarsku alebo na Slovensku. Taktiez, narodnost sa zo zakona nepovazuje za nutnost- napr. pri scitani obyvatelstva sa nemusis prihlasit k ziadnej narodnosti, ak sam nechces. Zakon akurat uklada nutnost existencie statnej prislusnosti, t.j. obcianstva. Alebo, ako by si vysvetlil romsku narodnost? Totiz, podla tvojej definicie narodnosti by sa ludia nemohli hlasit k romskej narodnosti (napr.).Linkman napísal:Kedy už konečne pochopíte že Bela Bugar nie je MAĎAR !!!!!!!!!! Má SLOVENSKU NÁRODNOSŤ a to že je v SMK či hovorí po maďarsky a zaujma sa o Maďarov resp. Maďarsky hovoriacich občanov Slovenska neznamená že je Maďar.
Viac krat verejne vyhlasil, ze je Slovak(slovenska narodnost), ale ak by aj Bugar bol Madar a vadilo by Ti to mozes si zvolit Slovaka alkoholika Slotu.Tomasito napísal:Omyl! Nemyl si narodnost so statnou prislusnostou- obcianstvom. Bugar ma statnu prislusnost Slovensku- inak by nemohol byt zvoleny, ale hlasi sa k madarskej narodnosti. Narodnost pritom vobec nie je podmienena tym, ci sa narodil v Madarsku alebo na Slovensku. Taktiez, narodnost sa zo zakona nepovazuje za nutnost- napr. pri scitani obyvatelstva sa nemusis prihlasit k ziadnej narodnosti, ak sam nechces. Zakon akurat uklada nutnost existencie statnej prislusnosti, t.j. obcianstva. Alebo, ako by si vysvetlil romsku narodnost? Totiz, podla tvojej definicie narodnosti by sa ludia nemohli hlasit k romskej narodnosti (napr.).
cert: Preco zavadzas? Nemusis sa schovavat za ziadne “ale ak by“... Bela Bugar sa otvorene hlasi k narodnosti madarskej.
BTW. to, na co som reagoval v pripade Linkmana je jasne a zrozumitelne (narodnost nie je statna prislusnost a vobec nemusi suvisiet s miestom narodenia- nic viac, nic menej). Ak mas voci tomuto nejake vecne vyhrady, nech sa paci..., ale prestan si vymyslat kadejake "vyhlasenia" a adresovat mi OT provokacie suvisiace so Slotom. Co mam so Slotom viac spolocne ako ty?!
Kód: Vybrať všetko
http://www.zbierka.sk/parlament-pos.asp?po=23 -
Sniper-SVK
Expert
t0m4s3 napísal:Les mohol by si vediet ze tolko co spravil Slota pre Zilinu nespravil nikdy ziadny primator pre ziadne mesto na Slovensku - Zilincania na neho nedaju dopustit. Som z Martina takze viem o com hovorim. Proti Belovi ako osobe nic nemam, ale SMK zrovna nemusim. Nech sa kludne prestahuje, ak sa mu tam bude pacit. Madarske meno? Ja mam tiez madarske meno...
A kam by mal ist? Zije v state, v ktorom sa narodil vyrastol, vystudoval, a kde zije. Podobne ako jeho rodicia, stary rodicia,... Ako obcan slovenskej republiky tam podla mna ma co robit. S narodnostou to nema nic spolocne, tiez sa mozes hlasit k akejkolvek narodnosti, napriklad aj k martanskej alebo k vesmirnym ludom, ak to tam citis.bocian napísal:nie.. uz z dovodu ze by sa mal vratit tam kde sa narodil a nemal by tu uz vobec co robit vo slovenskej vlade... A konkretne mi nanom vadi aj to ze sa ku kazdej situacii postavy takym uhlom a povie k nej take nezmysli len aby vyznelo ze chce prenas dobre![]()
-
pinacolada
Guru wannabe
[quote="Linkman"]Kedy už konečne pochopíte že Bela Bugar nie je MAĎAR !!!!!!!!!! Má SLOVENSKU NÁRODNOSŤ a to že je v SMK či hovorí po maďarsky a zaujma sa o Maďarov resp. Maďarsky hovoriacich občanov Slovenska neznamená že je Maďar.
Nesuhlasim s tebou.Národnosť je hlasenie sa k narodu zijucom napr v inej krajine ako mam obcianstvo.Obcianstvo ma mozno SR ale narodnost ma urcite madarsku.A narodenie uz duplom nema vplyv ci uz na obcianstvo ci uz na narodnost.
Nesuhlasim s tebou.Národnosť je hlasenie sa k narodu zijucom napr v inej krajine ako mam obcianstvo.Obcianstvo ma mozno SR ale narodnost ma urcite madarsku.A narodenie uz duplom nema vplyv ci uz na obcianstvo ci uz na narodnost.