Nereaguje polka displeja
Nereaguje polka displeja
Čaute, mám ten istý problem na dvoch telefónoch s dotykovým displejom, ide o to že pravá polka displeja funguje normálne ale keď kliknem na ľavú polovicu displeja reaguje to tým spôsobom akoby som klikol na pravú. Jedna sa o LG GW520 a Nokiu C5-03, skušal som jednoduché vybratie batérie aj rozobratie a prekontrolovanie všetkých kontaktov tipom odpojiť zapojiť a nič. Myslíte že pomôže reinštalácia alebo čo by tomu mohlo pomôcť? Totižto oba telefóny majú vlastný operačný a nie androida čiže si musim naštudovať ako to preinštalovať a preto sa najpr pýtam aby som si nespravil robotu naviac. Za odpovede vopred diki 
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nereaguje polka displeja
Už sú po záruke?
Cez nejaký originál program od Nokie resp. LG by to malo ísť. No pravdepodobne budeš musieť vymeniť dotykovú plochu(možno aj displej.)
Cez nejaký originál program od Nokie resp. LG by to malo ísť. No pravdepodobne budeš musieť vymeniť dotykovú plochu(možno aj displej.)
-
audiotrack
VIP
taktiež mi odišiel display na LG. Asi to bude prirodzená vada tých starších dotykáčov s odporovým displayom. Najprv nešla polka, a druhý deň z ničoho nič nešiel už vôbec.
Ano už sú po záruke, no LG som už preinštalovával ale nepamätam si to, ale viem že sa to dá jednoducho podľa návodu. Menil som tam už aj základnú dosku aj dotykovú plochu plochu lebo som mal tie LG dve a na jednej nešiel signál takže som poskúšal všetko aby aspoň jedna išla. Tak keby niekto vedel aspoň pomôcť a hodiť sem niaky návod na preinštalovanie tej Nokie respektive aj LG, ďakujem. Ono mi to tiež prestalo fungovať z ničoho nič, robil som snim, dal som si ho do vačku a len som sedel v električke čiže žiadne že by som ho niekde buchol a zrazu nešiel.
-
bb5unlock
Light Professional
preinstalovanie FW ti nepomoze
to ze casom prestane fungovat dotyk je bezna vec
hlavne starsie odporove dotykove plochy su nalepene na plastove sklicko, takze su velmi nachylne na poskodenie
tj. urcite bude treba vymenit dotyk za novy na oboch
to ze casom prestane fungovat dotyk je bezna vec
hlavne starsie odporove dotykove plochy su nalepene na plastove sklicko, takze su velmi nachylne na poskodenie
tj. urcite bude treba vymenit dotyk za novy na oboch