Súkromie partnerov

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bella20
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Súkromie partnerov

Príspevok od používateľa bella20 »

Ahojte, zaujímalo by ma ako máte vyriešené súkromie s vaším partnerom,partnerkou. Hovoríme o prípade,keď obaja ešte bývajú u rodičov. Zvyknete prespávať jeden u druhého a pod. aj cez noc? A koľko ste spolu, a príp. ak už riešite alebo ste poriešili spoločné bývanie, tak po akom čase chodenia?
qwerty-xyz

Re: Súkromie partnerov

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

prespava sa hlavne u nej alebo na internate, u mna je na mna vedena pravidelna kontraspionaz, a clenovia rodiny sa spravaju ako rozvjedka pocas studenej vojny, ... cize sukromie nemam ziadne .... ani doma ani u pribuznych ani ked som s partnerkou ani ked som bez nej ... pravidelne kontroly vseho vsudy od suborov v pocitaci az po skrine s oblecenim, chvalabohu ze existuju externe USB disky, a ZAMYKATELNE kufriky na notebooky, ... o zaheslovani priecinkov alebo mobilu ani nehovorim ....

Spolocne byvanie chcem riesit, cim skor po statniciach ... dufam ze uspesnych, jednoizbak. a pohoda, tak aby bol v mieste prace a aby sme boli obaja happy .... keby boli prachy sam dam byt do stavu kedy to bude este lepsie. .... :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

qwerty najväčší zabiják a balič žien na svete a doma ho maminka tyranizuje tak, že si musí kupovať uzamykateľný kufrík a heslovať mobil. Źe ma to neprekvapuje. :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nuž, rodičov si nevyberieš...
bella20
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bella20 »

Bola by som veľmi rada, keby užívatelia, ktorý sa chcú vyjadriť k tejto téme,sa vyjadrili k téme a nie k užívateľovi qwerty-xyz!!!!! :P
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hughito napísal:qwerty najväčší zabiják a balič žien na svete a doma ho maminka tyranizuje tak, že si musí kupovať uzamykateľný kufrík a heslovať mobil. Źe ma to neprekvapuje. :lol:
mamu nemam, a celkovo rodina sa stale snazi hrabat vo veciach celemu zvysku rodiny. Je to z dovodu toho ze ja a ostatni sa chceme osamostatnit, a odkedy prisli do naseho zivota pocitace (u mna asi rok 2001, alebo 2002 ) nikto o nas nic nevie .....
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ked som este mal priatelku a byval som u mami, tak sme prespavali hlavne u priatelky, kedze to bolo pre jej rodicov priatelnejsie, ako keby mala spat u mna. Dnes uz nebyvam u mami, a nemam ani priatelku, takze je to jedno :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Mam priatelku vyse 5 roko. Ja 25 ona 21. Ja pracujem, ona studuje. Nebyvame spolu, hoci uz je najvyssibcas a hned by som to aj bral. Prespavame zvacsa u nej, co sa tyka rodiny, vychadzame spolu dobre (az na ich psa) . Sukromie je nam dopriate, nikto mi nekontrolluje veci ani da nevypytuju, rovno sa porozpravame spolu.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Tak predpokladám že hlavným dôvodom je nejaký ten intímny život, ktorí chcete viesť. Lebo to, že si u priateľa, alebo u teba doma pozriete nejaký film, alebo chcete niečo dobré zjesť by nemalo žiadnemu rodičovi prekážať. Aj keď nájdu sa rodičia, ktorí si výslovne neželajú takéto návštevy, ale myslím, že to bude zriedkavé.
Záleží od toho koľko máte rokov a ako dlho ste spolu. Tiež je dôležité, či vaši rodičia vedia o vašom vzťahu a či vedia v akom štádiu sa ten vzťah nachádza. Bolo by asi hlúpe niekoho doviesť domov a nič netušiacich rodičov prekvapiť slovami "toto je môj frajer". Keď ho privediete domov, už v tej chvíli by to pre nich nemal byť cudzí človek si myslím.
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Zväčša prespáva priateľka u mňa, no niekedy aj ja u nej. U mňa máme súkromie dostatočné, no keď sme u nej, tak jej otec si dosť často vypije a potom to súkromie nie je skoro žiadne...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

presne toto som mal s byvalou ako u teba.bolo to nieco hrozne :?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

mne to pride strasne cudne.. vodit si niekoho do rodicovskeho domu alebo naopak chodit prespavat ku niekomu
.
nastastie to zivot zariadil tak, ze som sa k tomu nikdy nemusel uchylit:)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

lumir napísal:mne to pride strasne cudne.. vodit si niekoho do rodicovskeho domu alebo naopak chodit prespavat ku niekomu
.
Ja na tom nič čudné nevidím... Ja som síce z BA, ale pri výške cien bytov a podnájmov sa nečudujem, že väčšina ľudí býva radšej u rodičov, pokiaľ sa dá... Nehovoriac o tom, ak sú to len študenti. Tam je zákonná aj morálna povinnosť postarať sa o to dieťa. Ja osobne som síce odišiel z domu v 20-tich, ale viem, že to dnešný mladý ľudia nemajú jednoduché.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Necital som kazdy prispevok ale mam vztah, ktory trva vyse roka a prespavame u seba malokedy. Hlavne, ked sa ozerem niekde a som s nou, spim u nich :D. Ale nespavame hlavne preto, lebo obaja mame uzke postele a ja sa z lasky nevyspim. A co sa tyka sexu, tak nieje problem sa hocikedy zamknut (obaja byvame v RD a nie v bytoch) a aj tak kazdy vie, ze ak sme sami v izbe, ma zaklopat. My sme doma 4 a oni tiez. ;-) A myslim, ze sa nieje kam ponahlat. Ak nam to vydrzi, budem s vedla nej spavat denne...

Spolocne byvanie je teraz nerealne, ale keby aj bolo, tak este taky polrok by som vydrzal. Mozno to niekomu pride vela, ale podla mna kym vztah trva kratsie, tak clovek nevie, ci s tou osobou chce byt naozaj alebo len z osialu zamilovania.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

S frajerkou som 4 roky a odratavam 2,5 pol roka co mi ostava do konca vysky. Z prvej vyplaty hned prenajom lebo sa zastrelim.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

lumir napísal:mne to pride strasne cudne.. vodit si niekoho do rodicovskeho domu alebo naopak chodit prespavat ku niekomu
.
tak nejak. v rodicovskom dome by som sukromie nemala.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nie je to nic prijemne, ale cudne?? ak chcu mladi ludia byt spolu viac ako zopar hodin niekde na rande, tak sa to ani inac neda.. ono to podla mna velmi zalezi aj od toho kde byvate, pripadne kolko ludi tam byva. napriklad ja teraz obyvam prakticky sam vrchne poschodie rodicovskeho domu(rodicia sem naozaj chodia iba minimalne), tak neviem preco to nevyuzit..
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

SRneC napísal:S frajerkou som 4 roky a odratavam 2,5 pol roka co mi ostava do konca vysky. Z prvej vyplaty hned prenajom lebo sa zastrelim.
Otazka je, ci budes mat hned prvu pracu s dostatocnym prijmom a ci si vobec najdes pracu hned po ukonceni skoly. Co si vsimam okolie, tak to byva dost problem.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ako lekar si pracu najde
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

praca sa nikdy nehlada po ukonceni skoly...
Napísať odpoveď