Súkromie partnerov
Súkromie partnerov
Ahojte, zaujímalo by ma ako máte vyriešené súkromie s vaším partnerom,partnerkou. Hovoríme o prípade,keď obaja ešte bývajú u rodičov. Zvyknete prespávať jeden u druhého a pod. aj cez noc? A koľko ste spolu, a príp. ak už riešite alebo ste poriešili spoločné bývanie, tak po akom čase chodenia?
-
qwerty-xyz
Re: Súkromie partnerov
prespava sa hlavne u nej alebo na internate, u mna je na mna vedena pravidelna kontraspionaz, a clenovia rodiny sa spravaju ako rozvjedka pocas studenej vojny, ... cize sukromie nemam ziadne .... ani doma ani u pribuznych ani ked som s partnerkou ani ked som bez nej ... pravidelne kontroly vseho vsudy od suborov v pocitaci az po skrine s oblecenim, chvalabohu ze existuju externe USB disky, a ZAMYKATELNE kufriky na notebooky, ... o zaheslovani priecinkov alebo mobilu ani nehovorim ....
Spolocne byvanie chcem riesit, cim skor po statniciach ... dufam ze uspesnych, jednoizbak. a pohoda, tak aby bol v mieste prace a aby sme boli obaja happy .... keby boli prachy sam dam byt do stavu kedy to bude este lepsie. ....
Spolocne byvanie chcem riesit, cim skor po statniciach ... dufam ze uspesnych, jednoizbak. a pohoda, tak aby bol v mieste prace a aby sme boli obaja happy .... keby boli prachy sam dam byt do stavu kedy to bude este lepsie. ....
qwerty najväčší zabiják a balič žien na svete a doma ho maminka tyranizuje tak, že si musí kupovať uzamykateľný kufrík a heslovať mobil. Źe ma to neprekvapuje. 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...nuž, rodičov si nevyberieš...
Bola by som veľmi rada, keby užívatelia, ktorý sa chcú vyjadriť k tejto téme,sa vyjadrili k téme a nie k užívateľovi qwerty-xyz!!!!! 
-
qwerty-xyz
mamu nemam, a celkovo rodina sa stale snazi hrabat vo veciach celemu zvysku rodiny. Je to z dovodu toho ze ja a ostatni sa chceme osamostatnit, a odkedy prisli do naseho zivota pocitace (u mna asi rok 2001, alebo 2002 ) nikto o nas nic nevie .....hughito napísal:qwerty najväčší zabiják a balič žien na svete a doma ho maminka tyranizuje tak, že si musí kupovať uzamykateľný kufrík a heslovať mobil. Źe ma to neprekvapuje.
-
TommyHot
Addict
Ked som este mal priatelku a byval som u mami, tak sme prespavali hlavne u priatelky, kedze to bolo pre jej rodicov priatelnejsie, ako keby mala spat u mna. Dnes uz nebyvam u mami, a nemam ani priatelku, takze je to jedno 
Mam priatelku vyse 5 roko. Ja 25 ona 21. Ja pracujem, ona studuje. Nebyvame spolu, hoci uz je najvyssibcas a hned by som to aj bral. Prespavame zvacsa u nej, co sa tyka rodiny, vychadzame spolu dobre (az na ich psa) . Sukromie je nam dopriate, nikto mi nekontrolluje veci ani da nevypytuju, rovno sa porozpravame spolu.
-
Bushido
Medium Professional
Tak predpokladám že hlavným dôvodom je nejaký ten intímny život, ktorí chcete viesť. Lebo to, že si u priateľa, alebo u teba doma pozriete nejaký film, alebo chcete niečo dobré zjesť by nemalo žiadnemu rodičovi prekážať. Aj keď nájdu sa rodičia, ktorí si výslovne neželajú takéto návštevy, ale myslím, že to bude zriedkavé.
Záleží od toho koľko máte rokov a ako dlho ste spolu. Tiež je dôležité, či vaši rodičia vedia o vašom vzťahu a či vedia v akom štádiu sa ten vzťah nachádza. Bolo by asi hlúpe niekoho doviesť domov a nič netušiacich rodičov prekvapiť slovami "toto je môj frajer". Keď ho privediete domov, už v tej chvíli by to pre nich nemal byť cudzí človek si myslím.
Záleží od toho koľko máte rokov a ako dlho ste spolu. Tiež je dôležité, či vaši rodičia vedia o vašom vzťahu a či vedia v akom štádiu sa ten vzťah nachádza. Bolo by asi hlúpe niekoho doviesť domov a nič netušiacich rodičov prekvapiť slovami "toto je môj frajer". Keď ho privediete domov, už v tej chvíli by to pre nich nemal byť cudzí človek si myslím.
-
DjBass
Darca
Zväčša prespáva priateľka u mňa, no niekedy aj ja u nej. U mňa máme súkromie dostatočné, no keď sme u nej, tak jej otec si dosť často vypije a potom to súkromie nie je skoro žiadne...
-
typek61
Darca
presne toto som mal s byvalou ako u teba.bolo to nieco hrozne 
mne to pride strasne cudne.. vodit si niekoho do rodicovskeho domu alebo naopak chodit prespavat ku niekomu
.
nastastie to zivot zariadil tak, ze som sa k tomu nikdy nemusel uchylit:)
.
-
Bushido
Medium Professional
Ja na tom nič čudné nevidím... Ja som síce z BA, ale pri výške cien bytov a podnájmov sa nečudujem, že väčšina ľudí býva radšej u rodičov, pokiaľ sa dá... Nehovoriac o tom, ak sú to len študenti. Tam je zákonná aj morálna povinnosť postarať sa o to dieťa. Ja osobne som síce odišiel z domu v 20-tich, ale viem, že to dnešný mladý ľudia nemajú jednoduché.lumir napísal:mne to pride strasne cudne.. vodit si niekoho do rodicovskeho domu alebo naopak chodit prespavat ku niekomu
.
-
KaptMichal
King
Necital som kazdy prispevok ale mam vztah, ktory trva vyse roka a prespavame u seba malokedy. Hlavne, ked sa ozerem niekde a som s nou, spim u nich
. Ale nespavame hlavne preto, lebo obaja mame uzke postele a ja sa z lasky nevyspim. A co sa tyka sexu, tak nieje problem sa hocikedy zamknut (obaja byvame v RD a nie v bytoch) a aj tak kazdy vie, ze ak sme sami v izbe, ma zaklopat. My sme doma 4 a oni tiez.
A myslim, ze sa nieje kam ponahlat. Ak nam to vydrzi, budem s vedla nej spavat denne...
Spolocne byvanie je teraz nerealne, ale keby aj bolo, tak este taky polrok by som vydrzal. Mozno to niekomu pride vela, ale podla mna kym vztah trva kratsie, tak clovek nevie, ci s tou osobou chce byt naozaj alebo len z osialu zamilovania.
Spolocne byvanie je teraz nerealne, ale keby aj bolo, tak este taky polrok by som vydrzal. Mozno to niekomu pride vela, ale podla mna kym vztah trva kratsie, tak clovek nevie, ci s tou osobou chce byt naozaj alebo len z osialu zamilovania.
S frajerkou som 4 roky a odratavam 2,5 pol roka co mi ostava do konca vysky. Z prvej vyplaty hned prenajom lebo sa zastrelim.
tak nejak. v rodicovskom dome by som sukromie nemala.lumir napísal:mne to pride strasne cudne.. vodit si niekoho do rodicovskeho domu alebo naopak chodit prespavat ku niekomu
.
nie je to nic prijemne, ale cudne?? ak chcu mladi ludia byt spolu viac ako zopar hodin niekde na rande, tak sa to ani inac neda.. ono to podla mna velmi zalezi aj od toho kde byvate, pripadne kolko ludi tam byva. napriklad ja teraz obyvam prakticky sam vrchne poschodie rodicovskeho domu(rodicia sem naozaj chodia iba minimalne), tak neviem preco to nevyuzit..
-
TommyHot
Addict
Otazka je, ci budes mat hned prvu pracu s dostatocnym prijmom a ci si vobec najdes pracu hned po ukonceni skoly. Co si vsimam okolie, tak to byva dost problem.SRneC napísal:S frajerkou som 4 roky a odratavam 2,5 pol roka co mi ostava do konca vysky. Z prvej vyplaty hned prenajom lebo sa zastrelim.
ako lekar si pracu najde
praca sa nikdy nehlada po ukonceni skoly...